חילופי זוגות....

חילופי זוגות....../images/Emo3.gif

יש לי סתם שאלה כזו שמסקרנת אותי ורציתי לשאול את דעתכם המלומדת ... מה דעתכם על חילופי זוגות (כן , בדיוק מה שאתם חושבים- סקס )..? האם זה הורס / בונה האם עצם העובדה שפונים לכזה אפיק מעיד כי האהבה פשוט נגמרה ?

נראה לי -

שתקבלי מליון ואחת דיעות... לדעתי - אין מה לעשות - אבל בלונג-ראן זה הורס ולא משנה כמה יגידו שזה חוויתי ובונה אמון ו"אני סומך עליה" ובלה בלה בלה... מספיקה פעם אחת של ספק וזה עלול להסתיים באסון... ואני לא מאמין שאנשים מיצו את כל הגיוונים האפשריים בסקס כדי שזה יהיה הדבר הבא. דעתי בלבד.

shaniza

New member
לא ניסיתי

וגם לא רוצה לנסות. חילופי זוגות זה עניין של סגנון חיים. כמו BDSM. לא חושבת שזה מעיד שהאהבה נגמרה. זה רק מעיד שהטבע האנושי הוא סקרן וחייב גיוון. יש סרט תיעודי (ישן) על פסטיבל סווינג-ווד, אפשר למצוא אותו ביס דוקו ואפשר ללמוד ממנו הרבה על חילופי הזוגות- מה מביא זוג לנסות חילופי זוגות, איך הם מסתדרים עם לראות את הזוג נהנה מסקס עם אחר, איך הם חיים עם זה ביום יום... יש שם כאלה שאומרים שזה מה שחידש אצלהם את המשיכה ואת האהבה... מאוד מעניין.

רק לשם הבהרה - אקונומיקה....

שלא יראה כאילו אני ניאדרטל שעדיין עסוק בלהחליט איפה להחנות את הממותה... אני בהחלט מבין ומכיר את התופעה - הן מבחינת המון תוכניות תיעודיות בערוץ 8 והן מתוכניות בערוץ אגו (שיש שם המון דברים מעניינים חוץ מציצים..) והן משיחות עם המון סווינגרים (שאין צורך כרגע לפרט איך הגעתי לזה...) זאת בהחלט חוויה, ולפי דעתי היא מתחילה קודם כל בראש - וגם מסתיימת שם. בחלק מהמקרים אומנם מופקת מערכת אמון, אהבה והנאה חדשה וחזקה יותר. אבל היה איזה בחורצ'יק שסיפר לי שלאחר תקופה יפה של חילופי זוגות עם זוג קבוע אחד - אשתו עזבה אותו ביום בהיר אחד. ולאחר תקופה ארוכה יחסית הוא ראה אותה יושבת בבית קפה עם הבחור השני. לא קל. לא קל לקבל את העובדה שהאישה שאיתי יכולה או צריכה להנות מגופו של אחר. זה עלול להעיר שדים שרצוי שימשיכו לישון - למרות שישנם אנשים שיפיקו הנאה מצפיה בבת-זוגתם נהנית.

ד נ י ת3

New member
אני דווקא חושבת שונה:

יש זוגות שהאהבה אצלם מאוד חזקה. מאוד רוחנית. הם לא מתיחסים אל בן/בת הזוג כאל רכוש פרטי. ומיכוון שכך - חילופי זוגות הם משהו אחר לגמרי. כשאתה אוהב מישהו באמת - אתה תהנה לראות אותו נהנה.

