חינה תימנית

Ajax

New member
ממש מקסים! ../images/Emo24.gif

הי, בטח גיא סיפר לך שאנחנו נבוא בסוף לחתונה ואם הוא לא סיפר לך אז נבוא. אסף יקבל שחרור מיום שני ועד רביעי כך שנוכל להגיע. אם זה יוצר בעיות עם המקומות כי הודענו מאוחר מאדדדדדדדד אז תגידי לי ולא להתבייש.

אינצה

New member
ג-ד-ו-ל !!!

בדיוק עכשיו גיא אמר לי שאתם באים והייתי בדרכי לכתוב לך. אני כל כך שמחה שתצליחו להגיע, נראה לי שיהיה כיף
ומה פתאום מאוחר??? אנחנו עוד בשיא הטלפונים לאישורי ההגעה
ועוד לא רואים את הסוף. אני מאוד מקווה שנוכל לסיים את סידור השולחנות בשבת כדי שלא נילחץ ביומיים שלפני החתונה. ד"ש לאסף בי שרון

Ajax

New member
מעולה!!!! ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

די מבאס אותי שאסף במילואים. די משעמם לי פה בדירה והוא יחסית נהנה לו במילואים ללא הרבה שמירות והמון שעות שינה.

Ajax

New member
עוד לא כולם נתנו תשובה ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

dorlim

New member
מדליק!!!

אנחנו גם רוצים לעשות חינה. נראה שהיה ממש ממש יפה מזל טוב

tamar111

New member
איזה מדהים!!!!

אף פעם לא הייתי בחינה... נראה כל כך כיף. יאללה, בואו ננהיג חינה לפולניות!

היי אינצה .... אחלה תמונות... ../images/Emo99.gif

תמונות שכאלו רק מוכיחות לי שוב ושוב את שאמרתי תמיד: "הדבר הכי טוב אצל התיצנים זה התימניות......" וכמובן שגם עכשיו אני מוכיח את טענותי. וכל מילה נוספת מיותרת....
אז ממש בהצלחה אייל...

הוצאת לי את העיניים !

קודם כל, את מדהימה (אני חולה על יופי תימני, למזלי הגבר לא... אחרת לא ברור מה הוא עושה עם רומניה) ושניכם נראים מתים מאושר... וחוצמזה, שתדעי שפה באמת הוצאת לי את העיניים מקנאה, כי חינה זה הדבר היחידי שרציתי לעשות לקראת החתונה (משמח את הצד שלו, משמח אותי, מרגיז את ההורים שלי, יש קומבינציה אופטימלית יותר ?) ולא נעשה משיקולי עלות וכאב ראש... אז ראי עצמך כמושא קנאה רשמי... למרות... שיש לי קלף מוחבא בשרוול שהסיבה היחידה שאני לא חולקת אותו כאן הוא שלאחותי יש נטייה להיכנס לפורום ולקרוא מה אני כותבת... אז יש סיכוי להפתעות... אבל עכשיו מדברים עליך - פשוט נראה נפלא, ואת נראית נפלא ! איזה כיף !

רחלי1

New member
אינצה!!!

אני נשבעת לך, נשבעת לך, שעשית גם לי צמרמורת. הצלחת להפתיע ולהמם אותי באוריינטליות המושלמת הזאת, עם כל האלמנטים המקוריים, הבדים, התכשיטים העתיקים והאווירה הלא שגרתית של הטקס. ואת כל כך יפה! וזורחת! ונסיכה! - תודה ששיתפת אותנו, זו אחלה מתנה לראות תמונות כאלו! לכבוד לי!

למעלה