איזה נדיבה את חחח
S soloShiR New member 21/5/06 #21 מי יודע... את יודעת איך זה,צרכי המערכת. הבנתי שהמליצו עליי לאכלוסיות קשות עד קשות מאוד. ביקשתי גדוד. יש תקנים במג"ב! יהיה בסדר (מאוד מקווה. כי אם לא אני מסוגלת לפוצץ מישהו)
מי יודע... את יודעת איך זה,צרכי המערכת. הבנתי שהמליצו עליי לאכלוסיות קשות עד קשות מאוד. ביקשתי גדוד. יש תקנים במג"ב! יהיה בסדר (מאוד מקווה. כי אם לא אני מסוגלת לפוצץ מישהו)
I IrIsH BaBe New member 21/5/06 #22 ../images/Emo6.gif! יופי אחלה גבר. כמו שצריך ואם לא מג"ב אז את כבר יודעת מה נקסט כן?
S soloShiR New member 21/5/06 #25 תראי... יש לי אחלה בחירות. כתבתי גם חימושניקים מסכנים. אבל תמיד יכולים לדפוק אותי ולשים אותי בקריה
S soloShiR New member 21/5/06 #27 אני מתפלאה עלייך אייריש... כשאמרתי שבחרתי גדודו,לא התכוונתי לגדוד של להקות צבאיות...
I IrIsH BaBe New member 21/5/06 #28 חחחח אמרת גם חימושניקים קיצר אני מאחלת לך לשים על הכותפת כומתה אדומה, או סגולה או חומה... מה שאלוהים יתן
חחחח אמרת גם חימושניקים קיצר אני מאחלת לך לשים על הכותפת כומתה אדומה, או סגולה או חומה... מה שאלוהים יתן
S soloShiR New member 21/5/06 #24 מג"ב זה כן אכלוסיה קשה... אבל באסה עם המדים האלו והדרגווווות ה' ישמור. מעניין אם יספקו לי חצאית א' של מג"ב. אוי,זה יהיה משעשע. מדי מג"ב,חצאית,נשק ושרוך סגול עם חרוזים.
מג"ב זה כן אכלוסיה קשה... אבל באסה עם המדים האלו והדרגווווות ה' ישמור. מעניין אם יספקו לי חצאית א' של מג"ב. אוי,זה יהיה משעשע. מדי מג"ב,חצאית,נשק ושרוך סגול עם חרוזים.
I IsraeliSecretToilets New member 21/5/06 #34 את מוכנה לקחת כל יצור חי ממין זכר שמסתובב או בעל פוטנציה להסתובב במדי הקבע של חיל הים. את לא נחשבת
I IsraeliSecretToilets New member 21/5/06 #37 כן, כמובן ../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo6.gif