חילופי התרופות - הטוב והרע

Raindrop23

New member
חילופי התרופות - הטוב והרע

חילופי התרופות עדיין בתהליך.
הרע: יש לי תופעות לוואי, כאבי ראש ולעתים רחוקות טשטוש בראיה שאני מרגישה שאני כל הזמן צריכה למצמץ (שתי התופעות כתובות בעלון התרופות).
מקווה שאלו תופעות החולפות עם ההסתגלות לתרופה. בכל מקרה יש לי תור לפסיכיאטרית ביום רביעי הבא ואם זה לא יעבור לפני זה אתקשר אליה.
הטוב: אני בשלב האחרון של הורדת הציפרלקס, הגעתי לחצי כדור ואמשיך ככה 10 ימים עד להפסקה מוחלטת של הציפרלקס.
בינתיים אני מרגישה שהתיאבון שלי ירד ושיותר קל לי להתרכז בדברים ולהעסיק את עצמי, כלומר יכול להיות שחוסר השקט פחת לפחות בהשוואה לקודם.
ויכול להיות שהציפרלקס או השילוב שלו עם הפבוקסיל אצלי גורם לתיאבון כי, בין היתר, כשאחותי, שגם לוקחת ציפרלקס, העלתה במינון שלו התיאבון שלה התגבר משמעותית.
בכל מקרה אני נורא מקווה שבסופו של דבר התרופה תעזור ושתופעות הלוואי יחלפו. זה רק הוכחה שיש תרופות שאכן משמינות בניגוד למה שהפסיכיאטר הקודם שלי אמר.
אני בהחלט מרגישה ירידה בתאבון, כבר ירדתי כמה קילו ואני רואה את זה על הפנים, הבטן ומרגישה את זה בבגדים.
עדיין יש מחשבות מציקות ומעיקות לפעמים וגם תנודות במצב רוח אבל נקווה לטוב. תודה לכולכן/ם שוב שאתן/ם פה, אתן/ם מקסימות/מים.
 

Raindrop23

New member
לא מרגישה טוב

כואב לי הראש מאז אתמול, לקחתי אתמול פעמיים אופטלגין וזה לא עזר. עכשיו לקחתי שוב ושזה יעבור כבר לעזאזל

ואם זה לא מספיק אז יש הפסקת חשמל באיזור שלי והצפי לתיקון התקלה רק ב-13:30

אני עכשיו כותבת מהלפטופ עם אינטרנט דרך הסמארטפון. הסוללה של הלפטופ מלאה אבל של הסמארטפון נמצאת על 33% ואני מפחדת שהיא תיגמר ולא יהיה לי אינטרנט.
בלי מחשב ואינטרנט אני משתגעת. והכאב ראש הזה ממש מעיק, מפחדת שהוא לא יעבור, לא יודעת מה לעשות.
 

Lady Stark

New member
מותק, כאב הראש יעבור

אבל תתקשרי לפסיכיאטרית בימים הקרובים, טוב?
בינתיים תשתי הרבה מים ותתרחקי מקפה. ותשבי רק בתאורה חלשה, כשיחזור החשמל.
 

Raindrop23

New member
תודה ליידי יקרה

החשמל בינתיים חזר, מקווה שלא יפול שוב. לא אשתה קפה. ואצור קשר עם הפסיכיאטרית בקרוב.
 

Raindrop23

New member
לא יכולה יותר

עדיין כואב לי הראש ואני לא רגועה. אין לי טלפון ישיר של הפכיסיאטרית אז התקשרתי לסניף קופ"ח שהיא עובדת בו והשארתי לה הודעה.
למה זה מגיע לי לעזאזל
 

Lady Stark

New member
תשמעי

תנסי לחשוב מה רמת כאב הראש שלך. אם הוא סתם מציק, רוב הסיכויים שהוא יעבור. ואם הוא ברמה בלתי נסבלת שמשתקת אותך, אולי תלכי למרפאת חירום או מיון?
עדיף לא להשאיר דברים כאלה להשערות.
 

