חיכיתי חיכיתי, בכיתי בכיתי: התפקדות

MetalSinagouge

New member
כן, מהקהילה הקטנטנה והאכפתית

שלכם. אבל לכל מקום שאליו תסתכל.. ..אני אהיה שם. LOL. OMG.

0Pandemonium0

New member
אתה לא יכול לכתוב כאן יותר,

אתה חסום. מזכיר קצת את הוירוס הפלשתינאי שמבקש ממך למחוק את כל הקבצים במחשב בעצמך: מאחר שאין לי שום יכולת לחסום אותך, אתה מתבקש שלא לכתוב יותר בפורום בניק הזה.

MetalSinagouge

New member
קיבלתי את ההעצה, ניפרד בידידות!

0Pandemonium0 Pandemonium0 andemonium0 ndemonium0 demonium0 emonium0 monium0 onium0 nium0 ium0 um0 m0 0

או קיי

שם: גיל:22 (מיום רביעי) גיל מנטלי: איפשהו בין 13 ל 31 - תלוי במצב רוח להקת מטאל אהובה:לבחור?? טוב, iron maiden (הראשונה שלי
) שיר שמתנגן ברקע:the sickness פשוט המילים של השיר תלויות פה במשרד מאחוריי... להתחיל לקרוא ספר שאין סיכוי לסיים (בהתחשב בזמן), או לא? תמיד יש זמן (בגלל המחשבה הזאת יש לי 3 ספרים מותחלים על המדף) מה היא האות העברית האהובה עליך? ב וסימן הפיסוק? ... גם אתם חשבתם כמה טיפשי מצד תפוז להשתמש בכתיב מלא בקודים לאייקונים? אין לי מושג על מה את מדברת... סליחה. תירוץ להשתמש באייקון הזה "", (או זה "" אם בא לך יותר) - לנצל את ההתפקדות החצי שנתית... ותמונה - מצטער, לא פה... :))

אה..

שם: צוקר גיל: 16 גיל מנטלי: 80 להקת מטאל אהובה: satyricon שיר שמתנגן ברקע - morbid angel - angel of disease לא להתחיל ספר שאין סיכוי לסיים. אות עברית אהובה: ו

miss mcmillan

New member
*הצתה*|האינטרנט שלי היה בתרדמת|

שם: יעל/טרישיגיל:21גיל מנטלי: 15 להקת מטאל אהובה: האופנוברים. לא, ברצינות, מה זה?שיר שמתנגן ברקע: the speed of trees / Ellis Paulלהתחיל לקרוא ספר שאין סיכוי לסיים (בהתחשב בזמן), או לא? תמידמה היא האות העברית האהובה עליך? ל'וסימן הפיסוק? ; שליטה!גם אתם חשבתם כמה טיפשי מצד תפוז להשתמש בכתיב מלא בקודים לאייקונים? never crossed my mindתירוץ להשתמש באייקון הזה "", (או זה "" אם בא לך יותר)- בלון יומולדת לא מנופח.ותמונה- טוב.

miss mcmillan

New member
הבהרה

שם: יעל/טרישי גיל:21 גיל מנטלי: 15 להקת מטאל אהובה: האופנוברים. לא, ברצינות, מה זה? שיר שמתנגן ברקע: the speed of trees / Ellis Paul להתחיל לקרוא ספר שאין סיכוי לסיים (בהתחשב בזמן), או לא? תמיד מה היא האות העברית האהובה עליך? ל' סימן הפיסוק? ; שליטה! גם אתם חשבתם כמה טיפשי מצד תפוז להשתמש בכתיב מלא בקודים לאייקונים? never crossed my mind תירוץ להשתמש באייקון הזה "", (או זה "" אם בא לך יותר)- בלון יומולדת לא מנופח. ותמונה- טוב.

Gray PaIadin

New member
(....)../images/Emo3.gif

שם: יאיר גיל: 18 גיל מנטלי: ~נוסחא מסובכת עם נעלמים~ להקת מטאל אהובה: אין שיר שמתנגן ברקע: מנגינת רקע של אתר שאמורה להיות מכובה(זה רק מנמיך אותה) להתחיל לקרוא ספר שאין סיכוי לסיים (בהתחשב בזמן), או לא? כן, בסופו של דבר יהיה אפשר לסיים אותו. אלא אם כן תמותו, אבל אז תשמחו שלא דחיתם את זה יותר מידי!
מה היא האות העברית האהובה עליך? אולי ה' וסימן הפיסוק? ' גם אתם חשבתם כמה טיפשי מצד תפוז להשתמש בכתיב מלא בקודים לאייקונים? לא, הכתיב הנפוץ עושה את הכתיבה יותר קלה ותמונה קצת ישנה-

למעלה