את לגמרי צודקת
אגב, ליד הקבר ועוד בכמה הזדמנויות ראיתי את שניהם חובשים כיפה.
על זה אמרתי מקודם שהענין הוא ממלכתיות. אי אפשר להיראות "שלומפר" בטכס ממלכתי בעיקר כשאתה אחד האנשים הנושאים בעול.
ועם כל האישיות הכריזמטית של אריק שרון, לא אהבתי כל מיני דברים, כמו העובדה שמי שהיה בצבא עשרות שנים ופתאום יש לו חבר (משולם ריקליס) שנותן לו במתנה חווה ענקית, זה מריח רע מאוד בריח של שחיתות. לא פלא שהוא הרשה לעצמו אפילו לנכס לעצמו את הגבעה שממול לאחוזת קבר פרטית, שאף אחד לא יכול לעשות דבר כזה. מחר אני אבקש לקבור אותי בחצר הבית.....
בהזדמנות מסויימת היתי אורח שלהם כדי להכיר שיטת מיגננה נגד התקפת גז וסיירתי בחווה, זה היה פשוט משהו שאפילו לא חולמים עליו (ואגב, יש שם אתר עתיקות).
על הגדר כבר אמרתי, הבן השמן היה מעורב בעסקים שקראנו עליהם בעיתונים מידי פעם, אבל אתמול הכעיס אותי הבן השני.
בעת הנאום שנשא, מקובל להרים את הראש מידי פעם, אבל הוא לא רק הרים את הראש, אלא עשה לפחות 8-10 הפסקות בנאום, כאשר הוא מביט על כל הקהל ימינה ושמאלה משך זמן רב יחסית, ואני אומר לאשתי זו איננה אתנחתא בנאום, אלא הוא סוקר את הקהל כמו מאפיונר שכאילו אומר:"אני משגיח עליכם, וחסר שיהיה פה מישהו שינמנם ולא יקשיב".
אני כמובן לא יכול לשכוח את הוא קיבל מהעבריין דודי אפל (שיושב כעת בכלא) סכום כסף אדיר שעסק במליוני דולרים, עבור "ייעוץ" לעבריין.
ההוא זקוק לפישר הזה בתור יועץ ? השחיתות כאן הסריחה למרחוק.....