ואם אני לא חייב, אני לא עושה מה שאני לא רוצה. את יכולה להמשיך להתגרות בי ולקוות שאגרר אחרייך או לעקוץ ולחשוב שזה יזיז לי, אבל זה לא. כשתגזימי מנהל הפורום ימחק את הודעותייך כפי שעשה לא פעם בעבר, אז אני לא מוטרד. שבת שלום גם לך.
כפי שכתבתי למעלה, כמו בכל טיפול רפואי, אם נמצא כי הנזק אכן גדול על התועלת, מפסיקים להשתמש בו (באופן ראשוני לפחות זמנית, עד שבודקים את הנתונים ומבררים שאכן יש קשר בין הדברים).
א. צודקת שצריך להקים מערכת בקרה טובה יותר לנזקי חיסונים ותרופות
ב. במתמטיקה ולוגיקה של הדיוטות אני מסיקה:
- אם בכל המחזורים מעלי בבית הספר היו ילדים נפגעי פוליו
- ואם מאז שהתחילו לחסן ועד היום לא פגשתי אפילו נפגע פוליו אחד, ושמעתי על מקרים בודדים בתקופה בה הפסיקו את החיסון בהנחה שאין מחלה
- ואם מאז שהתחילו לחסן ועד היום לא פגשתי נפגעי חיסון. שמעתי ממתנגדי החיסונים שיש מקרים כאלה
אז המסקנה שלי היא שכפי הנראה הסיכון של החיסון קטן בהרבה מהחיסון של בלי חיסון.
כחובבת מד"ב מושבעת אני מכירה בכך שיש גם מסקנה אפשרית שניה שהממשל מסתיר את כל החולים באיזור 51 ועושה עליהם מחקרים ליצור חייל רובוטי שיכריע בקרבות העתיד.
ג. את מכירה אותי מפורום אחד, אז את יודעת שבענייני בריאות אני לא מאמינה בסטטיסטיקה (הבת שלי שנולדה עם מום נדיר ביותר בעולם ועוד כל מיני חויות שסיפרתי שם)
כל אחד שיהיה אחראי על עצמו לפי ההבנה המלאה שלו את מצב בריאותו ובתנאי שהוא לא מסכן אחרים ולא נופל על כתפיהם