חיים בסרט

magenta73

New member
זה לא נכון מה שאת אומרת

אולי נכון לרוב סרטי ליגה ז', אבל לא לכל הסרטים. דווקא בזמן האחרון הוליווד השתפרה קצת ומראה קצת יותר, מעבר לזה, שעכשיו האמנות האמיתית היא בסדרות טלוויזיה - אוז, סופרנוס, המגן, סקס והעיר, עקרות בית וכו'... ולמה? ככה. הוליווד.

orrin

New member
תראי

"למה? ככה הוליווד" לא ממש עונה. למה? ככה אני. הנקודה שלי הייתה שהקולנוע ובכלל כל הרמה התרבותית יורדת. אז לגבי סרטים- זה לא רק סרטים סוג ז'/ סרטי פורנו . כל סרט שזוכה לכינוי "סרט בנות" עונה להגדרה הזו של שבלוניות, סטיגמות וכו'. את לא מאמינה? תחפשי בספריית וידאו כל דבר תחת השם "מג רייאן" או "ג'וליה רוברסט" כאשר בדרך כלל אלו סרטים שא. הרוויחו המון והיו שוברי קופות ב. הופצו בצורה אגרסיבית ג. נחשבים לסרטים מספיק טובים לקבל אוסקר מה שמוציא אותם מקטגורית סרטי ליגה ז' וגם סדרות- הן שבלוניות, סטיגמטיות וכו'. רוצה דוגמאות: עקרות בית אכן נוצרה כמעין ביקורת על החלום האמריקאי אבל מי בוגד- הבעל או האישה? מי עוסק בקריירות מצליחות - הבעל או האישה? וכו'. עכשיו את תמיד יכולה להגיד שזה חלק מהביקורת. סבבה. הקטע שזה חוזר על עצמו בכל סדרה בסקס והעיר כמה היתה קארי תלויה במיסטר ביג? זה לא סטיגמה? זה לא דבר שיוצר תדמית כאילו החזק בקשר הוא גבר? עכשיו, את רואה את זה מעיניים של אדם בוגר שעבר כמה וכמה דברים, פגש כמה וכמה אנשים, עבר כמה וכמה מערכות יחסים- איך רואים את זה ילדים בני 15? איך הם חווים ומושפעים מזה? האם להם יש מספיק ניסיון כדי להגיד "אה, עזבו זה לא ממש המציאות"? וזהו. וחוצ מזה, הנקודה שהיא שהרמה יורדת. ואת זה לא אני אמרתי (לפחות לא רק אני) אלא גם אנשים שדעתם נחשבת קצת יותר. וחבל. שוב, יכול להיות שאני טועה, ואני רואה את זה לא נכון- אבל ככה אני רואה את זה.

זמשוש

New member
עקרות בית נואשות

אני חושבת שאת טועה לגבי השבלוניות בסדרות בעקרות בית גבריאל בגדה בקרלוס, ללינט יש את הקריירה ולא לבעלה. גם באנטומיה של גריי... אישתו של ד"ר מק-דרימי היא שבגדה בו עם החבר הטוב שלו והוא זה שחזר אליה למרות שהתאהב באחרת, וג'ורג' הוא הדמות שמאוהבת במי שלא מחזירה לו אהבה וברק הוא זה שממהר להתקדם בקשר ואחרי זמן לא קצר נתן לכריסטינה את מפתח ביתו ונעלב כשהיא המשיכה להחזיק את דירת הרווקות שלה...ועוד הרבה וWEEDS? אמא לשניים שבעלה נפטר שמתחילה לסחור בגראס כדי להתפרנס? הסדרות עכשיו לדעתי ברמה גבוהה.

orrin

New member
ושוב כמו שאמרתי קודם

גם כששחור מספר בדיחה על שחורים עם שחורים- זו גזענות. גם שבלונה הפוכה במוצהר- היא עדיין שבלונה...... כי אם לא הייתה את שבלונת הבסיס המוטבעת כל כך חזק לא היה צורך ליצור "הפוך על הפוך" כדי להפריך אותה

זמשוש

New member
מי אמר שזה הפוך במוצהר?

אם זה לא השבלונה אז זה הפוך לה בכוונה ולכן גם שבלונה? את פוסלת כאן בעצם... הכל. מה את מגדירה כ-לא שבלוני?

למעלה