חייבת מבט מהצד..

Crema86

New member
חייבת מבט מהצד..

אז ככה אני יהודייה ויוצאת עם חברה שלישגם יהודייה וידידים ערבים שלה לשבת לשתות וודקה .
אנחנו לא זונות ולא שוכבות עם אף אחד מהעדה שלכם..
הקטע שאני בן אדם מאוד ביישן ומופנם בעוד החברה שלי ממש לא..
לחבר שלי יש חבר ערבי עכשיו וגם הוא וגם כל הידידים של החברה שלי שהיא הכירה לא רוצים אותי בישיבות שלהם.
כל הזמן חברה שלי אומרת שאחרי ישיבה אחת הם אומרים לה "תביאי חברה אחרת.."
בישיבות אני לא באה למענם אלא רק בשביל החברה שלי.
יש לי אופי סגור ואני כל הזמן עם אשליות בראש שכל הערבים (בעצם כל הבנים) מחפשים רק דבר אחד.
ברגע שהם מנסים להכיר אני נהיית יבשה ואז כשחברה שלי מודיעה לי שידיד שלה לא רוצה שאני יהיה נוכחת בישיבה אני חושבת שאולי זאת מהסיבה הזאת..
חברה שלי גם בחורה טובה אבל להבדיל ממני היא קלילה וצוחקת והכל..ואני שותקת כל הערב..
אתמול הידיד שלה החדש אמר שרואים עליי שאני בדיכאון ושאני מגיעה לישיבות רק כדי להעביר את הערבולא כדי להנות (כן זה נכון..אבל גם כדי לשמר את הקשר עם החברה שלי שאם לא ניצא הקשר יתנתק ומזה אני חוששת).
מה לעשות שלא בא לי להכיר ואני לא רואה סיבה לשבת לבד עם ידידים שלה .
מרגישה תסכול
חברה שלי אומרת שהבעייה אצלי ושאני חייבת להשתנות! לא ייתכן שכל הידידים שלה רוצים שהיא תביא חברה אחרת (וזה לא קשור למראה חיצוני כי אני נראית טוב . הבעייה שאני שקטה מדי ).

האם המחשבה שלי נכונה שהבנים מהעדה שלכם עושים ישיבות רק בשביל שיתפתח משהו מעבר או גם סתם בלי קשר לכלום..?
לזכותכם יאמר שיפה שאתם לארג'ים הלוואי וגם יהודים יהיו כאלה..

Emile Zola

New member
הנה המבט שלי מהצד

אז ככה אני יהודייה ויוצאת עם חברה שלישגם יהודייה וידידים ערבים שלה לשבת לשתות וודקה . <עד כאן, הכל סבבה.>
אנחנו לא זונות ולא שוכבות עם אף אחד מהעדה שלכם.. <וגם אם היית שוכבת עם ערבי/יהודי/אסקימואי, זה לא הופך אותך לזונה>
הקטע שאני בן אדם מאוד ביישן ומופנם בעוד החברה שלי ממש לא..<גם זה בסדר, יש אנשים ביישנים, כל אחד והאופי שלו>
לחבר שלי יש חבר ערבי עכשיו וגם הוא וגם כל הידידים של החברה שלי שהיא הכירה לא רוצים אותי בישיבות שלהם.<זה לא יפה מצידם>
בישיבות אני לא באה למענם אלא רק בשביל החברה שלי. <נראה לי שאם זה כל מה שיש לך ולחברה שלך במשותף... אז תנסו לפתח את הקשר שלכם מעבר לשתיית וודקה...>
יש לי אופי סגור ואני כל הזמן עם אשליות בראש שכל הערבים (בעצם כל הבנים) מחפשים רק דבר אחד. <זה לא אשליות, זה נכון, אבל... ככה זה כולם
>

