חינוך לשינאה,מבית מדרשו של המוסלמי

להשמיד את הציונות.

כן למה לא, ציונות זה גזענות, יהדות זה משו וציונות זה משו אחר, הציונות לא צריכה אותי להשמיד אותה היא תשמיד את עצמה בעצמה.

הMפצח

New member
לעם ישראל יש סבלנות

אנחנו היינו כאן עוד לפני שמוחמד נולד ונמשיך ליהיות כאן עוד הרבה אחרי שאחרון המוסלמים יכחד מהעולם.

אם אתה חושב שציונות זה גזענות

זה רק מראה כמה המוח שלך שטוף וכמה אתה בור. ציונות זה התנועה היהודיה שהמטרה שלה זה למצוא בית לעם היהודי.. ומאז שקמה המדינה משתמשים במילה ציונות בהקשרים של אהבת הארץ..בקיצור פרטיוטיות..בכל מקרה אין בזה ולא טיפת גזענות.

ציונות

ציונות זה גם אנשים שהלכו לעירק והלכו למרוק והלכו למצרים ועשו בלגן ליהודים שם כדי להאשים את הערבים בזה וכדי שהיהודים יעזבו את ארצות ערב, ציונות זה אנשים שגנבו אדמות לא שלהם, ציונות זה KKK מודרני.

שתוק ימעפן

תפתח קצת ספרי היסטוריה לפני שאתה אמרת תמשפט האחרון. הייתי רגוע בתגובות שלי ועכשיו נגמר אתה קיצוני מושפל ומגעיל האנשים שאחראים שכל המצב בעזה ככה זה רק מוסלמים כמוך לא אנחנו ולא אף אחד אחר רק אתה וחבריך לדעה. לא שמעתי על מקרה אחד שיהודים עשו את מה שאמרת אבל כמובן אתה ממציא או מאמין לתעמולות שאותם אפשר באמת להשוות לתעמולה הנאצית.. כי הם חסרות כל ביסוס והם על רקע שנאה שאין לה שמץ של סיבה ציונות זה תנועה שקיבלה מהאום מדינות ובעקבות זה נהיו שנואים על כל מדינות ערב שפתחו עליהן מלחמה והושפלו כולם יחד הושפלו ומאז בוכים על זה בלי סוף למרות שהם היחידים שאשמים בזה אשמתנו שאתם כאלה אפסים שפותחים מלחמה על כמה חברה עם מקלות ואבנים והם כובשים לכם (ובעצם מחזירים לעצמם) את האדמה שלקחו מהם לפני מאות שנים? לא זה אך ורק אשמתכם ועכשיו שנותנים לכם שטחים נותנים לכם להקים מדינה לעם שנוצר אך ורק משנאה ליהודים וגם שם אתם רוצחים ועכשיו אחד את השני וגם בזה מאשימים אותנו וגם אלה שנתנו להם להישאר בשטחי המדינה בוכים לא טוב להם.. חה הצחיק אותי שילכו לעזה שילכו למצריים ירדן סוריה לכל מדינה מוסלמית לא יקבלו זכות אחת ממה שאנחנו היהודים שהם כל כך שונאים נותנים להם.. ואיך אתה בכלל מעיז להגיד את המשפט האחרון? צריך להקיא אחד כמוך מהמדינה ולשים לו קעקוע במצח שהוא ערבי ישראלי ושיראה מה יעשו לו שם האחים הפלסטנאים שלו, אתה פתטי ועלוב.

