חייבת לשתף

גדי קטן

New member
חייבת לשתף

סיפור שנשמע כמו אגדה אורבנית על תמיכה, אבל קרה לי באמת: היום לימדתי וורד קבוצה של נשים שחלקה הגדול לא ראה מחשב מימיו. בסוף השיעור ביקשתי מהן שלפני שהן סוגרות את המחשב, יסגרו את כל החלונות הפתוחים אז אחת הנשים קמה ו... סגרה את כל החלונות הפתוחים היו לי דמעות בעיניים מרוב צחוק (וזה היה קצת לא נעים) ואיך זה קשור לפורום? אז זהו, שזה לא קשור.

גנגי

New member
אז מה,

כשהאלומיניומן סיכם איתי על סלילה מחודשת של המסילות לחלון המטבח אצלי בדירה, לפני שבאו השוכרים, הוא התעניין איזה חלונות יש אצלי. באופן טבעי יצא לי "אקס-פי". ואמא שלי עדיין שואלת אותי מדי פעם איך יכול להיות שאימייל מגיע ישר למחשב. כאילו, אם המחשב באותו מקום היא מבינה איך זה קורה, אבל אם נניח מדובר בלפ-טופ, והוא פעם פה ופעם שם, איך האימייל יודע לאן להגיע?

גדי קטן

New member
זה מזכיר לי

שפעם שאל אותי המתדלק בתחנת הדלק אם צריכה דלק 95 או 98, אז אמרתי לו שאני רוצה 2000. הוא לא הבין.

אטיוד5

Active member
עכשיו זה מצחיק ...

אבל כשראיתי פעם ראשונה שלט רחוק של טלויזיה, הייתי נער שכבר ראה עולם, לא האמנתי למראה עיני והלכתי לבדוק מאחורי הטלויזיה שלא עובדים עלי. באותה שנה גם ראיתי את הפלא הבא שעומד להתרגש על התבל ביריד חידושים - מזון שמחממים בקופסא מרעישה. (מיקרוגל - שנכנס לשוק רק כמה שנים יותר מאוחר.) וגם היתה שם מכונה מופלאה שמפעיל מיומן מקליד לתוכה את תאריך היומולדת שלך והיא מוציאה *חלק* מהכותרת הראשית לאותו יום בוול סטריט ג'ורנל, מנוקב על כרטיס IBM.

MajorWinters

New member
ולי זה מזכיר../images/Emo19.gif

שלפעמים אחרי זמן ממושך במחשב, אני צופה בטלוויזיה, ומזיז מדי פעם את השלט כדי שלא ייפעל לי הסקרין סייבר!

מוגג

New member
אבל ברור שיש קשר!

הרי יש כאן פינה קבועה "הסיפור החביב שבין רביעי לחמישי בהגשת ג*. קטן". היום חנכנו אותה. ואת, המשיכי לחנוב סיפורים חביבים שכאלה. =====

YoreShmaNa

New member
לי זה מזכיר

את הבדיחה על שלושת המהנדסים - מהנדס בנין, מהנדס מכונות ומהנדס מחשבים -שנסעו יחדיו במכונית, ומכוניתם נתקעה. לא אלאה אתכם בפרטים, אבל מהנדס המחשבים הציע: "אולי ננסה לסגור את החלון ולפתוח אותו?"

אטיוד5

Active member
זה אמיתי

כבר זעמו עלי על בדיחות באנגלית בפורום הזה, אבל בכל זאת: בתגובה ל- press any key, היו שחיפשו את כפתור any במקלדת.

גדי קטן

New member
לא בדיוק אבל בערך

אני זוכרת שראיתי את השאלה הזאת במאגר המידע של מיקרוסופט. לא הצלחתי לאתר אותה, אבל הנה משהו דומה

ואני זוכר

שבאחד הפרקים של הסימפסונס, הומר ניסה לעבוד מהבית, והביאו לו מחשב, והוא לא הבין למה הוא לא מקבל שתיה כשהוא לוחץ על מקש ה tab. נדמה לי שגם היתה שם התייחסות לעניין ה any key.

בוודאי שהייתה התייחסות לANY

אני יכול עוד לשמוע את הומר תוהה "here is this key, here's that key, but where's the ANY key?"

trilliane

Well-known member
מנהל
אכן, אבל הנה אחת מצויינת ../images/Emo98.gif

"לקוחה שכחה את הסיסמה ולאחר תהליך זיהוי קצר התבקשה לתת סיסמה חדשה בת 8 תוים (איפוס). לאחר מחשבה קלה החלה למלמל: דו, רה, מי..." |תן|

למעלה