ברגע שהם מנסים להכיר אני נהיית יבשה ואז כשחברה שלי מודיעה לי שידיד שלה לא רוצה שאני יהיה נוכחת בישיבה אני חושבת שאולי זאת מהסיבה הזאת..<יש מצב שזה נכון>
חברה שלי גם בחורה טובה אבל להבדיל ממני היא קלילה וצוחקת והכל..ואני שותקת כל הערב..<תראי, בנאדם שלא מדבר וסגור, משפיע על הסביבה שלו, במיוחד כששותים, אז זה אפשר להבין שזה מבאס אנשים אחרים, אבל זה לא משהו כל כך נורא בעיני>
אתמול הידיד שלה החדש אמר שרואים עליי שאני בדיכאון ושאני מגיעה לישיבות רק כדי להעביר את הערבולא כדי להנות (כן זה נכון..אבל גם כדי לשמר את הקשר עם החברה שלי שאם לא ניצא הקשר יתנתק ומזה אני חוששת). <אם את בדיכאון, אז תטפלי בעצמך - טיולים/ספורט/יוגה, להיות בחוץ כשאפשר ולבלות עם אנשים לא רק בשתיית וודקה!!!>
מרגישה תסכול <חבובה, תשני את החיים שלך>
חברה שלי אומרת שהבעייה אצלי ושאני חייבת להשתנות! לא ייתכן שכל הידידים שלה רוצים שהיא תביא חברה אחרת (וזה לא קשור למראה חיצוני כי אני נראית טוב . הבעייה שאני שקטה מדי ). <חברה שלך צודקת בזה שאת חייבת להשתנות אבל טועה באיך. כי לדעתי, לשבת עם חבורה שלא בא לך עליהם בכלל ולשתות וודקה רק כדי להיות>

האם המחשבה שלי נכונה שהבנים מהעדה שלכם עושים ישיבות רק בשביל שיתפתח משהו מעבר או גם סתם בלי קשר לכלום..? <גם וגם>
לזכותכם יאמר שיפה שאתם לארג'ים הלוואי וגם יהודים יהיו כאלה..<פה ממש נעלבתי כי אני יהודי, אבל שיהיה לך בהצלחה בכל מקרה>

פששששששש איזה תשובה מושקעת

אני התעייפתי רק מלקרוא אותה ואתה ענית תשובה מפורטת או שאני זקנה מדי ואין לי כח למלל מיותר אז לא קראתי את הכל או שאתה משועמם
ולגביך עלמה יקרה לכי יקירתי תמצאי לך חיים זה לא נושא של יחסי ערבים יהודים זה נושא לפורום אחר אין לי מושג איזה פורום אבל חפשי יש בתפוז מלא פורומים אחרים .
תתבגרי ותגדלי עמוד שדרה ותהיי בסביבת אנשים שעושים לך טוב וכל השאר שיקפצו לך

לצערי יש מלא נשים כאלה

יש כאלה שזה שלב בחיים ;ויש כאלה שזה לכל החיים ;חסרות בטחון וחלשות אלה בדרך כלל טרף קל לגברים מאחלת לה שמהר מאוד תפתח עמוד שדרה ותדע להעריך את עצמה יותר

לא היה לי כוח לקרוא וראיתי שאמיל ענה לך ב5232 מילים
אבל כשאת כותבת העדה שלכם, חשוב להדגיש שזו לא העדה של הסרסורים, כן?
&nbsp
אגב, אני במקומך מתקשר לארגון להב"ה שישלחו מישהו להציל אותך מזונה, סליחה משמן מזולא.

מקווה שהתשובה תועיל לך

שלום.
1. אני חושב שאת מאוד מבולבלת וחייבת תשובה מפורטת ונרחבת, ולכן אענה לך כמו אמיל זולה.

2. במרכאות זה מה שכתבת, ומתחתיו תשובה\דעתי.

"אז ככה אני יהודייה ויוצאת עם חברה שלישגם יהודייה וידידים ערבים שלה לשבת לשתות וודקה."

אין לך מה לחפש להיות בקשר עם ערבים, ומטרת שתיית הוודקה זה בשביל שתהיי קלה להשגה כשאת מושפעת מהאלכוהול, ומחברה שיש לה קשרים עם ערבים כדאי לך להתרחק מאוד, ואפילו להשפיע עליה להפסיק את הקשר עם הערבים, בכל מקרה תצילי קודם כל את עצמך.
רוצה להתרשם יותר מה קורה ליהודיות שהתחתנו עם ערבים?
תתקשרי לאירגון שנקרא יד לאחים ומהם תקבלי עשרות רבות של דוגמאות איזה יחס משפיל קללות ומכות "זוכות" נשים יהודיות אחרי החתונה עם הערבים.
אז בשביל מה לך כל זה?

"אנחנו לא זונות ולא שוכבות עם אף אחד מהעדה שלכם.."

