חילופי תפקידים בבלוגיה

קארין101

New member
בצלאל ../images/Emo140.gif

תענוג לראותך בשנית. רק לראות את שימך מתנוסס כאן וכבר העתיד של הבלוגיה ניראה ורוד יותר. בהצלחה (והפעם נחזיק אצבעות שיהיה זה גם בהתמדה..)

wranger

New member
אוי, אלוהים, איזה דה-ז'ה-וו.

יותר מדי מאושר מהחדשות האלה, עד כדי כך שאין לי מה להגיד. יופי שחזרת. חבל שנועה עוזבת, אבל להחזיר אותך זה הצעד הראשון שתפוז עושים בדרך לתיקון הפאדיחות מהחודשים האחרונים. מצפה בקוצר רוח לעבודה משותפת (בוא'נה, זה דורש שבלולי קצף, העניין הזה!).

בהצלחה ענקית ../images/Emo45.gif

הצלחתך- הצלחתנו ! כמה שמעתי עליך , ואכן השילוש ההקדוש זה של נעמה (כפרה עליה) את אורי צ'ציק (עוד כפרה עליו מאוד ) ואתה , יבטיח את מיקום הבלוגיה בשמי הפרדס לדעתי. תודה על הכל למפרע...

שמים1

New member
תודה לך נועה ../images/Emo41.gif

לצערי נחתת בתקופה קשה מאוד בבלוגיה גם מבחינה טכנית וגם מבחינת האווירה הכללית תמיד היתה בי תחושה שכל הבעיות שמסביב גורמים לנו לפספס את הפוטנציאל האדיר שבך . בכל מקרה אני מאחלת לך בהצלחה ומודה לך על הכל .

siv30

New member
נועה

זה עצוב שאת הולכת דווקא עכשיו שהדברים מתחילים להסתדר. באמת התמודדת כאן עם דברים מאוד קשים ולא נעימים. אני מאחלת לך בהצלחה מכל הלב.

seymore butts

New member
מצטרף למאחלים נועה

מסכים עם דבריי קודמיי. נחתת בתקופה בעייתית במיוחד וחטפת הרבה אש שלא הגיעה לך. שיהיה לך בהצלחה.

תודה מקרב לב, נועה

את מילות הפרידה שלך, נכון לעכשיו, לא ניתן לקרוא, אבל אני בטוחה שהן היו חמות ומרגשות. תודה לך על כל ההשקעה והמאמץ! בהצלחה בכל אשר תפני.

אייי...נועה- נועה- נועה...

את האמת? לי את תחסרי ובגדול ! הראש הצעיר והמדליק הזה שלך.... אבל את יודעת, יש חיים מעבר לפרדס ואת עם כל הכישורים האלו שלך תצליחי ועוד איך ! אני מאמינה בך ! הגעת לתקופה הכי שחורה (לדעתי) בפרדס ואכלת ריקושטים מכל עבר. לא נורא... בטוחני שתמצאי את מקומך במקום אחר ולא פחות טוב. מחזיקה לך אצבעות, גם ברגליים.... לי אישית חבל !

מודה שאני מופתעת ,../images/Emo2.gif לא היה לי צל של מושג . אני רוצה להודות לנועה ,כניסתך לא הייתה קלה מכל בחינה שהיא ,הגעת לבלוגיה בתקופה לא קלה מסיבות רבות ושונות . וידעת תמיד בחן ונועם לענות ,להיות סובלנית לכולם . חבל שאת עוזבת ,אך בטוחה שסיבותייך איתך. מאחלת לך ../images/Emo50.gif מכל ה../images/Emo23.gif בכל שתפני .../images/Emo140.gif

seymore butts

New member
שיהיה בהצלחה בצלאל !

מאחל לכולנו שהבאגים ייפתרו בהקדם, ושקטגורית "למבוגרים בלבד" תזכה ליחס יותר אוהד.

orelie

New member
היי נעמה

לא יודעת איך לקבל את הידיעה הזו בצאלאל כבר היה בעבר וכל הפיטורים, התפטורות וכו... כבר מעסה עלינו בכל אופן, מאז חודש יולי יש לי בקשה אחת שלא טופלה על ידי נועה. למי לפנות עכשיו לך או לבצאלאל? יעל

למעלה