חיילים להצביע לונסה וצבר!! יחד ננצח את הקסדה!

redflower1

New member
עינב מחוקה אצלי גם

מי שיורקים עליה ועל אבא שלו והיא חושבת שזה גשם היא פטאתית אני כבר נוטה לכיוון החדשים כמו אינה ושחר כי יש להם ביצים והם יודעים לצאת נגד ש"צ אני מצביעה כרגע לונסה והלאה אני אצביע כדי להדיח את עינב+שרל"צ. אפשר לקרוא להם שערל"צ.

זה סתם מניפולציה של אוהדי שפרה כדי שהיא לא

לא תעוף די שבענו ממנה אחרי שהיא תלך אז נראה את הצביעות החוגגת בבית להעיף את שפרה ונסה לא מפריעה לאף אחד עדיין הזמן שלא לא הגיע שפרה היא האיום הכי גדול של הבובלילים ולכן צריך להעיף אותה אז די לעשות עלינו מניפולציות כי גם חובבי בובליל לדורותיו הם אנשים אם קצת שכל להעיף את שפרה דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ואז נראה להם מזה

thr7

New member
מניפולציה??????????????

וונסה כמעט כל תוכנית מעלה את יוסי? אז מי עושה מניפולציה?

redflower1

New member
אני לא בעד שפרה ולעולם לא יהיה

כרגע אני גם לא בעד עינב ומבחינתי שתעוף (זה משחק זכותי לשנות את דעתי) כרגע הפייבוריטים שלי הם יוסי, אינה ושחר

clearer

New member
הכי מעניין יהיה אם שפרה תעוף, כדי -

לראות איך צבר וליאון כצמד מסתדרים אח"כ.

zplazma

New member
לחייל האמיץ

תגיד, מה אתה דפוק? תירגע. נראה שאתה פחות מכולם הבין שמדובר במשחק ובתוכנית בידור. צא מזה... עאלק חייל...

חייבים לפתוח לובי הצבעות לונסיה!!רק ונסיה!!

לפרק את חבורת שר"צ הזאת אחת ולתמיד! זאת ההזדמנות שלנו, היא לא תחזור! כי שבוע הבא יעוף אחד מהחדשים!!!

thr7

New member
וונסה הכי מסוכנת להם

אתם עיוורים, אתם תעשו מהלך שתאמינו לי תצטערו עליו, כי וונסה בקלות תעבור לחדשים (בעיקר ליוני חמודוני) ותשים את עינב שוב ושוב על הגחלים עד שזו תעוף, אתם סתם לא חכמים אם תעיפו את השניים האחרים כי הם נגד החדשים בהמשך במאה אחוז.

thr7

New member
ונסה הכי מסוכנת לבובלינים

ומי שלא מבין עיוור היא ישר תלך עם החדשים נגד עינב. תפתחו עיניים, ותסתכלו מה יותר חשוב, השנאה שלכם לשפרה וצבר או להשאיר אותם כדי שיעשו יד אחת עם עינב ויוסי המלך. תהיו חכמים פעם אחת.

balbala5

New member
אם צבר או שפרה ילכו כל התוכנית הלכה פייפן !

החדשים ידיחו את הותיקים בזה אחר זה .

נמלה3

New member
צבא הדורבנים..כנסו....

סחטיין על העבודה לעמן הבובלילים!! עקבתי אחריכם גם בפורום לפני שנהרס. אתם עושים עבודה מצויינת!! בזכותכם יגיעו הבובלילים למליון אמן!!

מי שבאמת בעד בובליל צריך לזכור למי הם הצביעו

ושניהם הצביעו לונסה.... ככה שקצת קשה לי עם זה שאתה אומר להצביע לה כשהם ביקשו להדיחה. אם כי אני מודה שבינה לבין שפרה אעדיף אותה אבל בלי קשר לאף אחד אחר במשחק סתם כי היא יותר חמודה (לפחות היתה עד למקרה איתי)

BEAUTY האחת

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

. .

yuli26

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo70.gif

למעלה