את לא אמורה לשכב עם אף אחד, הפוך ככל שתשמרי על עצמך וכבודך יעריכו אותך יותר.
(הערכה זאת תהיה אצל הגברים פנימית ולא חיצונית, כי כרגע מה שהם רוצים זה לשכב עם נשים וכמה שיותר)

"הקטע שאני בן אדם מאוד ביישן ומופנם בעוד החברה שלי ממש לא.."

אדם ביישן זה מעלה ולא נחיתות, היום אומנם שולט החוצפה וההעזה, אבל כל גבר רוצה שתהיה לו אשה טובה ושקטה, ונראה שאת כזאת.
וזה שאת אדם ביישן ומופנם וחברה שלך לא, זה רק יכול להגיד לך שאתם אומנם חברות אבל לא מתאימות, חפשי לך חברה טובה לפי האופי שלך.
את לא אמורה להחליף את האופי שלך, או לשחק אותה כאדם אחר כי בשביל זה צריך להיות אדם ללא ערכים וצבוע.

"לחבר שלי יש חבר ערבי עכשיו וגם הוא וגם כל הידידים של החברה שלי שהיא הכירה לא רוצים אותי בישיבות שלהם.
בישיבות אני לא באה למענם אלא רק בשביל החברה שלי."

כולם לא רוצים אותם אותך לידם, כי את בחורה קשה להשגה מבחינתם, הם רוצים בחורה קלת ראש ששוכבת בקלות עם גברים, וזה אסור לך להסכים.

"יש לי אופי סגור ואני כל הזמן עם אשליות בראש שכל הערבים (בעצם כל הבנים) מחפשים רק דבר אחד."

זה לא אשליה בראש זאת המציאות, הגברים רוצים קודם כול ולפני הכול לשכב עם הבנות.

"ברגע שהם מנסים להכיר אני נהיית יבשה ואז כשחברה שלי מודיעה לי שידיד שלה לא רוצה שאני יהיה נוכחת בישיבה אני חושבת שאולי זאת מהסיבה הזאת.."

את לא נהיית יבשה, את פשוט אדם עם אופי שקט וטוב, וכמו שכתבתי זו מעלה ולא חיסרון.
החיסרון הוא שאת מנסה להתחבר לקבוצה שלא מתאימה לאופי שלך.

"חברה שלי גם בחורה טובה אבל להבדיל ממני היא קלילה וצוחקת והכל..ואני שותקת כל הערב.."

בחורה קלילה, זה בדיוק מה שהגברים מחפשים לצורך המטרה שלהם לשכב עם בנות.

"אתמול הידיד שלה החדש אמר שרואים עליי שאני בדיכאון ושאני מגיעה לישיבות רק כדי להעביר את הערבולא כדי להנות (כן זה נכון..אבל גם כדי לשמר את הקשר עם החברה שלי שאם לא ניצא הקשר יתנתק ומזה אני חוששת).
מרגישה תסכול
חברה שלי אומרת שהבעייה אצלי ושאני חייבת להשתנות! לא ייתכן שכל הידידים שלה רוצים שהיא תביא חברה אחרת (וזה לא קשור למראה חיצוני כי אני נראית טוב . הבעייה שאני שקטה מדי )."

שוב אני מסביר, שהאופי שלך לא מתאים לקבוצה הזאת, תחפשי לך חברות שדומות לאופי שלך.

"האם המחשבה שלי נכונה שהבנים מהעדה שלכם עושים ישיבות רק בשביל שיתפתח משהו מעבר או גם סתם בלי קשר לכלום..?"

בעניין הזה אין הבדל בן ערבים ליהודים, כל הגברים כמו שהסברתי קודם, רוצים לשכב וכמה שיותר עם בנות, זו המטרה שלהם!.

"לזכותכם יאמר שיפה שאתם לארג'ים הלוואי וגם יהודים יהיו כאלה.."

הלארגיות הזאת היא לא לחינם אלא למטרה אחת ויחידה לגרום לבחורה לשכב איתם, זה מבחינתם השקעה לצורך להשיג יחסי מין, ולצורך כך הם גם צריכים בחורה קלילה כמו החברה שלך.

אני מקווה שהתגובה היתה לעזר, והבנת מה שכתבתי.
והכי חשוב תתרחקי מהערבים ותשמרי על עצמך.

Crema86

New member
אז ככה..

