חייל אמריקאי במיטה

EyeSeeYou

New member
יש הרבה דרכים להביע אהבה

למשל- מאי אני אוהב אותך !

.m

New member
../images/Emo23.gif

ואם אתה מעדיף שידברו אליך בפרחים אז
mai

אממ.....

מי אתה? איך הגעת לכאן? כמה שחרחר אתה והאם רק בשיער או שגם הגוף הוא בגוון המוקה? לא היית מתנגד או שאתה אפילו משתוקק ורוצה? א"כ, ואם אתה מכיר אותי, למה זה מתעכב? מאי, זה לא מי שדברנו עליו. לדעתי.

Liroy25

New member
לא היו לי התנסויות עם סטרייטים

אבל כן עם אנשים שלא ממש סגורים על המיניות שלהם ומה הם רוצים מעצמם. במילה אחת - לא! הסקס יכול להיות נפלא אבל הרגש (לפחות במקרה שלי) תמיד עובד שעות נוספות וחרף כל ההצהרות של "אני לא מחפש משהו רציני" הוא עשה את עבודתו נאמנה. למה לדחוף ראש בריא למיטה חולה?

נתן.ל

New member
אם סטרייט עובר ניסיון שכזה איתך

עד כמה ניתן להחשיבו לסטרייט אחר כך

.m

New member
מה הבעיה?

אם הוא לא עובר התנסויות כאלה, איך הוא ידע שזה לא מעניין אותו? אנחנו גדלים בעולם בו סקס הוא טאבו שעדיין לא מדברים עליו בפתיחות מלאה. שלל תנוחות ואביזרי מין עדיין נחשבים, אצל אנשים רבים, לסטיה. מה אני אומרת בעצם? שעד שלא ניסית משהו אתה לא יכול לדעת בודאות שזה לא בשבילך. אולי זה לא מעניין אותך כי החינוך המדכא אומר שזה לא?
mai

נתן.ל

New member
לא, לגמרי לא חינוך מדכא אותי

רק קצת פסיכולוגיה בגרוש (עם חור) ילד שהוריו כופים עליו להיות שונה ואחר מכולם, שלא יתפלאו שבהתבגרותו ובעצת הפסיכולוג שלו הוא ישנא אותם. ילדים יכולים להיות מאד אכזריים כלפי השונה וכלפי כל מי שהם יכולים להטפל אליו. וגם נגיד הילד יצליח להסתיר את הכל, אפילו לשירותים הציבוריים הוא יפחד ללכת אילו רק בגלל הבושה שמישהו יראה ויבין שהוא שונה. אכזרי, מגעיל - אבל זה המצב. בשביל לשנות את המצב, לא צריך להפעיל את הילדים ולא על חשבונם בבקשה. (*אני מבקש להסיר ממני כל יחוס של אוהד ילדים או משהו כזה, אני אישית חושב שהם מטרד)

.m

New member
ועכשיו בדיוק הוכחת את הנקודה שלי../images/Emo13.gif

מה הופך ילדים לאכזריים לשונה? החינוך לקונפורמיזם. דיכוי האינדבידואליזם האישי. וזה בדיוק הדיכוי שבחינוך. איך משנים את המצב? מחנכים את הילדים לפתיחות וקבלת השונה (כשה"שונה" הוא גם הנכה, השמן,...), ומאחר ואתה לא יכול לחנך ילדים של מישהו אחר - אתה יכול רק לחנך את הילדים שלך! ובתור ילדה "שונה", שגדלה להיות אישה לא מאוד קונבנציונאלית, אני יכולה לומר לך שאני מאוד מעריכה את ההורים שלי שהשתדלו מאוד (לא תמיד הצליח להם, אבל לפחות הם השתדלו...) שלא לדכא את הרצונות שלי, גם כשאלה נגדו כל הגיון שהם הצליחו להבין.
mai

נתן.ל

New member
אני באמת לא חושב שזה אותו הדבר.

נהדר לחנך את הילדים שיהיו ככה וכאלה ואחרים ושונים וכל הפרחים והפרפרים. אבל כאן זה לא חינוך. בעצם העובדה שלא מבצעים עליו ניתוח פשוט ומסויים באיבר רגיש להפליא (ריגשית בעיקר), עושים אותו שונה ושונה לרעה. אני לא חושב שחגדל שיגדל ככה יוכל להעריך כל כך את "כל" מה שעשו בשבילו, כי הרי לא עשו כלום

.m

New member
למה לערבב שמחה בשמחה?

