חילונים יקרים

ברוך הבא!../images/Emo24.gif

ב"ה לפי הב"ה אתה מבין שאני דתיה. לא כל החילוניים חושבים על הדברים הנ"ל. ולכל התוהים , דתים גם מתעסקים עם המילים האלה.אנחנו דתיים אבל גם בני אדם. יש ויש. כמו שיש ראש כחול אצל הדתים ככה יש ראש כחול אצל החילוניים. וזהו..

את צודקת ולא צודקת

צודקת שחרדי זה לא מלאכים הם גם חושבים לפעמים על מין אבל לא צודקת שאת משווה אותם בזה לחילונים...

lover boy6

New member
לפי איך שאתה מדבר

זה נשמע כאילו חרדיים טובים יותר מחילוניים... ואם אתה חושב ככה מצבך מר מאוד...

אני חושב כך

כי אני רגיל לחיים חרדים וכי לא רע לי בהם לך זה יהיה סיוט אבל לי זה לא אבל בניגוד אליך אני חושב שברור שלהיות חילוני זה יותר כיף אבל חסר כיף רוחני שדי קשה לוותר עליו...

lover boy6

New member
אממממ

אני הייתי דתי... אני יודע טוב מאוד מה זה!... היום אני כופר! העניין בסך הכל שהכל עניין של חינוך אין כזה דבר מה יותר טוב ובקר לפיתחות המינית שמע איש איש ויצרו..

אל תגיד לי מה נכון ומה לא

ב"ה חברה שלי הלכה ברחובות בני ברק והיא שמעה כמה ילדים חרדים מדברים על החזה שלה. ואני בטוח שזה לא רק המקרה הזה. בחדרי חדרים החרדים ממש לא מנותקים. אולי הם לא מדברים על זה אבל זה קיים. אל תהיה עיוור.

nemo the great

New member
פיקסית.. קיבלת אגודל ../images/Emo45.gif

צודקת.. במיליון אחוז אנחנו דתיים וגם לנו יש טעויות..

יותר מידי טעויות../images/Emo11.gif

ב"ה <ולא,אני לא עשיתי שטויות,אחד ניסה לעשות איתי שטויות אבל העפתי אותו מעליי, חצוף!
> מרגיז אותי שחושבים שדתיים לא חושבים על הנושא. אפילו עם החברות הסופר דוסות שלי יוצא לי לדבר על נושאים בסגנון. <כמובן הכל בקטע של -עד לחתונה בלה בלה בלה> הביעה עם החבר'ה הדתית שהיא מפרידה בין בנים לבנות ולא מבינים כמה בנות מתפתות בגילאים 16 ומעלה. טיפשות

Yellow Tush

New member
אממ..

חבל לי שזה כל מה שאתה קולט מהחברה החילונית...כי זה ממש לא נכון... קודם כל, לא כל מי שחושב על "זין" ומדבר בפתיחות על מין הוא סוטה! דבר שני, לא לכולם יש רק "זין" ו"מין" בראש ..... לפחות לא לי (ואני חילוניה)... אתה צריך להבין שאצל החילונים נושאי המין באים בגישה יותר פתוחה, ואנחנו אולי גם מתבטאים שונה מהחרדים אבל זה לא אומר שאנחנו סוטים... אם אתה מנסה להבין את החברה החילונית אני ממצליצה לך לנסות להסתכל על עוד מקומות בה. קח לדוגמא את הרפואה, ותראה כמה רופאים מוכשרים ואנשים בעלי לב רחב עוזרים לחולים בכל צורה אפשרית (ממימון טיפולים, משמחחים ילדים חולים בבתי חולים, מפתחים מחקרים חדשים נגד מחלות וכדומה...) בקיצור, אני מקווה שהבנת את הרעיון הכללי ותסתכל על החילונים בגישה אחרת...

את צודקת, לא אמרתי

יש הרבה דברים טובים אצל החילונים אפילו צבא זה דבר מועיל שהם עושים אבל אמרתי שזה מוזר לי איך שמדברים על יחסים אינטימים בין שני המינים בכזאת פתיחות כאילו אצלינו אין קשר בין שני המינים עד החתונה ואילו אצלכם אני מאמין שיש נגיד בנות ובני 15 16 נגיד ששוכבים זה עם זו אני מאמין שזה לא נדיר אצלכם (בלשון המעטה) אבל סתם מענין אותי לפי החינוך שאתם מקבלים בבית האם יש איזה משהו מוסרי שמגבילים אותכם בו? למשל להיות הומו האם מחנכים אותכם שזה פסול? או שזה מותר? או שזה טוב? אני שואל כמו כן על עוד דברים שלא עומד לי כרגע בראש מה האם יש משהו שמחנכים אותכם להתרחק ממנו?

vered151

New member
הומואים זה בסדר גמור

לא קשור לחינוך שקיבלתי מהבית, קשור לדעה שפיתחתי עם השנים אין שום דבר פסול בהומואים, הם אנשים בדיוק כמוך וכמוני......