תודה על היחס זה בדיוק מה שהייתי צריכה..זה מחמם את הלב
עכשיו ברור לי מה מטרת שתיית הוודקה כי לא הבנתי (תמימה) .
אני לפני שהכרתי את החברה שלי כלל לא שתיתי ועד היום כלל לא מתרגשת מזה. להיפך חברה שלי לוחצת עליי לשתות וכשאני אומרת לה שאני רוצה להיכנס למשטר דיאטה אז היא אומרת "תישארי אז בבית גם ככה את לא קיימת , אז אם גם לא תשתי אז בשביל מה את באה? מה בשביל להסתכל עליי..?! מה יגידו הידידים שלי אז בשביל מה היא באה?!"
&nbsp
דבר שני אני לא מחפשת להכיר בכלל . נכון אני בן אדם חסר ביטחון ובגלל שאני מודעת למצב ארז לא בא לי שברון לב כי אני אחת שמתאהבת אז החלטתי שאני לא נותנת צאנס לגברים מהפחד להיפגע.
אני דווקה לא אוהבת את האופי שלי. הלוואי והיה לי אופי כמו של חברה שלי . אגב, שרשמתי "קלילה" לא התכוונתי למובן המיני. חברה שלי בתולה בכלל ויודעת להעמיד גברים במקום. התכוונתי "קלילה" מבחינה של לפתח שיחה ולצחוק..
&nbsp
עכשיו הבנתי שאני בעצם צודקת. נכון שנולדתי עם אופי חרא שאני חייבת לשנות כי לא טוב להיות ביישנית וסגורה בתוך עצמי. אני מאוד סובלת מכך.
חוץ מהקטע הזה שאני צריכה להיות יותר חייכנית ויותר עם ביטחון , חוץ מהקטע הזה אני שמחה לגלות שצדקתי בקשר למחשבות שחשבתי שהן אשליות שלי..
&nbsp
אתמול עשינו ישיבה עם ידיד ערבי חדש של חברה שלי. יש לה חבר ערבי רציני והיא גם נפגשת עם ידידים ערבים. שוב היא בתולה והכל פשוט לא בא לה להיכלא בבית בזמן שהחבר הבדואי שלה בקבע אז אני והיא יוצאות בשושו.
עכשיו הידיד הזה היה בישיבה הראשונה ממש נחמד ופתאום אתמול הוא כזה רצה פרטיות איתה ורצה לשבת איתה באוטו. היא הבינה מה הוא זומם וביאסה לו את הערב.
איתי ניסו להתחיל 2 חבריו שאחד נשוי עם 3 אבל לא ממש התייחסתי אליהם כי אני לא מעוניינת להכיר בכלל .
בשלב מסויים הגבר הנשוי ניסה להפעיל עליי לחץ להמזמז איתו והרמתי עליו את הקול. אמרתי שיניח לי בשקט עם כל החוסר הביטחון שיש לי.הוא נבהל וביקש סליחה . מי אמר שאני לשיבות בשביל לזרום?!
בסוף הערב הידיד של חברה שלי רצה לשבת איתה לבד ולא נתתי להם וגם חברה שלי שמחה שאני בחרתי לרדת לי הבית שלה.
הוא התבאס ושלח לה הודעות למה היא לא רוצה להיות איתו ולעשות איתו ושהם יהיו "חברים" אז מה הבעייה. חברה שלי קיבלה עצבים ואמרה שלא בטוח תרצה לשבת איתו.
לדעתי חברה שלי יותר מנצלת גברים לצורך השתייה. אני לא. מצידי לא לשתות בכלל . אני באה למען החברה שלי.עכשיו יש לה חבר והיא מתלהבת ואני דווקה לא..כי הוא לא רוצה אותי בישיבות (חבריו חרמנים ואני לא באה להכיר אז בשביל מה אני יבוא? חוץ מזה הוא לא רוצה שאני ילך אחריהם לכל מקום ובקאע הזה הוא צודק. אולי אני מיותרת)
קשה לי לנתק את הקשר איתה כי אני מעוניינת לאמץ אופי חזק כמו שלה(לא קשור לגברים אלא לחיים עצמם).
אין ממש מה להתחרק מערבים כי אני לא מזדיינת איתם . אני רק מעבירה את השעמום במקום לשבת בבית כמו מסכנה.
אני גם נמצאת לצד החברה שלי שלא תישב איתם לבד.
הלוואי וחברה שלי הייתה רוצה עוד בילויים אבל זה מה שהיא אוהבת לשתות אלכוהול. היא לא עובדת ואין לה כסף לבזבוזים
&nbsp

המשך תשובה

"שאני צריכה להיות יותר חייכנית ויותר עם ביטחון"

"קשה לי לנתק את הקשר איתה כי אני מעוניינת לאמץ אופי חזק כמו שלה(לא קשור לגברים אלא לחיים עצמם)."

