חיים שכאלה (זהירות, חפירה
)

מיצמיצ

אני קצת הפוכה עם הסרוקוול התקוע הזה, אבל אתמול היה ערב לא רע.

חודש זה באמת לא הרבה זמן. אני שמחה לשמוע שהכדור כבר משפיע (גם אם זה אפקט פלצבו, כי בסופו של דבר, הכדור יתחיל להשפיע באמת ואז המצב ישתפר אפילו יותר). ו-וואלה, אולי את באמת ישנה רע בגלל החום. (אני יודעת שאני ישנה רע בגללו..)
אני זוכרת שאני לקחתי הציפרלקס בבקרים וזה הרג אותי מעייפות. אולי תדברי עם הפסיכיאטר ותעברי לקחת בערב? (אני חושב שעתיד ורוד לוקחת בבוקר והיא בסדר. יכול להיות שזה גם סובייקטיבי...)

(עכשיו אני הולכת להגיב על ההודעה שכתבת הרגע
)

מיצי2013

New member
ממ

לא יודעת, כמו שאמרתי- דווקא במשך היום אני הרבה יותר ערנית וחיונית מקודם, זה דווקא כן מוצא חן בעיניי... אבל אני אתייעץ.

אני גם לוקחת ציפרלקס בבוקר

ומירו בערב.
אם אני בבית אז בקלות אני יכולה לחזור לישון מתישהו אחרי הציפרלקס, אבל אם אני בלימודים או בכל דבר אחר אז אני ממש לא חייבת מיטה.
הציפרלקס לא גומר אותי מעייפות ואני בתחילת השימוש בו.
בתחילת השימוש במירו הייתי פשוט נופלת למיטה שפוכה ונרדמת.
לאחרונה אני הולכת לישון ממש מוקדם, בין אם כבר לקחתי מירו ובין אם לאו, אני בתקופה ישנונית של דכאון.
אבל באמת לא כתוצאה מציפרלקס וזה מה שדאגתי ממנו, למרות שהרופא אמר שזה יעורר (אולי ביחס למירו, הוא מעורר).
נגיד היום לקחתי בסביבות 8 בבוקר ציפרלקס ועדיין לא חזרתי לישון.
אני מניחה שאלך מתישהו לשנ"צ אבל זה מטעמי פינוק, הית ועצלנות, לא כי אני לא יכולה לתפקד.

מה שכן, נגיד עכשיו אני מתחילה להרגיש מתח פנימי ותחילת חרדה ואין לי באמת סיבה.
אני בבית וזה די מוגן, עשיתי עסקה טלפונית שאמא רצתה ועדיין... המתח הפנימי נוראי!

מיצי2013

New member
לקחתי סיק

אני בבית... קמתי בבוקר והחלטתי לקחת יום מחלה, אפילו שהייתי מסוגלת ללכת לעבודה, הרגשתי שעדיף לנוח. מחר יש לי יום מאוד ארוך בעבודה ואני לא אשרוד את זה בלי המנוחה.
יאללה כביסות בראבק... מקווה שלא ישעמם לי מידי ויתחילו מחשבות רעות.

למעלה