שרשור סקס עם סטרייטים זה פה. שרשור ברית מילה זה למטה. mai

.m

New member
שששש... זה סוד...

אבל אני לא אגלה, אם אתה לא תגלה.
mai

EyeSeeYou

New member
אני חולק עליך

אני בעד התנסויות ו"חוויות סקרניות" אבל אני ממש לא מסכים עם המשפטו שעד שאדם לא ינסה איך הוא ידע... נו באמת, להיות הומו מתבטא רק במין?! אם אדם לא מוצא עצמו נמשך ביום יום לגבר אחר, או מפתח רגשות לגבר אחר ייתכן מאוד שיהנה שמי שמוצץ לו את הזין זה גבר אבל זה לא מה שיגרום לו להבין אם הוא הומוסקסואל או לא. בכלל צורת החלוקה הזאת של "עם מי אתה נהנה יותר במיטה" היא טפשית בעיני. נטייה מינית, היא מושג לוקה בחסר שקל להשתמש בו כי הוא המפריד בין משיכה של גבר לאישה לזו של גבר לגבר. בסופו של דבר מדובר על אורח חיים כמכלול. להיות הומו/לסבית זה לא רק לשכב עם בן מינך זה לאהוב אותו או להיות בעל רגש אחר כלפיו זה לרצות להיות איתו יותר מאשר רק במיטה (ואני לא מדבר על חסרי תכונת המונוגמיה) זה לרצות לבנות אורח חיים על נטייה מינית, אבל זה לא רק נטייה מינית

.m

New member
אולי לא הייתי מספיק ברורה

התכוונתי לומר שבגלל שאנו גדלים תחת דיכוי (במקרה זה דיכוי מיני) הרבה פעמים אנחנו מדחיקים דברים כ"כ חזק, שאנחנו עצמנו כלל לא מודעים אליהם. פעמים רבות אנו מגלים דברים עולים וצפים דרך התנסות. יתכן ודווקא העובדה שאותו אדם הגיע למיטה עם גבר אחר תביא אותו להכרה שהוא... סטרייט(?!), למשל, לאו דווקא גיי. נטיה מינית מגדירה רק את הפרטנר המועדף עליך במיטה. נטיה מינית גאה (לסבית/הומואית) מגדירה אותך כמישהו שמעדיף את בני מינו/ה. זהו. לא יותר מכך. כל דבר מעבר (קרי הרצון לבנות חיים משותפים, אבל באותה מידה גם הרצון לאכול קרמבו) קשורים לאדם שאתה, לא לנטיה המינית. |קיפוד| mai (כן, אני יודעת שאין אייקון של קיפוד. אז מה)

EyeSeeYou

New member
דיכוי מיני?

אני לא מרגיש שגדלתי תחת דיכוי מיני, אני לא חושב שבאופן כללי קיים היום דיכוי מיני (חוץ מבאוכלוסיות מאוד מסוימות). העובדה שאיש לא עודד אותי לשכב עם גבר, ושנתתי ליצרים שלי לפרוץ לא הופכת את החינוך שגדלתי בו כמדכא. למעשה אם נסתכל בתהליכי הסוציאליזציה היום, אני חושב שיש הרבה מאוד לגיטימציה למיניות מסוגים שונים. לשיטתך אני אזכיר לך את הדוגמא שאת נתת בדיון של שבוע שעבר, אם ניתן לאדם להתנסות ברצח או אונס רק כדי לא לדכא את יצריו האלימים, לכאורה..לא נגיע רחוק. חינוך מחנך למוסר התנסות היא הדרך להבין את הגבולות האישיים בגבולות המוסר והנורמה. אני מוצא את זה חבל ועצוב שההתייחסות אלי כהומו או סטרייט או אני לא יודע מה היא רק במישור חד גוני של את מי אני מעדיף במיטה. זה לא המסר שהייתי רוצה שהקהילה שלנו תנסה להעביר.

.m

New member
בקרוב המאמר...

בינתיים אתה מוזמן להכנס למאמרי הפורום, לקטגורית "גברים בלבד", ולקרוא את המאמר המקדים "על גבריות וקרבה" mai

למעלה