חילופי זוגות....

shaniza

New member
עד שתאחלי זאת לאויב

שיחשיב את זה כברכה (כמו "לך תזדיין")

asian girl

New member
כן אה...

את רואה.. בסוף תמיד יוצא משהו טוב..
סוף טוב, הכל טוב

asian girl

New member
גם מה שאת עושה - זו עמדה נחרצת

לא מבינה מה הויכוח פה בכלל? הוא חושב ככה... את אחרת.. זכותו לשכנע אותך, זכותך לשכנע אותו.. אבל את לא יכולה לבוא בטענות אליו. לא

magenta73

New member
הויכוח הוא סמנטי בלבד.

זה מה שאת לא מבינה... אין לי בעיה שיגיד מה שהוא רוצה, ויגיד את דעתו.... אין לי. אבל שלא יכליל ולא יגיד שזה הורס בכל המיקרים. כי זה לא...

asian girl

New member
זוהי דעתו האישית...

הוא חושב שזה הורס בכל המקרים. לגיטימי. גם עמיר פרץ חושב שהוא יכול לעזור לעניים. אז מותר לו, נכון?

מעניין מאוד ועל איזה אהבה מדברים

זה לא הורס כי זה כבר הרוס וסדוק מוסיפים שמן למדורה .ככה חושבים יצא משהו מה לא יודעים .

חילופי זוגות ...המממממ

לטעמי מתאים רק לזוגות שהקשר ביניהם מאוד חזק וטוב ואין ביניהם שום בעיות (או קינאה) ויש רק פירגון הדדי..וכאשר חולפות השנים, הם רוצים לפלפל קצת את היחסים. לעשות משהו שונה שיבעיר את התשוקה ביניהם שגורמי הזמן והשגרה קצת גרמו להעלמותה. אך במידה וישנן בעיות כגון חוסר עניין אחד בשני או שפשוט"נגמר" לאחד מבני הזוג מהשני או מהאהבה אז זה רק הורס... מכיוון שתמיד יש בן זוג אחד שיותר מעוניין בחילופי הזוגות והוא עלול "להתמכר " לכך בעוד שהשני לא סס לעשות כן. זה הורס ומחבל ביחסים רעועים ממילא ולכן לא כדאי להכנס לשם מלחתחילה.

משהו שאני אף פעם לא אצליח להבין

וזה קצת חבל - כי אני מודה במשהו שאני יודע שלא אוכל ללמוד....

magenta73

New member
כן... ראיתי את זה...

וזה די הימם אותי... למרות שאני לא בעד מוסד הנישואין ולא מאמינה בזוגיות לשלב הארוך שלה בצורה המחייבת הזאת, בגלל שאני חושבת שהמוסד הזה נכפה ע"י גורמים תרבותיים וכלכליים וכו' וכו' ובלה בלה בלה.... היה קשה לי לקרוא בלי להרים גבה. למרות שזה הגיוני... אנושי... ומראה על אהבה ואמון בלתי נתפסים כביכול בין שניהם... ושוב, מה שאמרתי... אנחנו מבלבלים הרבה רגשות עם אהבה. רכושנות היא אחת מהן. לחשוב שיש בניהם כזה אמון... מדהים בעיני.

קראתי את זה

יש בזה משהו קצת הזוי אבל אי אפשר לשפוט אנשים אחרים. אם טוב להם עם זה ..אז שיבושם להם.. אם הם שמחים וטובי לב ככה, מי אני שאומר שזה נו נו נו? לפעמים קורים בחיים דברים כי הם פשוט קורים..ללא תכנון.. ואם זה מעשיר את חיי הזוגיות שלהם אז שיזרמו עם זה אני חושבת. אני אומרת ככה..דברים שנראים הזויים ולא מוסריים כיוויכול בגיל צעיר אולי בגיל מבוגר יותר , כשחווים דברים והזמן עושה את שלו..אפשר אולי להבין אנשים שבוחרים להם זוגיות מסוג שונה לזה שהחברה רגילה.

orrin

New member
אני חושבת...

שברגע שמחפשים משהו אינטימי במקום זר זה מעיד על שני דברים: האינטימי הפך לזול, המוני, כזה שניתן לחלוק אותו עם כל דבר שזז והדבר השני הוא שהמקום הכי אינטימי- הזוגיות- הפכה למשהו זר ולכן יש לה תחליף עם כל אחד שיש לו .... במכנסיים. מעולם לא ניסיתי או שקלתי לנסות חילופי זוגות, כי לדעתי האישית זה מעיד על החלשות הקשר (בגלל מה שכתבתי למעלה). מבחינתי ברגע שקשר חלש או שעובדים עליו ומנסים לתקן או שמפרקים ומחפשים הלאה. חילופי זוגות הם הכלאה בין השניים- ביחד אבל מחפשים משהו אחר.

Nilly1925

New member
אין מצב ../images/Emo31.gif

שאני אתן לו להיות עם מישהי אחרת?? לגעת בה?? אני אחנוק את שניהם
והוא לא יסבול לראות אותי עם מישהו אחר. זה רק הורס. אם יש אינטימיות והכל טוב, למה לי להחליף אותו במישהו אחר?

למעלה