חיכיתי חיכיתי, בכיתי בכיתי: התפקדות

AnnabeI Lee

New member
חיכיתי חיכיתי, בכיתי בכיתי: התפקדות

קצת יותר מחצי שנה, אבל לא הרבה יותר. שם: גיל: גיל מנטלי: להקת מטאל אהובה:
שיר שמתנגן ברקע: להתחיל לקרוא ספר שאין סיכוי לסיים (בהתחשב בזמן), או לא?
מה היא האות העברית האהובה עליך? וסימן הפיסוק? גם אתם חשבתם כמה טיפשי מצד תפוז להשתמש בכתיב מלא בקודים לאייקונים? תירוץ להשתמש באייקון הזה "
", (או זה "
" אם בא לך יותר) ותמונה

MetalSinagouge

New member
LOL

שם: Rasputin גיל: 17 גיל מנטלי: 666-. להקת מטאל אהובה: *ךםך* גם את מעמידה פנים שאת מכירה להקות בלאק מטאל כדי להרשים גברים?
Pagan Reign נכון לימים אלו. שיר שמתנגן ברקע: *פותח את הווינאמפ במהירות ומחכה... ומחכה... ומחכה...* להתחיל לקרוא ספר שאין סיכוי לסיים (בהתחשב בזמן), או לא? תמיד יש זמן בשביל ספר, אבל אם הקריאה נמשכת מעבר לחודש סימן שהוא לא שווה את זה. מה היא האות העברית האהובה עליך? מממ... ה'? וסימן הפיסוק? סוגר שמאלי! גם אתם חשבתם כמה טיפשי מצד תפוז להשתמש בכתיב מלא בקודים לאייקונים?
תירוץ להשתמש באייקון הזה: איזה מד רוח יעיל! הפורום מתעורר מתרדמת 2000 השנים?

AnnabeI Lee

New member
כרגע איבדת את טיפת ההערכה המעטה

שעוד היתה לי אלייך. אני לא מעמידה פנים שאני אוהבת מטאל ובטח שלא כדי להרשים גברים. יותר לי לציין שזה ג'אנר שברובו יותר מידי מתעסק בתדמית וזה לא מעניין. יש לי מטאל ברשימת השמע, אבל זה אחוז די מינייטורי. אני לא יודעת אם אתה עדיין בשלב הזה שבו צריך להרגיש שהמוזיקה שאתה מקשיב לה אומרת עלייך משהו ולכן אתה צריך לשמר את התדמית שלה ("אוו אני אפל מגניב וקשוח ואני מקשיב לשירים על שטן. הבה נצייר פנתגרם בטיפקס לבן על התיק השחור והקשוח שלי ונתקע 666 בכל מקום"
). תאכלס אתה סתם מנסה להרגיש שאתה חלק מקבוצת שוליים כי אולי זה מה שיעשה אותך מיוחד ולא תצטרך לחפש בעצמך את מה שבאמת יעשה אותך מיוחד. אם זה לא השלב הזה אז אתה סתם אדם בור וחסר יכולות חברתיות בעליל. מעבר לזה, בשני המקרים, אתה סקסיט ואידיוט. רק גברים יכולים לאהוב מטאל? ואם נשים עושות משהו שבדרך כלל גברים עושים אז זה כדי להרשים אותם? בינתיים נראה שאתה בחור רגיל שמנסה לגרום לעצמו להרגיש "מקובל" ע"י שיכנוע עצמי שלנשים יש איזשהו עיניין ברושם שלך עליהן. לא מאוד קשוח ואדיש מצידך. אבל ניחא. יום שחור אפל וקשוח שיהיה לך. (השאלה הזו נשאלה כי המילה "מנטלי" הזכירה לי את המילה "מטאלי" וזו האסוצעאציה הראשונה שהייתה לי.)

MetalSinagouge

New member
זה היה בצחוק!

וזה גם נלקח מקומיקס, ככה שכנראה הדבר היחיד שהפרתי זה זכויות יוצרים. האמת היא שאני לא ממש סקסיסט, והמוזיקה אצלי לא משתקפת באגו\מראה חיצוני (כי חצאית סקוטית וקורפס פיינט זה סתם מוזר). אז בואי נצא ביחד לשרוף את החזיות שלנו, ונקבע אופי של כל אדם על פי החתימה שהייתה לו פעם בתפוז
אה ו- RAM נוראים ואם היית שמה לב למה שאמרתי, הדגשתי שגם אני מנסה להרשים גברים עם ידע מוזיקלי שטחי. חבל שהומופוביה זה לא פשע. בנתיים. מוחאחאחאחאחאחחהה!!!

AnnabeI Lee

New member
מה אתה רוצה? י' וע' קרובות. ובכלל,

חשבתי שאכבוש אותך בתפילת שבת שבהודעה למטה
.

צריך יותר

מתפילת שבת וזוג שדיים (אפילו גדולים) כדי לכבוש אותי. אבל שגיאות כתיב עושות לי את זה הרבה יותר.

MetalSinagouge

New member
את מוזמנת לענות על הנ"ל.

אלא אם כן הרסתי לגמרי את הנקונספציה התמימה משו שלך לגבי אנשים באינטרנט ועכשיו את לא מסוגלת לתפקד.

AnnabeI Lee

New member
לעולם לא אכלתי במקדונלדס, אבל אם

כבר, המוח שלך הרבה פחות עובד, או לפחות עובד בצורה הגיונית מהמוח שלי.

למעלה