חיכיתי שמישהו יעשה את זה לפני...

N a V e

New member
חיכיתי שמישהו יעשה את זה לפני...

נו,קדימה... תשרשרו את הלהקה האלטרנטיבית שלכם... שלי-counting crows. וכדאי גם להוסיף 3 שירים מומלצים של הלהקה שאתם אוהבים במיוחד
: anna begiens mr.jones a long december

a white swan

New member
בלתי אפשרי!

יש כ"כ הרבה שזה יהיה לא הוגן מצדי,אני ארגיש שאני בוגדת באיזו להקה. אני אתן את אחת האהובות עליי:הסמית´ס.שירים מומלצים: never had no one ever hand in glove i know it´s over

zooey

New member
פאלפ

countdown razzmatazz she`s a lady היום הם כבר נחשבים מספיק אלטרנטיבים לא ?

WashedInBlack

New member
Slowdive

as already said, it´s impossible to choose THE band, but they are one of the bands i mostly listen to at this time, and i have sentiments for them from other reasons too. their guitarist is Neil Halstead, who formed in great Mojave 3 and released a solo album recently. Spanish air Waves Alison

suedehead

New member
../images/Emo3.gif

חחח יקירתי. כמה יש עכשיו ביננו שאף אחד לא יודע. זה מטורף P: תהני לך בשוויץ.

Super Furry Animals

להקה וולשית שהסגנון שלה הוא נאו-פסיכדליה. הלוואי ועוד אנשים היו מכירים אותם. שלושה שירים: Demons The Man Don´t Give a Fuck Ice Hockey Hair

zooey

New member
המוזיקה שלהם מצויינת

בל הנילים שלהם חסרות הגיון לחלוטין. לפעמים נראה שהם פשוט באים אחרי כמה בירות לאולפן, דופקים על הכלים והולכים לשון. זה אכן יוצא טוב מוסיקלית אבל לא מצליח להתחבר אליהם. ובאותו עניין, איך האחרון? לא שמעתי כלום ממנו חוץ מהסינגל הראשון.

Papito

New member
אחלה להקה

ולמה את מחכה? לכי לקנות את הדיסק האחרון שלהם!

אממ...

דומני שמדובר בבחור, לא בבחורה. אבל מילא. נחליק. מה שרציתי להגיד זה שזה כל היופי במלים שלהם! אולי אתה לא מצליח למצוא הגיון, אבל אני אביא לך כדוגמה את הפיקסיז. במלים שלהם היה הגיון כלשהו? לא! אבל בכל זאת הם היו להקה מאוד מאוד פופולרית. זה כל הקסם. אני לא מנסה לשמש סניגור, ושכל אחד ישמע מה בראש שלו, אבל לפסול להקה בגין טקסטים חסרי הגיון? נו באמת. טוב, ברור שזה יותר טוב מה"לא יודעת, חסר בהם משהו" שכבר ראיתי פה בפורום.

ולגבי האחרון

שמו Rings Around The World, הוא יצא בשנה שעברה, שנת 2001, וזכה בתואר "אלבום השנה" של התוכנית "הקצה" עם אייל פרידמן בגלגלצ. לא שזה אומר משהו, כן? לטעמי זה ממש לא האלבום הכי טוב של הלהקה, אבל אני חושב שזה כן אלבום טוב להתחיל בו, אם אתה לא מכיר את האלבומים הקודמים. וחוץ מזה, כמו שכל מעריץ של כל להקה יגיד לך, אבל מבחינתי זה נכון, גם כשהסופר פרי אנימלז מוציאים אלבום חלש למדי (יחסית לסטנדרטים שהם הציבו), הוא עדיין יהיה יותר טוב מ-90% ממה שיש בשוק. מהו האלבום הטוב ביותר שלהם לדעתי, אם כן? Radiator, האלבום השני, שיצא בשנת 1997. דומני שניתן להשיג אותו ברשת "טאוור רקורדס".

zooey

New member
חוץ מהוולשיי והאחרון

אני חושב שיש לי את כולם. כולל את האוסף סינגלים עם השיר האלמותי - CARRY THE CAN

אח, Carry the Can

איזה שיר אלמותי, בהחלט. ההרמוניות בפזמון, אגב, לקוחות מהשיר האגדי של הביטלס Here, There and Everywhere, שלקוח מהאלבום הטוב ביותר של כל הזמנים, Revolver. וכשאתה אומר האלבום הוולשי אתה מתכוון לMwng, נכון? יש לי אותו. מצאתי אותו בארץ, למרבה הפלא. מה שחסר לי, עדיין, הוא אלבום הבכורה.

גם לי חסר...

חוץ מכמובן אינסוף האי.פיים שהם הוציאו.. ואין ספק שהשיר הכי טוב מהבי-סיידים הוא smokin
..cause i just wanna smoke it..

zooey

New member
אכן לאלבום הזה התכוונתי

הוא טוב? לי זה נשמע מוזר שלהקה פתאום תחליט בפרץ פטריוטי להוציא אלבום שלחלוטין לא מסחרי כזה אבל הבנתי שRINGS AROUND THE WORLD הצליח ממש יפה. אז כנראה שהם יודעים מה הם עושים
יש לי את FUZZY LOGIC הוא לא משהוא לדעתי

Mwng

מבטאים את זה מוּנג, דרך אגב. אלבום טוב, גם אם השירים לא אחידים ברמתם. האלבום הוא בעצם אסופה של שירים שנכתבו על ידי גריף רייס כבר בשנים המוקדמות של הלהקה ברובם, והלהקה מצאה זמן להקליטם בשנת 2000. הגירסה האמריקנית של האלבום עוד יותר מומלצת, כי היא כוללת דיסק בונוס, ובו 5 שירים, שהם בעצם בי-סיידס, שלא נכללו באף אחד מאלבומי האולפן. לדיסק הבונוס קוראים Mwng Bach. ובקשר לFuzzy Logic, עניין של טעם אישי כנראה. לדעתי זה אחלה אלבום. בכלל, אני לא חושב שהסופר פריז הוציאו אלבום רע אי פעם. יש טוב, ויש טוב פחות. האלבום Guerrilla, אם כבר אנחנו בעניין, הוא פשוט מדהים. הוא האלבום הראשון שלהם שרכשתי, ואני עד היום לא מפסיק להתמוגג ממנו. חלק גדול מהסאונד הייחודי שלהם הוא תודות לעבודתו של שאן שיאראן על הקלידים. ועוד משהו קטן: ההצלחה הגדולה של Rings Around The World היא ברובה הודות למסע הפרסום המאסיבי, וגם הודות למעבר ללייבל גדול (Epic).

asgsaf

New member
כל כך נכון!!!

מישהו כינה אותם the biggest underapritiated band of the decade! כל כך נכון! רינגס אראונד דה וורלד זה דיסק ענק!!! (ותסלחו על השגיאות כתיב)

HandsomeDevil

New member
ממ.. רק להקה אחת, רק שלוש שירים ../images/Emo4.gif

טוב, אז silverchair: anaas song wuthout you to much of not enough ובכלל, כל השירים, במיוחד האלבום האחרון: neon ballrom

למעלה