150 רופאים ומדענים, כמה זה באחוזים?
אני תוהה בקול, כי שמתי לב שאתה מתרגש מאוד ממספרים, ולכאורה זה נשמע מספר נורא מרשים (אגב, לא ספרתי אחד אחד, אבל אם להיות קטנוני, הם כותבים כ-150).
הם גם מציינים שהם לא עשו הפרדה בין הדוקטורים לרפואה לדוקטורים האחרים.
"We have not yet listed all their credentials and we have not separated PhDs from MDs nor have we included all the scientists and doctors – there are many, many more names to add."
אז ריכזו במאמצים רשימה שליקטו (בקטיף דובדבנים עיקש) לגבי שלל אפשרויות:
The following is a list of scientists and physicians who acknowledge that vaccines can and do harm some children and/or have some concern about a vaccine, combinations of vaccines, the vaccine schedule, or an ingredient or ingredients in vaccines. These professionals are not anti-vaccine (though some of the medical doctors are) rather they recognize that vaccines, like all pharmaceutical products, carry risks. They also know that scientific inquiry should never cease.
בתרגום חופשי (ההדגשות שלי):
רשימה של מדענים ורופאים שמכירים בכך שחיסונים עלולים לגרום וגורמים נזק ל
מספר ילדים ו/או יש להם חשש כלשהו לגבי חיסון, שילוב של חיסונים, לו"ז חיסונים או רכיב/ים בחיסון.
מומחים אלה
אינם מתנגדים לחיסונים (אם כי חלק מהרופאים כן) אלא הם מכירים בכך שחיסונים, כמו כל המוצרים התרופתיים, הם בעלי סיכונים. הם גם יודעים שהמחקר המדעי צריך להימשך עוד.
הטקסט המודגש מביע תוכן כ"כ טריוויאלי שלא ברורה לי החגיגה שלך...
וואלה, כן, יש מספר ילדים שעלולים להיפגע, אבל כמה ילדים ייפגעו אילמלא החיסונים? הרי זו כל השאלה המהותית ברפואה: עלות מול תועלת, וכבר כתבנו את זה אין ספור פעמים בפורום.
וכן, ודאי שגם בחיסונים, כמו בתרופות, יש תופעות לוואי. אין על כך ויכוח, והם מופיעים בעלונים.
לגבי נושא הסיכונים שיש בכל דבר (גם בתרופות) כבר ניהלנו דיון למטה ממש לפני כמה ימים.
ולסיום, ידיעתם (המרגשת, כמעט מחיתי דמעה) שצריך שהמחקר המדעי לא ייפסק לעולם, הללויה! כמה אמיץ וייחודי מצידם... בניגוד לשאר המדענים והרופאים שרוצים שהמחקר המדעי ייפסק? (כנראה פספסתי את הרשימה שלהם
). למעשה יש אפילו די הרבה אנשים פשוטים (כמוני) שאינם מדענים או רופאים שמסכימים עם הגישה הזאת, כי זו הגישה המדעית.
רשימה זו
לא מצטרפת למכתב הרופאים, כי היא
לא מורכבת רק מרופאים (ולא ניתן לדעת בה מי הם הרופאים בלי בדיקה שמית כי הם לא מפרטים) וכי הרשומים בה
לא מביעים התנגדות לחיסונים.