חילופי מעסיקים

מצב
הנושא נעול.

zohar505

New member
חילופי מעסיקים

חילופי מעסיקים
שלום...האם ניתן ליתבוע מהמעסיק החדש את סכום ביטוח המנהלים שהיפריש עבורי המעסיק הקודם...???...במשך שנה שלמה הורידו לי מהמשכורת ביטוח מנהלים ופשוט הכל נעלם ביחד עם המעסיק הקודם שנקלע לקשיים......לציין שלאחרונה פוטרתי ואני צריך לדעת האם ליכלול בתביעה שלי את סכום הביטוח......תודה רבה.

שיר ורד

New member
ניתן לתבוע

חילופי מעסיקים
שלום...האם ניתן ליתבוע מהמעסיק החדש את סכום ביטוח המנהלים שהיפריש עבורי המעסיק הקודם...???...במשך שנה שלמה הורידו לי מהמשכורת ביטוח מנהלים ופשוט הכל נעלם ביחד עם המעסיק הקודם שנקלע לקשיים......לציין שלאחרונה פוטרתי ואני צריך לדעת האם ליכלול בתביעה שלי את סכום הביטוח......תודה רבה.
ניתן לתבוע
אבל אם המעסיק החדש לא קבל על עצמו את מלוא האחריות לחובות העסק כלי העובדים, אזי כספים שנגבו בגין ביטוח מנהלים ולא הועברו לא בטוח שתוכל לקבל, כי מדובר פה במעילה אישית של המעסיק הקודם. אם מדובר בסכום גדול כדאי להעזר בעו"ד בהכנת תביעה כזו. יתכן שיש צורך להגיש את התביעה ביחד כנגד שני המעסיקים. לעומת זאת, את חלק הפצויים שהיה אמור להיות מופרש לביטוח המנהלים ולא הופרש, אתה אמור לקבל כפצויי פיטורים מהמעסיק החדש, כי המחויבות לפצויים היא מחויבות על פי חוק של המעסיק המפטר אותך ורק אם יש בפועל כספים בביטוח על חשבון פצויים , הם יחשבו כאילו שולמו לך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה