חח אפילו אני הבנתי שהשגיאות הן בכוונה. גם למטה הוא כתב.
מ ממתיק סוד1 New member 30/1/06 #22 להגיד לך משהו? את מי זה מעניין? עד כמה שידוע לי לפחות, חיים רמון התפטר מהכנסת ועכשיו הוא לא יותר מסתם אזרח.
להגיד לך משהו? את מי זה מעניין? עד כמה שידוע לי לפחות, חיים רמון התפטר מהכנסת ועכשיו הוא לא יותר מסתם אזרח.
S shacta man New member 30/1/06 #23 זו תגובה ממש מגעילה הבן אדם היה פעיל מרכזי במפלגת העבודה במשך שנים ארוכות וזה בכלל לא משנה אם אתה מסכים עם פעולותיו בעת האחרונה. פשוט מגעיל.
זו תגובה ממש מגעילה הבן אדם היה פעיל מרכזי במפלגת העבודה במשך שנים ארוכות וזה בכלל לא משנה אם אתה מסכים עם פעולותיו בעת האחרונה. פשוט מגעיל.
E ElvisAlive New member 30/1/06 #24 נכון, עמיר פרץ גם כן אתמול איחל לו החלמה מהירה בטלוויזיה ואמר שחיים רמון חבר שלו.
ת תוף בודד New member 30/1/06 #27 לטובת רמון, עדיף שלא תאמר מילה ... בפעם האחרונה שתומכי קדימה אמרו על חבר קדימה שאושפז, שהוא במצב מצויין ... הוא אושפז שוב אחרי שבועיים, ומאז הוא בתרדמת. צינתור פשוט. פתיחת עורק סתום. עבר בשלום. שיהיה בריא.
לטובת רמון, עדיף שלא תאמר מילה ... בפעם האחרונה שתומכי קדימה אמרו על חבר קדימה שאושפז, שהוא במצב מצויין ... הוא אושפז שוב אחרי שבועיים, ומאז הוא בתרדמת. צינתור פשוט. פתיחת עורק סתום. עבר בשלום. שיהיה בריא.