חייל צה"ל נפצע בינוני מירי צלף

toxic2004

New member
עשר שנים? זה המון!

מיד אחרי הגירוש הגדול חלילה, יתן להם אוכמרט את ירושלים וחברון מיד אחר כך את האזורים הקרובים לגוש דן, ואז בעוד חמישה שנים נמצא את עצמנו באינטיפאדה שכבר לא נוכל לעצור.

shy-1

New member
קודם כל הרשה לי לברך אותך על הצעד

שכבר עשית קדימה, והתחלןת לחשוב
, ומאז התמנותו של מר עמיר לשר בטחון, הוא הוכיח, שבניגוד לקודמיו, הוא ישר משיב מכה אחת אפיים. יתכן שאינך יודע (אולי החיזבאללה הפציצו לכם את צלחת הלווין), אבל ישראל 'הכניסה' היום ללבנון מכה חזקה, לפחות מכל המכות בשנים האחרונות. אך כפי שכתבתי בבוקר, ולא להאמין פואד חזר אחרי, ישראל אינה רוצה לצאת גיבורה על חשבון תושבי הצפון, ואם הצד השני נרגע, היא נרגעת ישר אחריו. עובדה.

toxic2004

New member
שיסבלו הלבנונים.

כמו שהמסכנים שם חיים בפחד ומשקשקים במקלטים.

shy-1

New member
בנינו אין ויכוח כלל(אני מאד קיצוני

בענין), אבל לא אני ולא אתה נמצאים בממשלה או בדרגה צבאית כזו, המאפשרת לנו לראות את כל התמונה. וכאמור, למרות שצה"ל יכול לזמבר את כל הלבנון, יש מישהו מעליו החושב/דואג לתושבי קרית שמונה והצפון ביום המחרת! אישית הייתי מפרק את לבנון לחתיכות, אבל איני בטוח שאני שקול

והרי תגובת ראש הממשלה..

נוכח התקפות פראיות אלו לא נותר לנו אלא בלה בלה בלה בלה בלה בלה לא נשב בשקט בלה בלה בלה בלה , תושבי הצפון לא יופקרו בלה בלה בלה בלה בלה , אנו נחושים בלה בלה בלה בלה . ולסיום ....פררססססססססססססס איפה אתה? עזור לי ..אימאלה .

שעת כושר

עכשיו זה הזמן למחוק אותם , צריך לרדת עליהם עם חיל אויר וליצור שטח בטחון של 2 קילומטר (ככה לא יוכלו ליפגוע צלפים) ,וכל מי שנכנס לשם הוא מחבל ולכן דמו בראשו ! אסור לסכן חיילים , רק מ ה א ו י ר ! ! !

yaronife

New member
נשבר מהתקיפות חסרות הערך!!!

למה צה"ל ומערכת הביטחון לא מלמדים את המחבלים לקח!!!! הם פגעו במתקן אסטרטגי ראשון במעלה ואנחנו מסתפקים בהפצצות מבנים ומפקדו שחלקם נטושים!!!!! הגיע הזמן ללמד אותם לקח ולבצע מבצע אווירי (בשום פנים ואופן לא להיכנס ללבנון) ולהשמיד להם פי כמה וכמה מאגרי תחמושת ומפקדות!!!!

rinat590

New member
כנסו!...משהו נורא קרא!

חשד לחדירת מחבלים בשלומי!!! איזה פחחחדד

למעלה