חייל אמריקאי במיטה

חייל אמריקאי במיטה

הכותרת היא של רוני. לא שלי) מה דעתכם בכל הקשור לסקס עם סטרייטים. בעד או נגד? היו לכם התנסויות כאלו בעבר? מה ההבדל ביניהם? ממה נהניתם יותר? יש לי כמה תובנות בעניין אבל אני רוצה לשמוע מכם קודם.

.m

New member
אני בעד סקס עם סטרייטים!

וברצינות: לא היה הבדל בין הסטרייטים לגייז שהייתי איתם. אבל אני מניחה שהחב´רה יספקו לך חוויות ותובנות שיותר נוגעות לעצם הענין
בוקר טוב
mai (מרגישה נפלא במיוחד
)

EyeSeeYou

New member
כדי לחדד את הנקודה

אמר לי מישהו לפני מספר שנים משפט טיפשי למדי, אבל הוא הוכיח את עצמו במספר הזדמנויות. "ההבדל בין גיי לסטרייט, הוא פחית בירה.." ותחשבו על יאי אייאיייי

ואני דווקא חושב שיש הבדל...

אחרי שבשבועיים האחרונים (וגם קצת לפני), צברתי כמה לילות סטרייטיים במיוחד, המסקנות שלי הן כדלקמן: א. אם הוא סטרייט בתול (מהבחינה הגברית), הסקס איתו בדרך כלל יהיה גרוע. הוא יסתבך עם עצמו ואתה תצטרך להיות מדריך שלו לנפתולות הגוף הגברי. ב. אם הוא לא בתול, עדיין, הוא יהיה סקס בתנאי. אם הוא חבר (ידיד) שלך, יום אחרי הסקס הוא ייכנס ללחץ מעצמו וינתק את הקשר. הוא לא יענה לטלפונים וינסה להתחמק ממך ככל שיוכל. ג. אם התאהבת בו, נדפקת (ולא במובן הרצוי). אם אמרת לו את זה, הוא ייעלם (חוץ מיחיד סגולה. הסטרייט שלי). אם לא אמרת לו, כמובן שאין לך שום סיכוי. בכל מקרה, סטרייטים זה רע (וגם קצת טוב. אממ...אולי הרבה טוב
)

../images/Emo32.gif קטן

לגבי א´: 1. מה ההבדל בין לפתוח סטרייט בתול והומו בתול? 2. אצל הסטרייטים (טפו) זו פנטזיה והישג לפתוח בתולה. האם אצל ההומואים (טפו, למען האיזון הקדוש) זה גם נחשב הישג או כאב ראש? 3. לסביות (טפו, שוב למען האיזון הקדוש) 4. טראנסג´נדרים (טפו טפו, וכו´)

EyeSeeYou

New member
לא נעים לי להרוס את האידיליה

אבל לדעתי לפחות, "סטרייט" ששוכב עם גבר באופן מגמתי.......הוא לא בדיוק ההגדרה שלי לסטרייט כפרה.

באיזה מצבים מאוד מסויימים?

דוגי סטייל? תנוחת הנזירים המסיונרים? תנוחת מנזר השתקנים? (הידועה בשם "69")?

.m

New member
את האחרונה, אני מבינה המציאו בשבילך

ובשביל אורי...
mai

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לגבי אורי אני לא יודע - אבל אני אולי לא נזיר אבל בהחלט מתנזר...
אלאדין בשוק שהוא התדרדר לרמת בדיחות אבשלום קור
אלאדין בשוק כפול כשהוא תופס שכבר יותר מחודשיים הוא לא נכנס לתוך דבר שאין לו חמש אצבעות

.m

New member
ועוד כמה תובנות על סטרייטים

1. אם הסטרייט שלך בתול (או בעל נסיון מועט), ואת צריכה להיות המדריכה שלו לנפתולי גוף - תהני! סופסוף נפלה בידיך ההזדמנות ללמד אותו מה באמת נשים אוהבות, ואיך. 2. אם הוא חבר (ידיד) שלך, יום אחרי הוא ילחץ ויעלם. כשתצליחי בסוף לדבר איתו (מי אמר להופיע אצלו בבית, בלי הזמנה, ולאלץ אותו להקשיב?) תזכירי לו שזה שביליתם אתמול בלילה ביחד, לא אומר שמחר אתם מתחתנים. 3. קחי בחשבון שאם הוא לא מנוסה מאוד, יש סיכוי שהוא עדיין לא למד להפריד בין סקס ואהבה, והוא עלול להתאהב בך. אבל פה אני לא דואגת. אם את אישה אמיתית, את כבר תדעי מה לעשות לו. סליחה, איתו...
mai

אבא גאה

New member
אתה רואה לייזר ?

רוצה שאני אעשה לך PR? אתה תמצא את עצמך כל יום בטאג ליין, אירוחים בפורומים וכו´.... לא יקר.

1Shir

New member
מצד שני לייזר...

למרות כל החסרונות שמנית, בלהיות עם סטרייט יש את היתרון שזה אתגר. זה אומר שאתה כל כך מושך שאפילו הסטרייטים (?) לא יכולים להתעלם...

שחרחר

New member
מכיר את לייזער

ולא הייתי מתנגד לסקס איתו, למה אני אומר את זה כאן? כי אני סטרייט. (גם סטרייט זה בסדר)

ביג דיל

New member
אופס...אין יותר סטרייטים...

אפשר לעשות איתך גירסה ל "99 בקבוקים על הקיר", אבל במקום בקבוקים נשתמש בסטרייטים, ובמקום שהם יפלו וישברו, נגיד שאת פוגשת אותם. "99 סטרייטים ממתינים, 99 סטרייטים ממתינים, פתאום מאי פגשה אחד מהם, 98 סטרייטים ממתינים..."

אני דווקא חשבתי

על גירסא חדשה ל"מהפך", הנה מגיע לו בחור תמים, אוהב את חברה שלו וחושב להציע לה נישואים בחודש הבא. והופ, הנה הוא שוב והפעם בנצנצים וצעיף נוצות. או לחילופין, "דאבל דייט", המרה בשידור חי. מאי בדייט לוהט שבסופו הבחור יוצא עם הצלם.
הכל מאהבה :)

למעלה