asian girl

New member
נו...אני דווקא

מאוד נהנית לראות אותו נהנה איתי... ורק איתי.. חילופי זוגות לא מקובלים עליי אבל אם יש כאלו שנהנים מזה - שיהיה להם לבריאות... דנית, אני לא מכירה אהבה שדיברת עליה...באופן כללי זה נכון: כשטוב למי שאת אוהבת אז גם לך טוב. אבל לא במקרה הספציפי הזה. יש דברים שהם מאוד אינטימיים, מאוד סודיים, שהם רק שלו ושלה. סקס זה אחד הדברים האלו. אני חושבת שאני לא אתנגד אם בן זוגי יגיד שהוא רוצה ללכת לערב חילופי זוגות. אבל באותו רגע אני גם אבין שזוגיות איננה יותר. שזה בעצם הסוף כי אחרי זה אני כבר לא אוכל לגעת בו. אבל זאת אני, שמאמינה באהבה, בזה שאם אוהבים באמת אז אין צורך לחפש ריענון.

bulb

New member
Spiritual my ass

According to your "logic" - if a man truly loves his spouse ,than he should let her go and fuck half of the country. Damn ,I guess I never had true love (;

magenta73

New member
זה לא מעיד על כלום

וזה קשור ספציפית לכל זוג וזוג. ומה אהבה קשורה לסקס? זה נראה לי יותר רכושנות.... "היא שלי! פרשס!", מאהבה...

מתולתל

New member
חד משמעי - הורס

סף הגירוי עולה, ואז מחפשים עוד ועוד ועוד גירויים וסקס רגיל עם האשה זה כבר לא זה, לדעתי זו התחלת הסוף. ואני לא מדבר מנסיון, סתם נראה לי ככה...

magenta73

New member
אם אפעם לא ניסית את זה

איך אתה קובע בכזאת החלטיות ש... "חד משמעי - הורס" ???

shaniza

New member
אם העמדה הנחרצת

קובעת רק לגביו אז כן, אם הוא קובע עמדה כזו לגבי אחרים אז לא כי יש המון סוגי אנשים בעולם עם העדפות שונות משלו (בתחומים שונים כולל מין) יש כאלה שחיים במערכות יחסים פתוחות ומחזיקים מעמד יותר טוב ויותר זמן מזוגות במערכת יחסים סגורה. זה קיים. אז איך אפשר לקבוע עמדה נחרצת שזה הורס?

asian girl

New member
הוא רק אמר את מה שהוא חושב

ואני דווקא מסכימה איתו... תראי.. יש דברים שלא חייבים לעבור אותם, לא צריך אפילו לחוות אותם כדי להיות בטוחים שזה רע, שזה דוחה... כאילו.. יש דברים שמרגישים אותם. שהאינטואיציה או השכל אומרים לנו להיזהר, לא לעשות את זה. יש כאלה שאין להם שום דבר נגד חילופי זוגות - שיהיה להם לבריאות.. ועוד משהו, מאוד חשוב: מערכות יחסים פתוחות זה בפירוש לא אומר להזדיין בשלישיות או ללכת לערב חילופי זוגות... זה ממש לא זה.

magenta73

New member
זה לא משנה, זה עיניין של סמנטיקה.

חד משמעית - משמע - שחור/לבן. ולא רק עבורו אלא עבור כל האנשים שקיימים בעולם... אין כאן שחור ולבן.... וזהו....

shaniza

New member
כשבן אדם אומר "חד משמעי -הורס"

זה לא נקרא כאילו הוא מדבר על עצמו אלא כאילו הוא מדבר על כלל האנשים מערכת יחסים פתוחה- כשאת יודעת שבן הזוג מזיין עוד בנות חילופי זוגות- כשאת יודעת עם מי עוד הוא מזדיין לא אותו דבר אבל בשביל מי שלא חושב שינסה כזה דבר זה same same אגב, אורגיה זה גם משהו בסגנון והרבה כאלה שלא מאמינים בחילופי זוגות כן ניסו אורגיה...

asian girl

New member
זכותו לדבר על כלל האנשים

זכותך לא להסכים. לגיטימי ביותר. אה.. ועכשיו אני יודעת מה לאחל לאויבי (אם יש כאלו...): שתהיה להם מערכת זוגית פתוחה (כי לפי ההגדרה שנתת זה ממש לא לעניין
)

למעלה