Raindrop23

New member
הוא מציק אבל אני מניחה שלא ברמה בלתי נסבלת

אבל עדיין זה מעיק ואני רוצה שזה יעבור כבר, זה נמשך יותר מיממה

קשה לי. גם אתמול עד שנרדמתי יצאה לי הנשמה, לקח לי אולי שעה וחצי להירדם וכל איזה 10 דקות רצתי לשירותים.
מה שכן, גם לפני שינוי התרופות הייתי צריכה הרבה לשירותים אז אני לא בטוחה אם זה קשור. לא יודעת כלום, אוף.
 

Lady Stark

New member
אולי זו מיגרנה

מיגרנה נמדדת לא רק בחוזק שלה אלא גם במשך. קרה לי כבר שבתקופות של סטרס היו לי כאבי ראש של יומיים ואפילו שלושה.
תנסי להיות פחות מול מסכים (מחשב, סלולר, טלוויזיה). הם מחמירים את הכאב.
 

Raindrop23

New member
אף פעם לא הייתה לי מיגרנה

בדרך כלל היו לי מדי פעם כאבי ראש שהיו עוברים לרוב אחרי שהייתי לוקחת כדור פעם או מקסימום פעמיים. ולהיות פחות מול מסכים זה קשה, אני אמות משעמום...
אני מקווה שהפסיכיאטרית תחזור אלי בקרוב ואני מאוד מקווה שזו תופעה חולפת כי נראה לי שהתאבון שלי ירד עם הכדור החדש לעומת הציפרלקס.
 

Raindrop23

New member
חשבתי ואולי את צודקת

יכול להיות שזו מיגרנה, למרות שאף פעם לא סבלתי ממיגרנות, כי יש לי גם קצת בחילה
 

Lady Stark

New member
תמיד יש פעם ראשונה /-:

וכן, מיגרנה מאופינת גם בבחילה. אני יודעת שקשה לך בלי מסכים אבל זה יכול להקל עליך בצורה משמעותית. אולי אפילו לשבת ולשמוע מוזיקה נעימה בווליום נמוך.
מה שעוד עוזר זה לשים בקבוק חם על האזור הכואב. למשל, על המצח או על הקודקוד.
 

Raindrop23

New member
ניסיתי איזה רבע שעה בלי מסכים

לא ממש מרגישה שיפור, אני יודעת שרבע שעה זה לא הרבה אבל מה אני יכולה לעשות, בלי מסכים אני משתעממת

אולי באמת אנסה לשים בקבוק חם על המצח ואם אצליח להתרחק מהמסכים אולי באמת אשמע מוזיקה בנגן. תודה על העצות, יקירה.
 

UpAndAway

New member
לעבור תרופות זה קשה

במיוחד לרדת מתרופות כמו ציפרלקס.
אני זוכרת את התקופה שאני החלפתי לכדור אחר מהציפרלקס וזה היה סבל מוחלט. המון חרדות (שאני לא סובלת מהם בד"כ) ובאופן כללי תחושה מחורבנת.
זה טוב שאת מרגישה את השינוי בכיוון חיובי, ונקווה שימשיך ככה
 

Raindrop23

New member
תודה יקרה

אני גם מקווה שימשיך ככה ושתופעות הלוואי יחלפו, כי אני רואה שינוי לטובה בירידת התאבון ובחוסר השקט לעומת קודם (מקווה שהפעם לא אפתח את הפה לשטן כמו עם הכאב ראש
)
 

Raindrop23

New member
עוד טריגר

(בפורום אחר) אני רק כותבת שטויות ואנשים יורדים עלי ואני רוצה להיעלם, עכשיו. לא רוצה להיות יותר, לא רוצה להרגיש יותר, לא רוצה לחיות יותר, לא רוצה כלום.
 

Raindrop23

New member
למה

למה אני צריכה להיות כזאת טפשה ומטומטמת ולכתוב שטויות, למה.
 

Raindrop23

New member
סייג לחוכמה שתיקה

אז נראה לי שאשתוק עכשיו. ולעולמים. Always and forever, just shut up.
 
למעלה