חילופי תפקידים בבלוגיה

Naama P

New member
חילופי תפקידים בבלוגיה ../images/Emo20.gif

בלוגרים יקרים, אני יודעת שהשמועות הגיעו לאזניכם ומהבוקר בלוגרים מתקשרים אליי מודאגים. אז כן, נעה, מנהלת הבלוגיה עוזבת אותנו. אני רוצה להודות לנעה על הרצון הטוב, הדאגה לגולשים ולשלומם הטוב ובעיקר על כשרון הכתיבה המופלא שאני בטוחה שהוא יוביל אותה רחוק. רחוק מאד. את נעה יחליף בצלאל, שניהל את הבלוגיה בעבר. שמחה שבצלאל חוזר אלינו ומצפה ומתרגשת לקראת העבודה המשותפת איתו. בהצלחה לנעה ובצלאל וכמובן לכולנו.
נעמה

Tali1912

New member
../images/Emo12.gif

שו?????????? בצלאל הסכים לחזור אחרי הבעיטה שהבאתם לו מהיום להיום שהיה צריך לארוז את הדברים מהשולחן שלו? Y Y Y

Tali1912

New member
איך לא נמצאת?

זה היה אחד הליכלוכים בבלוגיה הדרך שהעיפו אותו, זה שזה היה מזמן זה לא אומר שאני שכחתי את האירוע, קיבל וואחד בעיטה חזקה מאחד המנכלים או גיא או דן חן. אז ...? מצד אחד בעטו מצד שני עשו לו קושקוש קושקושוני
. שיהיה לבצלאל בהצלחה והלוואי שיתן לבלוגיה פוששש ענק, מקוה שהרגל המורמת לא תבעט בו שוב שתבוא לתפוזינה הג'ננה בהחלפות מנהלי בלוגיה
.

Naama P

New member
את תמיד מכבסת את הכביסה המלוכלכת בחוץ?

כי הנטיה שלי היא לא להוציא שמועות וחצאי אמיתות לרשות הרבים מבלי שבדקתי את הדברים באופן יסודי. חבל, זה אמור היה להיות שרשור יפה.

Tali1912

New member
לא

הכביסה אמנם התייבשה אבל היא תלויה בחוץ ... שם ~~~> על חבלי הכביסה של מנועי החיפוש כמו גוגל וחבריו. לא שהייתי צריכה לבדוק אם הכביסה נקיה מצוחצחת ויפה אבל שכחת שבלוגרים פה החשיכו את הבלוג שלהם בגלל העזיבה של בצלאל אז ? אז באמת מצטערת ומתנצלת שהשרשור היה אמור להיות יפה אבל בכל זאת נשארו כמה כתמים שלא יצאו מאותה תקופה. היתה לי תחושה נעמה שאת אוהבת ששמים את מה שיש להגיד על הבלוגיה <על השולחן> אבל כנראה רק את הדברים הנעימים והיפים.

Bezalel P

New member
שלום לכולם ../images/Emo24.gif

ראשית כל אני רוצה להודות לנעמה ולנועה על קבלת הפנים החמה שארגנו לי כאן (היו אפילו סופגניות!). אני יודע שהבלוגיה סובלת ממגוון בעיות ובאגים משלל סוגים, אבל אני גם יודע שכולנו אוהבים אותה, רוצים לראותה פורחת ומשגשגת, ועדיין לא נואשנו. כמובן שאני לא יכול להבטיח תיקון של כל הבאגים מחר בבוקר (כלומר, אני יכול להבטיח אבל אף אחד לא יאמין לי), ואני גם יודע שכולנו שבעים מהבטחות, אבל אני מקווה שבעזרת נעמה ואורי צ'צ'יק
נוכל לראות שיפור במצבה של הבלוגיה בעתיד הנראה לעין. שיהיה לכולנו בהצלחה, שבוע טוב וחורף נעים. בצלאל.

Tali1912

New member
בצלאל

בהצלחה וכמה שזכור לי וזכור לי טוב, אתה גם טיפחת בתחילת הדרך את הסנוז והיית גם המנהל של הסנוזיה....... אז אני מקווה שתעשה לסנוזיה גם הנשמה מפה לפה ותחייה אותה.

Bezalel P -אני מודה שאני מאד מאד שמחה לראותך שוב איתנו . מודה שעזיבתך לא הייתה קלה לבלוגיה . הערכתי אותך מאד על עבודתך הנהדרת ועל תרומתך ,ופועלך הנהדר . תמיד בנועם ואדיבות נהדרת . מאחלת לך נחיתה רכה ונעימה אצלנו ,בטוחה שתקבל מכולנו מלאן ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif על שובך אלינו . שתהיה לך עבודה נעימה עם נעמה ואורי . ברוך השב אלינו ../images/Emo39.gif

שמים1

New member
ברוך השב בצלאל ../images/Emo39.gif

חבל שלא השארת לנו כמה סופגניות
יש המון מה לשפר ואני מקוה שתעזור לנו מבחינה טכנית מפני שאני לא מצליחה אפילו לשמור רשומות בבלוג שלי המון זמן . בכל מקרה אני מאוד מאוד שמחה שחזרת ( לא שחלילה יש לי משהו נגד מנהלות העבר) אבל אני יודעת מה הבאת בעבר לבלוגיה ואני יודעת שתשקיע את המיטב שבך . בהצלחה

siv30

New member
יההה בצלאל!!

איזו הפתעה מרנינה
זה עצוב שנועה הולכת בסופו של דבר היא התמודדה כאן עם דברים לא קלים אבל, כמה טוב שבאת הביתה

saginaor

New member
ברוך השב ../images/Emo13.gif

אתה בוודאי יודע שאתה חוזר לתוך הקלחת הרותחת ואל תוך ים של בעיות. שיהיה בהצלחה המון אורך רוח בפתרון התקלות. מחכה בסבלנות.

כיף שחזרת מקווה

שהסופגניות היו איכותיות... למרות שאישית אני מעדיף את הפושטיות עם הריבת תות. לא בטוח שיתנו לך מאה ימי חסד פה, אבל אני בטוח שתסתדר למרות המלאכה המרובה

suki da yo

New member
או מיי גוד או מיי גוד!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

אני לא מאמינה שלא אמרת לי כלום!! אני כל כך מאושרת! הידד!

למעלה