חייב פשוט חייב

satlot16

New member
חייב פשוט חייב

אני ממש לא כותב כאן הרבה אני רק קורא יש כאלה שמכירים אותי כאן אני פשוט חייב לכתוב מה אני חושב בקשר לכמה דברים תכנסו לארכיון ותקראו את הכתבה בnrg מה שאביב גפן אומר פשוט זוועההההההה!!!!!!!!! אני ניגעלתי בצורה מטורפת הוא אומר כן היתמסחרתי וכן זה ככה כולה להקות הגדולות מיתמסחרות עכשיו ואי פאקקקקק נהייתה שפוט של התקשורת שפטו של כסף זה נהיה זוועה ראיתי כתבה באינטרנט מראים כזה מאחורה את אביב גפן מיצטלם עם מאיה בוסקילה אני לא מאמין מה ניסגר איתך פאק!! קודן השיר מחר אחר כך כול הבולשיט הזה מבחינתי אביב גפן שחשב בהגיון והיה חשוב לי הדעות שלו המושגים שלו המחשבות שלו זה שהיה חשוב לי מת הגיעה אביב גפן אחר חדש צבוע שפוט ממוסחר דפוק אתה מאכיל את עצמך בזבל בשטויות שאתה היתמסחרתה ככה ממששש קיבלתי את הז'ננה עלייך!! אתה חושב שלמעריצים שלך שבאמת הולכים אחייך לכול מקום זה פשוט שכול פרחה עם מיני וורוד מזדיין פיתאום מתה עלייך והולכת להופעות שלך וילדות בנות 13 ששמעו את השיר מחר והיתעלפו ממנו פיתאום שמות שחור בעניים וזהו עכשיו הם פרקיות הם אוהבת את אביב מה מה מה ניסגר איתך עוד כסף ועוד כסף ומה תעשה עם הכסף הזה תכתוב עוד שירים שיגרמו לי בחילה לי ולעוד כמה אנשים שאני מכיר ואללה אני מכיר לא מעט אנשים שהפסיקו פשוט לשמוע אותך כי זה נהיה פשוט מצחיק כול כך אני כבר מתבייש להגיד אביב גפן לא היה כמהו ולא יהיה כמוהו זה פשוט גורם לי בושה שבן אדם שאני כול כך אוהב מתייחס ככה לדברים כאלה ושאני לא ידבר על השם של הילד דילן??? אתה בטוח ?? טוב החלטה שלך פשוט ניראה לי מצחיק ...

satlot16

New member
זה גם

אבל לא מיסחריות בצורה כזאת מטורפת משהו מטורף כבר אני ממש ניגעל רציתי ללכת להופעה האמפי ווהל אבל אין שום מצב כרגע

התעוט

New member
מה זה מפריע שהוא מקבל כסף?

כשהוא היה צעיר הוא עשה שטויות והיה לו דעות קצת טיפשיות שלא אכפת לו מכסף,אבל עכשיו הוא התבגר קצת,וכל אחד רוצה כסף.תפסיקו לדבר על המלאך!

לא לתת לכסף להיות פרטמר בחיים

זה ממש אבל ממש לא טיפשי אלא להפך, להיות חזיר קפיטליסט זה דוחה.

מישהו מכיר אולי את "אביב גפן הבא"?

השירים של אביב גפן משנות ה-90 עשו מהפכות, זיעזעו את המערכת, עיצבנו, העירו אנשים מתרדמת, נתנו סתירה בפרצוף לימין הפאשיסטי, והיום... אביב גפן כבר לא מזעזע אף אחד, הוא נהיה פודל של האמרגנים, שרוצים למשוך כמה שיותר קהל, כולל מי שלא מבין בכלל על מי ומה היו השירים של התקליטים הראשונים... אז מישהו מכיר אולי זמר שיהיה תחליף (כמה שאפשר להגיע לאביב גפן לקרסוליים)? מישהו שיודע לזעזע? זמר מחאה אמיתי?? יש כזה? או שכולם אדישים ותקועים בצרות של עצמם?

TairAtias

New member
כבר שכחת את שיר המחאה הענקי של

שרית חדד שיצא לפני כמה שנים בודדות, "יאללה לך הבית מוטי?

שיר יפה. שמעתי גם שיר מחאה מדהים - "מחר"

שיר מתוחכם מוסיקלית, בכלל לא מזכיר לי שיר של איזה להקה בריטית נידחת. מה פתאום! לאביב יש עוד מקוריות הוא לא באמת יעתיק פרייז שלם! לאלא לא אביבוש!

יש , יש הרבה.

צריך רק לחפש בדקדקנות כי הם פחות מפורסמים מאביב. בהזדמנות אני אעלה לפה רשימה של זמרים שיורשים את דרכו הראשונה.

Hosh17

New member
מזה הפתאטיות הזאת?!

תרדו ממנו כבר קרציות הבנאדם רוצה כסף ואין בעיה עם זה... מי לא רוצה כסף ואם לא בזין של בנאדם בן 30 + נשוי עם ילד לצרוח ולכתוב על התאבדות ולהתאפר אז הוא לא יעשה אצת זה.... גם אם אתם רוצים. זו הקריירה שלו, זה הכסף שלו מדובר פה בכישרון שלו והוא יעשה איתו מה שהוא רוצה! יאללה פה פתחתתם כבר קנוניות... רק מפריעים למי שכן ממשיך איתו. לא אוהבים את אביב החדש - אל תאהבו, אבל מחוץ לפורום הזה כי תכלס אתם רק זורעים רעל. כל אחד חדש שבא ומספר כמה הוא אוהב את אביב אתם מורידים לו תחשק ומראים לו כמה אביב מפלצת. אל תעשו מעצמיכם מפגרים, כל אמן אחרי שתופס את מקומו חזק ויציב מתחיל קצת לסטות מהדרך שלו. הוא עוד לא נינט או משהו כזה, הוא עדיין אביב היוצר הכי מדהים ובין המוערכים בישראל. אף כתב עיתונות לא היה קולט שאביב נוגע במיסחור בקצות האצבעות שלו אם אתם לא הייתם מתחילים להקיא את זה לתוך הפורום ... הם מחפשים דברים כאלה. חלאס!

התעוט

New member
צודקת!

אביב בעצמו אמר שהוא התאפר וכל זה בשביל לקבל יחס,עכשיו שהוא התבגר והוא מוכר בעולם הוא כבר לא עושה את זה.

Hosh17

New member
תשתוק אתה

עוד אחד שפה בפורום על תקן המטיף התאכזבתם, לא אוהבים , תהיו בוגרים תעזבו אל תשארו כמו מפגרים לחמם את האווירה לא ככה?

shmuelr

New member
ואת פה על תקן הלקקנות? או הציות העיוור אחר

האומן? אני אפסיק לענות לך למה את עיוורת.

Hosh17

New member
תנוח תנוח

אני בדיוק כמוך הייתי רוצה את האביב הישן והלא ממוסחר אבל תבינו שזה מה יש ואתם מזיינים תשכל כל היום על כל משפט שלו וכל כתבה מסכנה שיוצאת

Hosh17

New member
אני חושבת בדיוק כמוהו. אבל מקדחה בכ"ז לא טוב

במיוחד אם זה לא מועיל

למעלה