חיכיתי שמישהו יעשה את זה לפני...

WashedInBlack

New member
Silverchair

Neon Ballroom is not their last album. They released a new one somewhen this year. Can´t tell you anything about it since i´ve never heard it. In my opinion, Frogstomp and Freak Show are bullocks, but they have some great pieces in Neon Ballroom. My favorites are Emotion Sickness and Paint Pastel Princess.

PORCUPINE

New member
לפי מה שאני זוכר...

הם שיחררו אוסף בשנה שעברה, וזהו דיסקם האחרון. אמור לצאת דיסק חדש מתישהו בחודש הקרוב.

בואו נעמיד דברים על דיוקם

האלבום החדש של Silverchair, שנקרא Diorama, אמור לצאת ממש היום. לפחות בחו"ל, לא יודע לגבי ארץ הקודש. שמעתי בינתיים רק את הסינגל הראשון מתוכו, The Greatest View, ואין לי הרבה מה להגיד. זה לא נוראי, אבל זה לא טוב כמו Neon Ballroom. עוד לגבי Silverchair, למרות שהאלבום החדש יוצא כמתוכנן היום, סיבוב ההופעות הקרוב של הלהקה בוטל, בגלל הרעה במצבו הבריאותי של הסולן, Daniel Johns.

PORCUPINE

New member
נוסבאום, הגעתי למסקנה...

שאתה נכס לפורום הזה. חזק ואמץ!

ענבל מ

New member
להקה אלטרנטיבית...

נבחר הפעם (באופן מקרי משהו) את Supergrass. שלושה שירים מומלצים: Caught By The Fuzz Pumping On Your Stereo Mama & Papa

a white swan

New member
caught by the fuzz

זה כזה שיר חמוד!

נכון!

יש לי אותו במקרה באיזשהו אוסף, שהגיע עם המגזין Q. נקווה שהם יממשו את הבטחותיהם לחזור לסופרגראס הישנים והטובים, אחרי שהאלבום האחרון שלהם נורא אכזב. לפחות אותי. נו, הזה עם Pumping On Your Stereo ועם הקליפ השערורייתי Mary.

אנה-

New member
אכן כמו שאמר כאן מישהו

בלתי אפשרי ... ממש ממש ! אבל אני אגיד ש deus בהחלט אחת המוצלחות

../images/Emo45.gif

ולא נותר אלא לצטט את אחד משיריהם האלמותיים: there is always something in the air sometimes suds & soda mix OK with beer can I can I break your sentiment דפיניטלי הלהקה האלטרנטיבית מספר 2 שלי.

hospital_food

New member
והאלבום הכי יפה שלהם

Worst Case Scenario ,נמצא כרגע במצבע דובדבן,ועולה רק 39 שח אלבום מופת לדעת. שווה

ומה עם

In a Bar, Under the Sea? שכחתם אותו. לדעתי הוא טוב כמו, אם לא יותר מ, The Ideal Crash, אבל כמובן שאין על Worst Case Scenario, ובאמת, אני מצטרף להמלצה לרוץ לחנות הדיסקים הקרובה לביתכם ולרכוש אותו.

pavement

להקה אמריקאית מחתרתית שפרצה בתחילת שנות התשעים, נראה לי... אניווי, תורידו: shady lane cut your hair carrot rope stereo

NeonGreen

New member
רק אחת? ../images/Emo7.gif

נו טוף... Live (או כפי שנכתב בספר המחזור שלי: "מי??"). שלושה שירים... כל כך קשה... אבל ננסה: Lightning Crashes I Alone Run To The Water רצה לקאזה... הפורום הזה מזכיר לי שיש כל כך הרבה שירים טובים להוריד...

HandsomeDevil

New member
להקה א ד י ר ה

יש לי דיסק שלהם, זה עם הנוצות
לא שמעתי אותו כבר לפחות שנה...

למעלה