למעשה את אומרת שאת רוצה להתחבר לחברה שלך בשביל "להעתיק" את הבטחון העצמי שלה.

זה טוב מאוד ללמוד מאחרים דברים טובים ולהשתפר, אבל בשביל זה להתחבר לחבורה של ערבים שכל מה שהם רוצים זה להכניס את החברה שלך ואותך למיטה, זה לא המקום!

את יכולה לחפש פורום בנושא פסיכולוגיה או שפור יחסי אנוש או משהוא דומה בגוגל, ובו תוכלי לקבל עצות והדרכות ועם רצון טוב באמת לעזור לך איך תשפרי את הבטחון העצמי ויחסי אנוש שלך.

בנתיים אתן לך עצה שעזרה מאוד לחבר שלי שלא היה לו ביטחון עצמי.

פשוט תשמעי שיר\קונצרט\נאום, שבסופו יש מחיאות כפיים סוערות.

ותדמיני לעצמך שאת עומדת במרכז הבמה, וכולם ללא יוצא מן הכלל מוחאים בעבורך את מחיאות כפיים.

אין לי ספק שאחרי תעשי תירגולים כאלה, שגם לך זה יעזור!.

ולגבי החברה שלך שהיא כביכול "מנצלת" את הערבים רק בשביל לשתות על חשבונם, "הניצול" הזה הוא זמני כי ככל שעובר יותר זמן הקשר נהיה חזק יותר, ובסופו של דבר היא תפול.

אביא לך משל, זה כמו לדוגמא פרפר שמרקד בפני הנר ונהנה מהאור, אבל בסופו של דבר הוא יפול בפח וישרף בלהבה.

אז מציע, שקודם כל תצילי את עצמך ותנתקי לחלוטין כל קשר אם אותה חבורה.
ודבר שני תנסי להשפיע על החברה שלך להתנתק גם, כי היא משחק באש כמו הפרפר במשל.

אשאל אותך שאלה

אם לדוגמא אחותך היתה שואלת ומבקשת עזרה באותו עניין הנ"ל.

והיה מישהוא אומר לאחותך להיזהר מהקבוצה של הערבים/יהודים ולהתרחק מהם, כי כל מטרת שתייה החריפה זה ניסיון להפיל אותה בפח ולמעשה להכניס אותה למיטה.

גם אז היית רואה את הדברים בצורה שלילית, או שהיית מודה לאותו אדם שמנסה להציל את אחותך מלפול במלכודת?

אני בטוח שהיית מודה לו!.

אז אם ההנחה שלי נכונה, נסכם:
אם מדובר שמצילים בחורה ערבייה מלפול בפח, זה בסדר.
אבל אם מדובר ביהודיה זה כבר לא.

מה זה הצביעות וההפקרות הזאת מצידך?

תזהר בדבריך ואוי לך לקרוא לדברי

צביעוות והפקרות , ההבדל ביני לבינך שמבחינתי אין כאן עניין של יחסי ערבים יהודים , מדובר בילדה תמימה חסרת בטחון עצמי שמתרועעת עם חברה רעה היא מסתובבת עם ערסים, לי זה לא משנה מה המוצא שלהם ולך כן !! וזה מה שמעניין אותך ,אני מניחה שאם הכותבת היתה מעלה את אותה סוגיה ומבלי לציין את מוצאים של הגברים נניח שהם מרוקאים אני בטוחה שכבודך לא היה טורח לענות ,ולא היית יוצא מגדרך כדי להשיב את הנשמה הטועה למוטב ,כי זה לא מעניין אותך מלא ילדות מסתובבות עם ערסים וכל מיני עבריינים וזה לעצמו פחות מדאיג אותך מה שכן הכי חשוב שהיא חס וחלילה לא תצא עם ערבי.
הבנת מה ההבדל בינינו ?
ובאותו עניין אם היית טורח לקרוא את התגובה שלי היית מבין מה העמדה שלי בעניין בעיני מדובר בילדה חסרת בטחון עצמי שמחפשת חברה
החיים לימדו אותי שעדיף להיות לבד מחבורה רעה אבל לך תסביר לילדה שמתעקשת להיות בחברת אנשים שלא רוצים בחברתה
לא נורא לומדים מטעויות ולא שוכחים סטירה מצלצלת עד שלא יכאב לה היא לא תלמד

מספר דברים

ראשית ומעל הכול ברצוני להבהיר שאני נגד קשר של יהודיות עם ערבים, בדיוק כמו שאתם הערבים נגד שערביות יהיו בקשר עם יהודים, ואפילו מוכנים לרצוח אותם על קשר כזה, אם יהיה.