זה לא נראה לך פוגע במוסר האנושי?

זה פוגע בחיי המשפחה ובעוד דברים תדעי לך שבכל העולם חוץ מישראל זה לא מוסרי הדבר הזה תיכף תגידי שזה מוסרי גם להתחתן עם בהמה...

Yellow Tush

New member
רק לידע אישי שלך..

תדע שיש כבר ארצות שמאשרות נישואיים חד מיניים!! אז אל תכתוב שטויות...

vered151

New member
אוי נו באמת

אתה משווה בנאדם שהוא הומו לבהמה?! כמו שאתה נולדת שאתה נמשך לאישה (או שלא ואתה מכחיש את זה, אני לא יודעת) ככה יש בנים שנולדו נמשכים לבנים. סו וואט?! זה הופך אותם לאנשים פחות טובים או פחות מוסריים? תעשה לי טובה ולמה נראה לך שזה פוגע בחיי המשפחה? יש משפחות חד מניות (כן, תתפלא) שהן הרבה יותר מאוחדות ובריאות ממשפחות "נורמליות" כביכול. ואם כבר הפוך, בישראל בניגוד לכל העולם זה לא מוסרי. זוגות חד מיניים יוצאים מהארץ כדי להתחתן וחוזרים. בעולם זה יותר מקובל מאשר בארץ, אולי בגלל אנשים חרדיים כמוך.

GR££N woMAN©

New member
רק לידע כללי שלך

הומוסקסואליות זה דבר מולד. כמו שאדם נמשך לבנות יש אדם שנמשך לבנים. זה לא פסול וזה טוב ומותר. למה להתרחק ממנו? מה הוא תנין? צריך להיזהר שלא תידבק? להפך, צריך להתקרב, ולא לדחות אותם. יש לך בעיה עם זה? לך תקרא את התנך או משהו.

bnzaky

New member
יאללה עזבו אותו-סתם ייצור

לא יודע אם אתה חרדי באמת או סתם ילד משועמם ששונא חרדים......אבל מה שבטוח שאתה לא שווה כלום וחרדים(ובכלל אנשים)שחושבים כמוך שווים 0!!!!!!!!!!! לוזר

כן. מין זה דבר ראשון../images/Emo23.gif

אליו מתלווים הסטיות המוזרות שלנו, וכנראה שהשפעת הסמים כנראה קצת הסיטה אותנו מהמחשבה המוסרית. אבל זה בסדר,אנחנו תמיד בטוחים
.

אעע אחי שמע..

אם אתה בא מהעולם החרדי זה כמו שזה נשמע עולם חרדי וזה עולם אחר.. בעולם החילוני\דתי בחלקו יש פתיחות לנושא המין במיוחד לדוגמא בטלוויזיה שזה מופיע המון. לכן אין עיניין של בושה בדיבור על זה או בהתעסקות בזה בעולם החילוני כי זה חלק מההוויה... לדוגמא לחבק ידידה שלי זה מראה שאני אוהב אותה ולנשק חברה זה מראה על אהבה ולא על "פריצות" הפריצות זה כבר נושא שבעולם החרדי מוגדר.. אתה צריך להאט את שתף המידע שזורם אליך ולהבין שחיית בעולם שונה ואחר והעולם שאתה עומד להיכנס אליו הוא עולם שהדת אינה מקום מרכזי בו. ואולי להיות חילוני זה לא הדרך שלך לפחות..אין שום פסול ללכת להורים ולהגיד להם מצטער אבל אני לא מסוגל לחיות חיים חרדים והייתי שמח אם תעזרו לי לדוג' להתקבל לישיבה דתית לאומית שבה לדוג' יש חברה של בני עקיבא שכן מדברים עם בנות וכן נחשפים לעולם החילוני אבל עדיין הם שומרים על טהרת לשון אבל מדברים על הנושא..ויש להם חברות אבל נגיד שומרים איתם נגיעה או מגבילים את עצמם.. בקיצור תעשה צעד צעד ואל תקפוץ לבריכה כי בסה"כ אתה לא ממש יודע עדיין לשחות :)

למעלה