קודם כל אומר שהגבת כראוי !
כמו שאמרת הוא בחור תמים שפתאום ראה עולם.
זו הבעיה מוכרת בחלק מהמגזרים , כשמונעים יותר מידי ומתעקשים לגדל אותם בתוך בועה זה מה שקורה, הם רואים משהו אחד קטן שמטריף את דעתם וזהו מפה השמייםן הם הגבול.
תביני שהוא באמת לא התכוון, וגם האמירה הכ"כ לא במקום הזאת מגיעה מחוסר מודעות לסביבה.
אשתף אותך במקרה שקרה לחברה שלי,
היא עבדה תקופה בסיפריה, היא מבית דתי ובמשך תקופה שמה לב שבחור חרדי מגיע לסיפריה ( בד"כ בשעות קבועות ) ונשאר שם זמן מה ..
כשהייתה עוברת לידו היא הייתה רואה שהוא רואה סדרות טלויזיה (- שלכל בן אדם ממוצע זה שום כלום אבל עבורו זה היה כמו פורנו .. נשים , גברים מתנשקים מתחבקים..) והוא פשוט היה מאונן שם בצורה כזו או אחרת.. (- לא גלויה ממש אבל אני לא צריכה להסביר לך .. )
היא כמובן מאוד נלחצה כי היא הייתה איש הצוות היחיד בספריה, כשהיא ראתה שהתנהגות זו ממשיכה כאב לה עליו , והיא הבינה למצוקתו .היא ביקשה מאחד האחראים (דתי) שעובד איתה שידבר איתו ..
הוא דיבר אבל זה לא עזר ולאחר כמה ימים הוא חזר .
בסוף הם החליטו לדבר עם הרב שלו, תקשיבי הוא ממש במצוקה, הוא מלא בהורמונים והוא לא יודע מה לעשות איתם.
בקיצור,
טוב שהגבת בתקיפות. אני חושבת שכדאי שתופיעי מולו אך ורק בלבוש סגור ותבהירי לו כללים ברורים.
הקשר יצטמצם לשלום, ביי ומה שלומך.
לא הייתי מציעה שתחזרי לשבת איתו בכל לילה . במיוחד בלילות.
יכול להיות שרק מלראות אותך, הוא יתגרה וזה יגרום לכך שיוציא זרע לבטלה..
* אל תרגישי רע עם המקרה , עשית את המעשה הנכון. הוא עבר את הגבול! רק כך הוא ילמד באמת.
החברה בה הוא נמצא לא מספקת לו את המודל המתאים ולכן הוא אבוד בתוך כל זה . המקרה שלך איתו חשף אותו למציאות ( דבר שהיה הכרחי בגילו !) .