1. לא ענית לשאלה ששאלתי אותך בהודעה הקודמת, ונראה שלא לחינם התחמקת מלענות.

2. השואלת שאלה בעניין הערבים, ועניתה לה באותה לשון (ותראי שאני מצטט קטע, ומתיחס ספציפית אליו).

3. אם זאת תראי בתשובה שאני מתיחס גם לכלל הגברים ויהיה מי שיהיה, דוגמאות:

"בעניין הזה אין הבדל בן ערבים ליהודים, כל הגברים כמו שהסברתי קודם..."

"הערכה זאת תהיה אצל הגברים פנימית ולא חיצונית..."

"אבל כל גבר רוצה שתהיה לו אשה טובה..."

"הם רוצים בחורה קלת ראש ששוכבת בקלות עם גברים..."

"זה לא אשליה בראש זאת המציאות, הגברים רוצים קודם כול ולפני הכול לשכב עם הבנות."

"בחורה קלילה, זה בדיוק מה שהגברים מחפשים לצורך המטרה שלהם..."

4. אני בתשובתי קראתי להם "ערבים" כי השואלת שאלה בלשון זאת, ובנוסף הם כאלה זו המציאות.
ואילו את קראת להם "ערסים".
אני חושב שאם היו שואלים אותם ממה אתה נעלב שקוראו לך ערבי או ערס, נראה שההגדרה שלך היתה מעליבה אותם.

5. דרך אגב טוב עשית שחזרת בך מעצמך ומחקת הודעה שכתבת לי בסגנון:

"להקיא על אנשים דוחים כמוך".

האינסטינקט הראשוני

שלי שקראתי את התגובה שלך כעס ונכון חזרתי בי כי ראיתי לנכון לא להתבטא בצורה פוגעת בכל זאת אני לא אוהבת לפגוע ומנסה להיות נאמנה לערכים שלי
ומה אני אגיד לך איש איש באמונותו שיחיה , וכל הכבוד לך שטרחת לפתוח כרטיס חדש וכולה בשביל לענות לאיזה מתבגרת יפה מצידך

