חילונים יקרים

חילונים יקרים

אני חדש באינטרנט ואני חרדי שיצאתי עכשיו מהביצה אני לאט לאט מתחיל להכיר דרך האינטרנט את העולם שלכם ואני לא מבין אני בהלם מה כל מה שעומד לכם בראש זה רק זין? ככה זה נראה כל הודעה פה אני רואה איזה התבטאות מינית מה זאת אומרת אצלינו בכלל לא מדברים על מין מה אתם כולכם סוטים מגיל קטן? אשמח לקבל הבהרות שיבהירו לי את החברה החילונית.. תודה מראש...

תראי שקד

סוטה זה מילה מהתורה כתוב ``ואיש כי תסטה אשתו`` וזין האמת שאני לא יודע מה זה אבל יצא לי בטעון ז במקום מ מקוה שקיבלת... אבל אני אמרתי שאני חרדי את לא צריכה לאשר את זה

../images/Emo122.gifאני בספק אם אתה לא יודע מה זה

זין

Tinkit16

New member
../images/Emo142.gif גם אם זה טרול,

אני יכולה לענות לך בקצרה שלא, לא כל מה שעומד לנו החילונים בראש זה זין/מין.

nemo the great

New member
אוי ואבוי לי.. ../images/Emo201.gif

אני לא חרדי ולא חולוני רק מאמין ויש לי הרבה חברים חילוניים והרבה חברים חרדיים ואור.. אם אתה רוצה הסבר מפורט צור איתי קשר בסיבוב ואני מכבד את דעתך אם אתה הולך לחזור בשאלה או משו.. חרדים זה עולם בפני עצמו שלא יודע מה הולך אצל החילוניים והחילווניים זה עולם בפני עצמם שלא כלכך מבינים מה הולך אצל החרדים כמו שאני שמתי לב. ואם אחד מהצדדים לא מבין זה לא אומר שבצד האחר יש חרא!! תכבדו אחד את השני אנחנו בי"א לא בכיתה א' קבלו חוק מרפי: לא ראית לא שמעת אתה לא יודע אז תנסח בתור שאלה ולא עובדה את מה שיש לך לומר.

אמרתי שהם חרא? קבעתי עובדות?

לא! רק ביררתי האם זה נכון שמה שעומד אצלם בראש זה רק הזין יש כאלו אבל משום מה אני רואה את זה בכל הפורומים וזה נראה שכמו לי העולם זה גמרא כך לחילוני העולם זה מין אני לא קובע את זה אני רק שואל האם הם יענו סוטים יענו מגיל קטן יענו?

גם הפעם הקלדת בטעות "זין"?

אתה בא ומצהיר פה שאתה חרדי ומקליד "בטעות" פעמיים את המילה "זין",שלא מקובל שחרדים אומרים. נו באמת...

אה.. את צודקת...

פשוט אני מסלולארי ואני מתבלבל בין ה-ז ל-מ כי זה אחד ליד השני הבנת?

האמת, שזה לא אחד ליד השני.

בין המקש שמכיל את הז' לבין זה שמכיל את המ' ישנו מקש נוסף. נו, לא הצליחה ההצגה שלך. לך לפתוח ניק אחר ולהציק לגולשי פורום אחר,רק תעבוד על הכישורים שלך

אחותי...

אני לא באתי שתתפסי אותי על המילה אני התכונתי שכל המכשיר מאוד קטן ואפשר להתבלבל פשוט אני חדש בפלאפון ולא רגיל למקשים.. אגב מה אני מטריד? אני רק שאלתי אם מה שעומד לך כל היום בראש זה רק זין או שעומד לך עוד משו? תעני בכן ולא לא צריך להתפלסף..

אה.. את צודקת...

פשוט אני מסלולארי ואני מתבלבל בין ה-ז ל-מ כי זה אחד ליד השני הבנת?

ואגב...

אתה רציני? מאיפה יש לתלמיד תיכון חילוני (או לא חרדי..) חברים חרדים?

nemo the great

New member
ממ..

הישיבה שלי היא מקום שבו יש את ההכי חרדי ואת ההכי חילוני והרוב באמצע
כמוני.. מאמינים שקטים. וככה אני רואה את כל סוגי האנשים ומבין לליבם במיוחד שהם בכיתה שלך..

למעלה