חייבת עזרה..מנסים לסחוט אותי !!!

HgitL

New member
חייבת עזרה..מנסים לסחוט אותי !!!

חייבת עזרה..מנסים לסחוט אותי !!! ביום שבת מילאתי דלק וביציאתי מתחנת הדלק עשיתי רוורס ונכנסתי באוטו שהיה מאחוריי, או יותר נכון נשקתי לו בעדינות... חבר שלי ואני יצאנו מהאוטו לבדוק אם קרה משהו, וכלום לא קרה , לא לאוטו שלי ולא לאוטו שלו, לאחר החלפת פרטים בסיסיים כמו טלפון ומס' רכב שבנו אל רכבנו בהרגשת הקלה שכלום לא קרה ומזל... לאחר יומיים אני מקבלת טלפון מהאדון (מדובר בערבי תושב שטחים... אני והמזל שלי?!) בעל הרכב שפגעתי בו טוען שהוא לקח את האוטו לפחחות ואלה טוענים שעלות התיקון בטמבון עולה 800 ש"ח (להזכירכם שלא היה אפילו שריטה), לאחר שאמרתי לו שהוא חיי בסרט, הוא אמר לי שנתחלק חצי חצי שווה בשווה בהוצאות התיקון לאחר וטענתי והיו עדים שראו שלא קרה כלום לאוטו. לאחר שסירבתי הוא אמר לי שהוא יתבע אותי לא בסכום שהוא ציין אלא גם יתבע אותי שהבת הקטנה שלו שהיתה באוטו נפגעה..זעזועי מוח, התעלפויות וכאלה... ויוציא מהביטוח 50000 שקלים בנאדם מנייאק, מה לעשות... אני צריכה עזרה, יעוץ והכוונה איך אני מורידה אותו ממני במינימום פגיעה ? תודה..

baraba1

New member
לדעתי

אינני עורך דין, וההמלצה שלי היא לא מקצועית ופרי נסיוני האישי בלבד. נתחיל בזה שחרא כזה, אם היה לו אפשרות לתבוע 50,000 ש"ח, הוא לא היה מסתפק ב-400 ש"ח. באיזה סוג ביטוח את מבוטחת? בעקרון, ביטוח חובה מכסה על נזקי גוף . ככה שגם אם הוא יתבע אותך בסכום גבוה מאוד- בגין נזקי גוף- זה לא מעניין אותך. בנוסף, יהיה לו מאוד קשה להוכיח את מה שהוא טוען, לאור העובדה שלרכב לא נגרם נזק, לא היה פינוי באמבולנס וכיוצב'. מכיוון שיש לך עד, ואני מניח שניתן להשיג את צילום האירוע במצלמות האבטחה של תחנת הדלק, אני מציע שתגישי תלונה במשטרה נגדו על סחיטה באיומים. התלונה חשובה גם להתגוננות מפני תביעה עתידית, שיכולה להגיע גם עוד שנים. מסיבה זו ובכדי שיהיה לך משהו ביד, בכל מקרה תנסי להשיג את סרטי הצילום של מצלמות האבטחה שמראות את ה"פגיעה". זה יוריד אותו מהעץ. שורה תחתונה: הייתי משיג את הסרט של מצלמות האבטחה, מגיש תלונה במשטרה ולא משלם שקל .

traficourt1

New member
עצה מהירה

יש מושג הנקרא "ערך מטרד" שווה לעיתים לשלם לאדם כזה 400 שקל ולהחתים אותו כי לא קרה כלום לאף נוסע. הסיכון הוא כי הצדיק יילך למשטרה ודי בנסיעה לאחור שאינך כופרת בה ובחבלה קלה כדי להוביל אותך היישר לבית המשפט ולפסילת רשיון בת 3 חדשים שלמי תחתימי וסעי בזהירות אשר ארבל עו"ד 03-6961211

be_roo

New member
יהיה מצויין אם תוכלי להקליט אותו חוזר על

הדברים.

HgitL

New member
תודה רבה, אני החלטתי לפנות לביטוח בצורה מסודר

תודה רבה, אני החלטתי לפנות לביטוח בצורה מסודרת הבחור הערבי התקשר אליי שאל מה החלטתי..אני אמרתי לו שאין לו שום עסק איתי אלא אם חברת הביטוח שלי ושאם הוא ירצה שייקח מממני את הפרטים ויירד ממני. עד היום לא שמעתי ממנו ואני מקווה שגם לא אשמע... תודה על ההדרכה

למעלה