Crema86

New member
עדכון מהיום.. אולי היא באמת לא בשבילי

אני בוכה ממש עכשיו..
לפני שבועיים הודעתי לחברה שלי שעוד מעט סלבסטר ושתארגן משהו..אפילו ביקשתי ממנהל שאני לא יכולה לעבוד ערב היום וככה היה ..חברה שלי חפרה לחבר הבדואי שלה שהיום אני יבוא איתם אבל הוא סירב בתוקף שאני יצא לחגוג איתם.
אני יודעת שהיא באמת ניסתה לשכנע אותו בכל דרך אפשרית ללא הצלחה ..
ניסינו לעשות לחבר שלה תרגיל ולשקר שאני אצלה בבית אבל אחרי זה היא התקשרה לספר לי ..
הוא אמר לבחור או בי או בו ואם היא רוצה שאני יהיה איתה אז ששתינו ניצא עם אנשים אחרים..
היא עשתה עלי רושם בטלפון שחבר שלה רוצה לשבת איתה לבד ובחיים לא היה לה סילבסטר כזה מבאס , שהיא ממש לא רוצה לשבת איתו לבד אלא בחבורה שכנראה לא ניצא לשום מקום. אחרי 40 דקות בערך שלחתי לה הודעה אם הכל בסדר והיא ענתה שממש לא! התקשרתי אליה ושמעתי קול של בנים..שאלתי אותה אם היא יצאה והיא אמרה שאת האמת שכן..
שאלתי למה היא לא הודיעה לי לפני שאני כבר הייתי מוכנה בבית והכל ..היא ענתה שאפילו לא היה לה זמן בשבילה.
היא גם אמרה שהרי אני יודעת שהוא לא רוצה שגם ככה אני יבוא אז מה אני מתרגשת. בשיחת טלפון לפני שיצאה היא התנה לי רושם שהיא לא תיצא לבד איתו אבל הנה ועוד איך שכן..מצד אחד אני מפרגנת לה . זה שאין לי עוד חברות חוץ ממנה זה בעייה שלי ושהיא לא צריכה להיתקע בבית בגללי אבל מה כבר ביקשתי שאם היא מתכוונת ללכת שרק תודיע לי שזה לא יבוא לי בהפתעה.. ואז היא רשמה לי שאין לה בטרייה ועניתי לה שהספקתי כבר להכיר אותה ואני כנראה חופרת לה אז היא ממציאה לי תירוצים שאני לא יבאס לה את הערב (רוב הסיכויים שאני צודקת כי ככה ראיתי שהיא משקרת לידידים שלה בטלפון לידי כדי שיניחו לה.. ) היא רק אמרה שאני ממש מעצבנת אותה . רשמתי לה בהודעה שלא התכוונתי להרגיז אותה ושזכותה להיות עם חבר שלה לבד..אחרי חצי שעה היא מתקשרת אלי כולה שמחה ותוססת . היא מספרת לי שהיא נמצאת בעיר אחרת ושם זה כמו ביום העצמאות מבחינה של אנשים . פתאום שמעתי שהיא מתגרה בי כזה לפי טון הדיבור ..אמרה "יא סנטה קלאוס מחופש , אנשים הולכים פה עם כובע של חג המולד וואו..ואי איזה עקבים יפים יש לזאתי, וואו אין מקום לזוז .."
אני אחת שלא יוצאת בכלל ואף פעם לא חגגתי בסילבסטר תמיד הייתי בבית..למעשה היא חברה טובה ראשונה שלי מזה שנים ..
ואז הייתה דממה מצידי בעודי בוכה מכאב על כך שאני מרגישה בודדה ..היא אמרה מה יש לי?! למה אני שותקת ולא מפרגנת לה?
אמרתי לה איך היא מצפה שאני יפרגן לה כשאני כבר תכננתי שבועיים לפני שניצא בסילבסטר ובסוף היא יוצאת בסילבסטר לבד ובלעדיי ..היא התחילה להתעצבן ואמרה "קשה לך לפרגן הא?! מה אני אשמה שחבר שלי לא רוצה שתבואי , מה את רוצה שאני יעשה?! אם היית נחמדה אליהם אז גם את היית כאן נהנת . אמרתי לה אני מצטערת מאוד אבל אני לא יכולה לפרגן לה שאני בוכה ורע לי . היא אמרה "ואי אין לי כח לשטויות שלך !! יאללה אני מנתקת את הפלאפון אם תמשיכי לדבר ככה ..ואחרי כמה שניות של דממה פשוט ניתקתי לה בעצמי. אחרי דקה היא מתקשרת ואומרת למה ניתקתי. אמרתי שהיא אמרה שהיא מתכוונת לנתק אז ניתקתי בעצמי מה יש ?! היא אומרת שזהו שממחר אין כל פעם שאני ישאל איך היה היא תענה לי "אש" ולא תספר לי כלום חוץ מזה כי אני לא יודעת לפרגן. מפה לשם השיחה הייתה מלווה בדממה . יכול להיות שהיא עוד אמרה משהו ברקע אבל ניתקתי לה שוב את הטלפון כי כל הזמן אמרה שהיא תנתק לי את הטלפון..
אחרי כמה דקות היא שולחת לי הודעה "אל תדברי איתי".
התחלתי לבכות ואמא ראתה אותי ולא עזבה אותי
סיפרתי לה על זה שלחברה שלי יש חבר שלא רצה שאני יבוא ועל איך היא התלהבה בטלפון על כמה שהיא נהנת בעודי סובלת..אמא אמרה שהיא בכוונה התגרה בי והיא לא חברה אמיתית, שאני כמו כלב שמירה שלה , שכל לילה כמעט אני שומרת עליה ושמגיע חג והכל היא נוטשת אותי לטובת גבר
היא אמרה שאין דבר כזה חברות טובות , שקשה מאוד למצוא
אני גם הרגשתי לפי טון הדיבור שהיא סתם ניסתה להקניט אותי שאני יקנא שהיא נהנת ואני עוד ציינתי שאני בוכה ולא עשה רושם שזה מזיז לה . רק אמרה שאני מעצבנת אותה..
ושחבר שלה מסנן אותה יומיים זה בסדר?היא חברה מניאקית .. אני שם תמיד לצידה אוהבת אותה מכל הלב ומעריכה וככה היא גומלת לי שהיא צוחקת בטלפון ומספרת לי על סנטה קלאוס .
סיפרתי לאמא שדאני תמיד שקטה בישיבות ואמא אמרה שזה בסדר גמור שלכל אחד אופי משלו ושכנראה היא והידידים שלה לא מתאימים לי.
הלוואי והייתי יכולה להתנתק ממנה. הקטע ששנים הייתי בלי חברות והכרתי אותה ועכשיו שוב לחזור לבדידות עמוקה? חוץ ממני יש לה עוד 2 חברות ועוד חברה טובה שהיא רבה על שטויות
לי יש יותר מה להפסיד אם אנתק איתה את הקשר..כואב לי בנשמה
&nbsp
&nbsp

