חייבת מבט מהצד..

מספר דברים

1. אני לא משתייך לשום ארגון, אם כי אני לא פוסל את ארגון שרוצה למנוע התבוללות, אלא אדרבה כן ירבו, כל עוד זה נעשה באופן חוקי.

2. מהתגובה שלך אני מבין שאת כן בעד התבוללות.
אם כן את מסכימה שערביות יתבוללו עם יהודים?
ולצורך דוגמא אם זו היתה אחותך שרוצה להתחתן עם יהודי היית מסכימה?

שכל אחד יעשה מה שטוב לו

אגב אחותי נשואה לאוסטרלי נוצרי ואנחנו מקבלים אותה ובעצם מעולם לא היתה שאלה של כן או לא לקבל היא פשוט בחרה ואנחנו משפחה בטוב וברע .
להגיד לך שאני אישית הייתי בוחרת ללכת עם מישהו זר בספק ,אולי אם אתאהב במישהו אז אגיב אחרת מי יודע רק קשה לי להאמין שאני מסוגלת ללכת אחרי הלב כמו פעם היום אני מנסה לחשוב חשיבה תוצאתית מעדיפה שלא להכניס את עצמי לדרמה ולקשרים מסובכים , כל עוד אני לא מעורבת רגשית אז קל לשפוט ולהגיד לא ,ואגב אני יכולה להבין את המקום שלך אני בניגוד אליך לא נוקטת עמדה ולא מנסה להביע את דעתי או לשכנע אחרים ולמנוע מהם לעשות את הבחירה שלהם .

Crema86

New member
אממ..

עוד לא ניסיתי את התרגיל בו אני מדמיינת שאני באמצע הבמה ומוחאים לי כפיים..
לגבי החברה שלי שבחרה ללכת עם חבר שלה בסילבסטר למרות שבאותו יום עד הערב הוא סינן אותה..אז ביום חמישי למחרת הוא הפסיק להתקשר אלי ואפילו לא עונה להודעות שלה .
אתמול היא ממש בכתה לי בטלפון שהיה בינהם הרבה דברים בלי לפרט והיא לא מבינה איך הוא ככה נפרד ממנה בצורה שכזאת.
&nbsp
גם אתמול ישבתי עם ידיד שלה שכבר נפגשנו כמה פעמים ומעולם לא ניסה להתקרב אלי. פתאום הוא כן ניסה להתקרב ודחיתי אותו. הוא אמר לי שהוא מחפש קשר רציני וזה אבל אני לא מאמינה לו ולגברים בכלל..
בסוף הישיבה הוא שאל את החברה שלי אם יש לה עוד חברות ..הבנתי את הרמז שלו..זה לא נעים
עכשיו הביטחון העצמי שלי עלה קצת שאני רואה שנכון שהאופי שלי די בעייתי כי אני סגורה מדי אבל כל הידידים שהיא מכירה מגיעים בשביל מטרה אחת ברורה ואם זה לא מתקיים הם מנתקים את הקשר.
לא משנה כמה חברה שלי תגיד לי שאני הבעייתית אני ידע בתוך תוכי שזה לא הסיבה היחידה למה לא רוצים אותי בישיבות.
עובדה יש לנו עוד חברה משותפת ששוקלת 130 קילו ונראית גברית. עובדה אף אחד מהידידים של חברה לי לא מעוניין שהיא תגיע. הרי באים בשביל "האווירה" הנעימה לא?! הם לא רוצים שהיא תבוא כי אף אחד לא יגע בה אז בשביל מה תגיע?
הכל אינטרסים

אני שמח שאת מתחילה להגיע מעצמך למסקנות נכונות

רק תגיעי לטובתך למסקנה הסופית להתנתק מהחבורה הזאת, שכל מטרתה למשוך אותך למיטה.

אל תזלזלי בטיפ חינם שנתתי לך, לחבר שלי זה עלה כסף מגורם המטפל.

לגבי החברה שלך

בהקשר לחברה שלך כתבת:

"לגבי החברה שלי שבחרה ללכת עם חבר שלה בסילבסטר למרות שבאותו יום עד הערב הוא סינן אותה..אז ביום חמישי למחרת הוא הפסיק להתקשר אלי ואפילו לא עונה להודעות שלה .
אתמול היא ממש בכתה לי בטלפון שהיה בינהם הרבה דברים בלי לפרט והיא לא מבינה איך הוא ככה נפרד ממנה בצורה שכזאת.
"

תגידי לחברה שלך בשמי.

1. קודם כול היא צריכה לשמוח שהוא רוצה "לנתק" את הקשר.

2. כל מה שהחבר שלה עושה כפי שתארת, זה בסך הכול הצגה!, הצגה שעושים הגברים לנשים בשביל
לקבל מה שהם רוצים.
ומטרת ההצגה הזאת כדי שהחברה שלך תחשוב שהוא רוצה "לעזוב אותה", אז היא תדרוש מעצמה "להכניס הילוך" משמע להתקדם בקשר ולהיכנס למיטה.

3. אל תשכחי שהחבר שלה השקיע בה עד היום הרבה כסף, והוא רוצה "שכר" עבור ההשקעה, כך שלצערי הוא לא יעזוב אותה כל כך מהר כמו שהיא חושבת.

4. לפי איך שאני מבין, אם החברה תמשיך להתעקש לא לתת לו מה שהוא רוצה, יתחילו איומים ואפילו מכות.

5. אז לברוח עכשיו ומהר, לפני שיהיה מאוחר.

6. כתבת: "אתמול היא ממש בכתה לי בטלפון שהיה בניהם הרבה דברים..."

כמו שהסברתי בהודעה הקודמת, זה לא סתם יוצאים, מהסתם הזה מתפתחים קשרים ומתחיל
להתערב הרגש, ואז נופלים בפח כי את השכל תפס הרגש.

Emile Zola

New member
אני חייב לשאול משהו

נגמרו האנשים בעולם

חוץ מחבורת ה
שהבילוי היחידי שלהם והקשר היחידי שלך אליהם הוא שתיית וודקה ביער?!!?!? WTF?!!?
&nbsp

סטירת לחיי מצלצלת לא שוכחים

והיא לא תלמד מבלי כמה סטירות כאלה .... חבל לא נראה לי שהיא מבינה בכלל שהיא לא אמורה לקחת ללב חבורה כזאת
תתקדמי אחותי

תתרחקי מוודקה! זה סם מסוכן. כשמתרגלים נעשים מכורים ומתים מסרטן הכבד.
תרחיקי את חֲברתֵך מוודקה! אם את דואגת לה באמת.
תתרחקי מ"ישיבות" של וודקה, מאנשים ששותים וודקה.
וגם תתרחקי מגזענים נאלחים כמו אביגדור.

איזה ספר קראת בפעם האחרונה?
באיזו הצגת תיאטרון היית בפעם האחרונה?
האם יצאת כבר לטבע לראות את פריחת הכלניות והרקפות?

למעלה