עוד כמה דברים.
1. טרור פה בארץ אתם הייתם הטרורסטים הראשונים אנחנו למדנו ממכם רק בתור הגנה עצמית ההגנה והאצ"ל הם אלה שפוצצו שווקים ברמלה ושווקים ביפו ובחיפה, אנחנו תוצאה של מעשה. 2. נכון הכיבוש הוא באשמתנו ובעזרתנו הוא גם יעלם, הוא באשמתנו כי לא הסכמנו שהאדמה שלנו תחולק לחצי, זה כמו ללכת לסוריה להגיד להם שמעו ח'ברה אנשים מאירופה ומארצות הברית רוצים לחיות באדמה שלכם אכפת לכם לחלק את זה בכיף ככה? 3. הורגים ילדים, חיזבאללה לא הרג ילדים ועדיין קוראים להם טרורסטים זה משו בתפיסה שלכם ולא שלנו, ילדים נהרגים משני הצדדים הילדים שלנו נהרגים ביותר אכזריות והנזק שאתם גורמים למשפחות הפלסטיניות הוא פי 80 מכל נזק אחר למשפחה ישראלית. הטרור שלכם הוא יום יומי, הטרור שלכם הוא במחסומים הוא בגניבת מים הוא בהריסת בתים הוא בלשים אנשים בכלובים ולהביא זונה שתצעק שרמוטה במלודיה מחרידה, הוא רעש מטוסים מעל ראשם של ילדים, הוא לידות במחסומים והוא התעללות, הטרור של העם שלי הוא בהחלט יותר פרופורצי מהטרור שלכם. אני בדעתי ואתם בדעתכם שהעולם יפסיק לרחם עליכם בגלל השואה כל המפקדים וההנהגות הישראליות ישפטו על פשעי מלחמה. נ.ב: אני לא שונא יהודים ואני לא צמא לדם של יהודים, אבל אני בהחלט נגד גירוש עם בשביל עם אחר.