אי אפשר לחבר מים ושמן

1. כמו שאת מבינה שאי אפשר לחבר מים ושמן, ככה אי אפשר "בכוח" לחבר בן שני אנשים שונים, ובפרט שהשינויים הם גדולים ומהותיים.

2. את צריכה למצוא לעצמך חברות שמתאימות לאופי שלך, ותוך כדי החברות לשפר את בטחון העצמי ויחסי אנוש שלך. (דרך אגב את משתמשת בטיפ שנתתי לך?)

3. בכל מקרה את צריכה לנתק כל קשר עם אותה חברה והערבים, אין לך מה לחפש אצלם!.
"החברה" הזאת יכולה לגרור אותך רק לדברים מזיקים בשבילך, כמו לשתות אלכוהול ומעבר לכך, כך שהחברה הזאת לא חברה!

4. אני חושב שמעל ולפני הכול במקום להשקיע מאמצים בהתחברות לחברות, כדאי שתשקיעי מאמץ במציאת חתן! (הגעת כבר לגיל לא?).

אם לדוגמא תלכי לדוגמא לסמינר של צוהר או ערכים (אני ממליץ על צוהר), אני יכול להבטיח לך כמעט במאה אחוז, שתוך שנה את מתחתנת, ובפרט שכתבת בהודעה הקודמת שאת נראת טוב.

עושים סמינר לגברים ונשים לחוד, והמארגנים דואגים לשדך בחינם בן כל הנשים והגברים שהארגון מכיר והארגון בקשר עם ארגונים נוספים בעניין, השידוך נעשה לפי ההתרשמות וההכרות שלהם מהמשתתפים, כך שלשידוך יש אחוז גבוה להצליח.

כל הרוקים והרווקות שבאים לסמינר באים בן השאר למטרה רצינית להתחתן בלי משחקים.

(נפגשים במקום ציבורי בשעות היום לשיחת הכרות, ואם המשודכים רואים שיש על מה לדבר ממשיכים להפגש עוד מספר פגישות ואחרי זה כבר קובעים תאריך לחתונה.
במידה ובפגישות הראשונות ורואים שהכיוונים שונים, בזה מסתיים העניין, ועוברים למשודך הבא).

5. דרך אגב אין לך מה להצטער שבסילבסטר נשארת בבית, אדרבא לשמוח על כך!.
ליהודים יש את ראש השנה שמסמל תחילת שנה, לגויים יש את סילבסטר, מה ליהודים להשתתף באירועים וחגים של גויים?

כדאי שתקראי בויקפדיה ערך "סילבסטר" ותראי שכתוב בן השאר:

"מקור השם סילבסטר באפיפיור סילבסטר הראשון, שזכה למעמד של קדוּשה בכנסייה הקתוליתוה-31 בדצמבר הוקדש לו, כפי שכל יום בשנה מוקדש לקדוש כלשהו."

"יש יהודים הרואים בחגיגת ליל השנה האזרחית החדשה סממן של התבוללות לאומית ודתית, בעיקר משום שמדובר בחג לא יהודי‏[5]. כן מזכירים מגני חגיגת הסילבסטר את המכות שהעניקו גויים שיכורים ליהודים בלילה זה ונהגו גם לגנות את ההוללות שבמסיבות אלו‏[6]. בהלכה היהודית חל איסור לציין חגים של עובדי עבודה זרה.‏[7] טיעון נוסף נגד חגיגת האירוע בישראל הוא הקשר של היום לקדוש נוצרי סילבסטר, ובהקשר לכך נשמעות טענות על כך שהאפיפיור, סילבסטר הראשון הביא לשנאת יהודים ולפעולות נגדם."

למעלה