חינה תימנית

אינצה

New member
חינה תימנית

הי לכולם, עוד לא הספקתי לראות תמונות או לקרוא חויות מהימים האחרונים ואני כבר רוצה לספר על החינה שעשו לנו אתמול. אין מה לדבר - זה ממש סטאז´ לפני החתונה עם כל הנשיקות והדודות בילט אין. בהתחלת הערב גיא ואני היינו בשוק, אבל בהמשך נכנסנו לענינים ופשוט נהנינו עם כולם
. מה שבטוח סבתא שלי היתה בעננים
. חשבתי שיהיה נחמד להראות תמונות קצת שונות מאלה שרואים כאן בפורום, אז הנה הן לפניכן. בי שרון נ.ב. לקורא המתענין
הוספתי קישור להסברים על טקס החינה התימני

אינצה

New member
ועוד תמונה

כאן, עם גיא - ארגנטינאי טהור, שהפך לתימני לערב אחד

אינצה

New member
ואחרונה חביבה

מקומות הישיבה של החתן והכלה, אליהם זכינו להגיע רק בסוף הערב מותשים אך מרוצים

rachelb5

New member
התמונות יפיפיות ../images/Emo65.gif

הכל נראה מאוד ססגוני ועם הרבה השקעה . והכי חשוב אתם נראים ממש נפלא

J-סיקה

New member
איזה צמרמורת עשית לי !!!

זה כל כך יפה נראה מרגש להדהים שונה ומיוחד אני בטוחה שזו תחילתו של המעוף ...הרגשת ההי הזו שמלווה את החתונה ... מזל טוב

יוו, איזה יופי!! גם התמונות, גם אתם

גם המקום, גם הקונספט! ממש ממש מדליק! הייתי פעם בחינה מרוקאית, בניגוד לתימנית, והיה מדליק ביותר!! אחלה בגדים, וזו אכן חזרה גנרלית לקראת היום הגדול. מזל טוב!

הילית*

New member
וואן, איזו שמחה ואיזו דקורציה

מקסים וכ"כ אותנטי. שיהיה במזל טוב... עכשיו את באמת מוכנה לחתונה...

galitm

New member
אוף.. לא נפתחת לי אף תמונה ../images/Emo4.gif

אינצ´ה !!! HELP ME !! אני מתה לראות את התמונות !!

galitm

New member
הצלחתי ! הצלחתי !! ../images/Emo6.gif

איזה יופי !! שניכם כל-כך יפים !! מקסים !! רוצים לשמוע חוויות !!!

אינצה

New member
אז ככה...

עוד בשלב ההכנות לחינה, רציתי לשמור על מקסימום אותנטיות ולעשות את הטקס אצל סבתא בחצר. אבל כשגילינו שרק המשפחה והחברים הקרובים ביותר מונים 200 איש
הגענו למסקנה שצריך אולם! אחרי חיפושים רבים לאולם קטן שלא מתיימר להיות אולמי בון בון מצאנו את גני הפקולטה - אולם קטן בפקולטה לחקלאות ברחובות (דרך אגב, עם עיצוב נכון - מומלץ לכל מחפשי החתונות הקטנות והזולות באיזור המרכז). בקיצור, הגענו לאולם בבגדים רגילים ומיד משכו אותי לחדר אחורי ועטפו אותי בגלימות מוזהבות, תכשיטים וטבעות אינספור. בהתחלה זה לא היה ממש כבד, אבל ככל שעבר הזמן הכובע על הראש התחיל ללחוץ ללחות יותר ויותר. אבל מה לא עושים בשם המסורת? עם סיום ההלבשה שלי ושל גיא, הגיעו סבתא שלי וחברותיה התימניות יחד עם הזמרת וליוו אותנו בשירה וריקודים מחדר ההלבשה, דרך כל האורחים עד לרחבת הריקודים. שם רקדתי עם כל כובד המשקל
. בהמשך, עשו לנו אותו דבר בכל פעם שהחלפתי תלבושת (היו שלוש תלבושות כל אחת יותר קלה מהשניה), אין לי עדיין תמונות עם התלבושת השניה והשלישית. המלבישה הביאה תלבושות נוספות ודאגה גם להלביש את האורחים (זה היה השלב בו הדודות הארגנטינאיות של גיא פשוט התמוגגו) בטקס עצמו הכינו אמי וסבתי את עיסת החינה ואז עלו ההורים האחים והסבתות לברך אותנו ולמרוח חינה על ידינו. אין ספק, ח-ו-י-ה! אני כל כך שמחה שעשיתי את זה כי אני מאוד אוהבת את התרבות התימנית. האמת? בהתחלה חששתי שהחבר´ה הצעירים יחטפו הלם תרבות, מה שהתברר כטעות. כולם התקשרו היום להודיע שזה היה מדהים. ואנחנו? מה אכפת לנו? העיקר שנהנינו!

J-סיקה

New member
אפילו הטחינה היא לא שלנו ../images/Emo7.gif

והמסורת היחידה שאני רואה שאולי אפשר להתחיל היא לזרוק גפילטע פיש וקניידלך על החתן והכלה וכדי שלא יאשימו אותי ברצח חתנים וכלות אני לא יעלה את זה כהצעה לסדר היום ....

אבל לי יש חברה פולניה שנשואה עם

פולני כמה דורות בארץ ולא תאמינו מה הם מגישים לשולחן החג כמסורת!!!!!! גפילטע פיש עם טחינה מעל ...... יעני, "סנייה" של הפולנים......

J-סיקה

New member
אוי את נפלאה

עשית לי את זה על הבוקר גם שימחת אותי גם פתחת לי התאבון

למעלה