חייב פשוט חייב

זה מועיל

לקהל של אביב נוצר פקק בלב שכתוב עליו "אכזבה מאביב גפן" וזכותם לפתוח אותו על ידי פסיכותרפיה!

מי בכלל דיבר על הרצון שלו להרוויח כסף?

שירוויח ויהיה יותר עשיר מגאידמק ושרי אריסון ביחד, זה לא מזיז לי. עדיין, המדינה הזאת הולכת והופכת למדינת הלכה סטייל איראן, שנלחמת מלחמות בלי שום מטרה (רק ראש ממשלה אחד שיכור טוען שניצחנו, כשיש שלושה שבויים שעדיין לא חזרו, למרות הניצחון הגדול, ו-150 הרוגים), ושהפוליטיקאים/מנהיגים שלנו הם אנסים, וחסר לי אמן שפשוט יצרח את זה כמו בימים ההם! שנמאס ושיתחילו להתעורר! כל הזמרים/ות מתוקים ונחמדים, כל הכבוד להם, אבל דרושים אידאליסטים! זה מה שאני מחפש,בגלל זה נכנסתי לפורום, לשאול אם מישהו מכיר את הדבר הבא... מישהו שכותב ברמה של אביב גפן, וששווה להעריץ...

.

אבל אם זה מה שקורה איתו , והוא גם ממש לא מתבייש בזה , אז למה להסתיר את זה ולא לדבר על זה ? אם זה הבחירות שלו ,ובעינייך זה כל כך בסדר,אז למה אתה מבקש מאיתנו להפסיק לדבר על זה ? ועוד מכנה את זה "רעל"? הוא אמור להיות מסוגל לעמוד מאחורי ההחלטות שלו בלי בושה.

אביב גפן כמר מזמן לא מחובר לעצמו

ולכן כששואלים אותו שאלה הוא מפטיר - "קנאים", טיפשים"...בלה בלה. כי לא לא אני לא ממסוחר, לא מפיק ילדות פלקט, ולא לא לא מאוהב בעצמי עד מעל הראש עד למצב שאני לא מצליח לראות שאני הולך למקום אחר ממה שנראה לי... כמו עלה נידף עם הרוח ביד המפיקים וסוכני התקליטים...

למה לי לבחור בדיעה

הרי אני יכול להיות כמו ביבי - מצד אחד לוותר על כל הגולן ומצד שני לטעון שאסור לוותר על הגולן...והנה הופס - אני ראש ממשלה! תנסי להבחין מה כתבתי בציניות ומה לא...

וכי למה בדיוק אני מתוייג כי "חסר ידע בסיסי"?

כי אני לא תומך בטענה שצה"ל הוא צבא הרייך הרביעי היהודי...?

.

לסווג פציפיזם כלהיות שמאלני , מעיד על חוסר ידע מוחלט, גם בתפיסה הפציפסטית , וגם לגבי מה הוא שמאל ומה הוא ימין . להניח שלאומני , סליחה , לאומי , זה טוב, גם לא מעיד על הרבה הבנה , לטעון שגוף צבאי הוא לא מילטנטי , ושהצבא הוא לא מילטנטי זה כבר ממש גרוטקסטי ( אתה בכלל יודע מה זה מילטנטי?) לכל זה נוספת הנטייה שלך לערב בין פוליטיקה והמצב הרגעי במדינה לבין פציפיזם , שזאת תפיסה חסרת זמן ומקום בדיוק כמו דתות . ועוד משהו: לא ברור לי למה אתה מתעקש להכניס את השואה לדיון , ועל הדרך לדחוף לי מילים לפה, אם אתה מנסה לשחרר ממני אימרה פרובקטיבית , אז הנה אחי, אני אפרגן לך אחת בחינם : נכון יש הרבה ,הרבה הבדלים בין הצבא הישראלי לרייך השלישי אבל לצד זה אני מוצאת לפעמים לא מעט קווי דמיון בין ההתנהגיות של חיילים , משם ומפה . ולפני שתאשים אותי בחוסר כבוד לשואה , אני נכדה לניצול שואה , וחלק גדול מהמשפחה שלי נספו בשואה ( לא שאני חושבת שזה מעיד על משהו, אבל בעינייך , זה בטח כן )

בטח שיש!!!!!!!!! כנסו כנסו באמא'שכם

בעיר החטאים וחיי העוללות וההוללות, הריקנות והביזה הרוחנית, העיר שבזמן מלחמה אזרחיה שתו קפה הפוך(דל שומן ועל בסיס מים) בעוד חבריהם למדינה ישבו בצפון במקלטים ושיננו את השם "נסא רע לאלללהה". בעיר הזאת יש זמרת מחאה לא מיינסטרימית כלל. היא כותבת את השירים שלה על ילדות עשוקה ושלטון רקוב. על עם חובב מלחמות והיא שמאלנית ומחאתית. יש אביבית גפן חדשה! קבלו את... נינט טייב! כשאביב גפן מפיק כוכבות נולדות ומקדם ילדת ארטיקים, מאיפה תבוא המחאה? מנסראללה?

לא מצחיק - מבדר...

זה עצוב. מאוד. כשמלך המחאה לשעבר מקדם ארטיקים ונשי דוגמנים אטומות במקום רוקרים עצמאיים...זה עצוב.

Hosh17

New member
כולכם השתגעם חחח

אולי לכו תחפשו אדם אחר שישקף אתכם ואת הדעות השמאלניות שלכם? או מתבגר אחר שילווה אתכם בגיל ההתבגרות המסעיר שלכם? כי אביב עבר את כל זה... ואתם מתעקשים להחזיר אותו אחורה. היום בכלל אין בישראל רוקרים כמו שהוא היה פעם, וגם פעם בקושי היה. הוא תמיד היה בקיצוניות.

פעם היו רוקרים כי היה מי שיקדם אותם

שלום חנוך, מאיר אריאל, אריק איינשטיין, מיכה שטרית, ברי סחרוף. הם קידמו את אביב גפן, חמי חודנר, כנסיית השכל, עברי לידר. זאת שרשרת. את יכול להפטיר תירוצים עד מחר - אין מי שיקדם. כי אביב גפן מקדם את גלידות שטראוס ונינט לוי. ועברי לידר גם. מי יקדם רוק ישראלי מקורי? אף אחד...הרי אין שם כסףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!

Simple Sam

New member
יואו היום מישהו הזמין ממני הפוך דל שומן על

בסיס מים. זה מגעיל רצח!

למעלה