אתה לא ברמה

זה לא ברמה שלי לרדת עליך, אני אתן הסבר. 1. הציונות הדבירה מרוקאים בחומר נגד חרקים שהם הגיעו לפה והשפילו אותם וגזרו להם את השפמים, עכשיו תגיד לי שזה לא נכון וזה גם תעמולה אם זה כן תעמולה אז לך תבדוק מה היה בעליות האלה ותדע שאני דובר אמת. 2. הציונות היא גזענית גם בין היהודים עצמם, אם לא היו פלסטינים הייתם טובחים את עצמכם, אשכנזים שונאים מזרחים ואתיופים אתיופים שונאים אשכנזים מזרחים שונאים ערבים כדי להוכיח את עצמם שהם די נאמנים למדינה מול האשכנזים. 3. אני רחוק מלהיות מוסלמי. למרות שאני דווקא אהיה גאה בזה אבל מה לעשות אני לא מתפלל לא צם ולא עושה כלום ממה שעושה מוסלמי טוב, אולי בעתיד בינתיים אני לא. 4. ילכו לעזה למצריים לירדן, המדינה שלנו היא פה אני יש לי זכות פי מאה מהזכות שלך להיות פה, אתה תרגיש יותר שייך לאירופה מאשר לפה. 5. אתה ולא המדינה עושים לי טובה אני לא אורח פה אני יש לי קבע עם פלסטין אתם באתם אלינו אנחנו לא באנו אליכם אם כבר מישו עושה טובה לשני זה אנחנו ולא אתם. 6.אני בסדר עם זה שתקח את כל הזכויות שנתת לנו ותעוף מפה:) 7. אני לא אכריח אותך לעוף ואני לא אעשה פרויקטים של טרנספר מרצון ואני לא אפחיד את העם שלך כדי שיעזוב ואני לא אטבח בהם כדי שתעזוב כי בסוף אני שונה ממך, אני בסדר עם זה שתחיה פה אבל אני לא בסדר עם זה שמישו כמוך שבא רק לפני 59 שנים שזה גם בספק אולי אפילו אתה מעלייה חדשה שעדיין תקוע לו מבטא צרפתי או רוסי או אתיופי יבוא ויגיד למישו כמוני שחי פה כבר מאות של מאות שנים אך לחיות באדמה שלו. נ.ב: באינתיפאדה הראשונה גם הרגתם הרבה פלסטינים ביניהם ילדים, למרות שבאינתיפאדה הראשונה הנשק היה אבנים ולא חגורות נפץ אז זה לא קטע של טרור זה קטע של מדיניות גזענית פשיסטית אמפריאלית. בוקר טוב

BOSS77

New member
תכלס

הערבים בכלל יודעים עוד משהו חוץ מלרצוח ולגנוב???

עוד כמה דברים.

1. טרור פה בארץ אתם הייתם הטרורסטים הראשונים אנחנו למדנו ממכם רק בתור הגנה עצמית ההגנה והאצ"ל הם אלה שפוצצו שווקים ברמלה ושווקים ביפו ובחיפה, אנחנו תוצאה של מעשה. 2. נכון הכיבוש הוא באשמתנו ובעזרתנו הוא גם יעלם, הוא באשמתנו כי לא הסכמנו שהאדמה שלנו תחולק לחצי, זה כמו ללכת לסוריה להגיד להם שמעו ח'ברה אנשים מאירופה ומארצות הברית רוצים לחיות באדמה שלכם אכפת לכם לחלק את זה בכיף ככה? 3. הורגים ילדים, חיזבאללה לא הרג ילדים ועדיין קוראים להם טרורסטים זה משו בתפיסה שלכם ולא שלנו, ילדים נהרגים משני הצדדים הילדים שלנו נהרגים ביותר אכזריות והנזק שאתם גורמים למשפחות הפלסטיניות הוא פי 80 מכל נזק אחר למשפחה ישראלית. הטרור שלכם הוא יום יומי, הטרור שלכם הוא במחסומים הוא בגניבת מים הוא בהריסת בתים הוא בלשים אנשים בכלובים ולהביא זונה שתצעק שרמוטה במלודיה מחרידה, הוא רעש מטוסים מעל ראשם של ילדים, הוא לידות במחסומים והוא התעללות, הטרור של העם שלי הוא בהחלט יותר פרופורצי מהטרור שלכם. אני בדעתי ואתם בדעתכם שהעולם יפסיק לרחם עליכם בגלל השואה כל המפקדים וההנהגות הישראליות ישפטו על פשעי מלחמה. נ.ב: אני לא שונא יהודים ואני לא צמא לדם של יהודים, אבל אני בהחלט נגד גירוש עם בשביל עם אחר.

הMפצח

New member
כרגיל האיסלם מעוות הכול

אנחנו שיחררו את הארץ שלנו (תראה בתנך וגם בקוראן) ואתם עושים בה טרור (ולא רק בארץ הזאת) אם נלך רחוק יותר, אפילו את האמונה באל יחיד גנבתם מעם ישראל, עיותתם אותה והפכתם אותה לדת רצח.

הMפצח

New member
הם יודעים גם להתלונן

הם גונבים רוצחים ואחרי זה מתלוננים שרע להם ושכולם חוץ מהם אשמים.

קראתי בעיתון על ילד ערבי מהשטחים שחינכו

אותו שהיהודים הם מפלצות עם 3 רגליים וקרניים על הראש. ואבא שלו הרביץ לו והתעלל בשאר המשפחה. ובגיל 13 שלח אותו לעבוד והוא הגיע לעיר יהודית ופשוט נדהם שאין ליהודים 3 רגליים והם בני אדם. הוא עבד בבנייה והוא הכיר שם דתי אחד שאימץ אותו. מישהו זוכר? הוא הופיע גם אצל דודו טופז ואמר שהחלום שלו זה להיות זמר.

ציטוט מ YNET

חיסול פעיל החמאס סלאח שחאדה בעזה בליל ה-23 ביולי 2002. אז הטיל טייס חיל אויר אלמוני פצצה בת טונה בלב שכונת מגורים המאוכלסת בצפיפות וגרם למותם של עוד 13 חפים מפשע, בהם גם שמונה ילדים. כאילוו נו די אתם באמת מאמינים שלהטיל פצצה בת טונה לשכונה תהרוג רק את סלאח שחאדה הרי כל מטומטם ידע שהיא תהרוג איתה את כל מה שמסביב, ועכשיו תסבירו לי אך זה לא טרור? ומה זה קשור על הבחור שהתגייר אתה רוצה שאביא לך אנשים יהודים שהתאסלמו או עברו לנצרות מה השטויות האלה, ועל חינוך לך תראה אך המתנחלים מחנכים את הבנים שלהם יותר גרוע מכל ערבי אחר, שנאה יש משני הצדדים אז הששש.

הMפצח

New member
אם היינו טרוריסטים כמוכם..

כל יום היינו זורקים פצצה של טונה בשכונות הטרור שלכם. ספציפית למה שקרה שם, כניראה החיסול שלו היה חשוב. כבר רשמתי שעדיף נפגעים מהצד שלכם מניפגעים מהצד שלנו בעתיד, כי לא חיסלנו מחבל שלכם מחשש לפגוע בחפים מפשע בצד שלכם.

זו תגובה פחדנית

אנשים אמצים וצבאות אמצים מתנגשים בממוקד באמת שזה אומר שהם מביאים את האיש ואם לא הם מחכים 10 או 20 שנה עד שהם משיגים אותו ולא זורקים טונה של פצצה. זה בהחלט אקט של פחד. כמה שהחיסול שלו חשוב זה לא מצדיק פצצה של טונה ואם אתה אומר שזה כן מצדיק אז אתה דוגמה טובה לפשיסטים.

הMפצח

New member
מי שמדבר, אתם פועלים בכוונה

מתוך אוכלוסיה אזרחית שהיא כאילו חפה מפשע (האמת שהיא תומכת במחבלים שנמצאים בתוכה) רק בשביל למנוע מאיתנו להגן על עצמנו. אז תנחש מה ? זה לא עובד ! אתם לא יכולים לשחק משחק כזה, שבו תעשו טרור ואחר כך תבכו שהורגים אותם.

o pie

New member
כדי להרוג דבורה צריך לפגוע בכוורת.

אין מה לעשות, כשמחבלים כאלה מסתתרים בשכונות משוכנות אין אף דרך להתמודד עם זה מבלי לפגוע בשכונות. המדינה צריכה להוקיא את המחבלים משכונות המסתור ולהלחם בהם בשביל שלום האזרחים, אבל כרגע הם משתפים פעולה, וכשמדינת ישראל מנסה לחסל את המחבלים ופוגעת בשכונות, אז אתם בוכים.

הMפצח

New member
הם עושים טרור ובוכים שרע להם

הם חברה של צבועים ושקרנים.

זה פשוט לא יאומן

המחבלים מתחבאים במקומות הומי אדם ופעם בשנה שיש מקרה שהחיסול היה חייב להיות והיה דחוף אז גם אם המקום "הומה" אדם מבצעים את החיסול.. אז אתם בוכים על טבח וכולי צחוקים איתכם

למעלה