חיפאים יקרים -גם אתם חושבים שרדיו חיפה הוא רדיו מצויין ?
ש שמופי בבית New member 5/7/02 #2 לא ממש../images/Emo3.gif בגלל שזה רדיו מלא מלא מלא פרסומות, ועד שיש מוזיקה טובה, פתאום שומעים: אצל זיגי שאול עושים לכם עיניים.... אז נמאס, ודובקים בגלגל´צ!
לא ממש../images/Emo3.gif בגלל שזה רדיו מלא מלא מלא פרסומות, ועד שיש מוזיקה טובה, פתאום שומעים: אצל זיגי שאול עושים לכם עיניים.... אז נמאס, ודובקים בגלגל´צ!
ש שמופי בבית New member 5/7/02 #4 פחחח, למה??? לפחות אני מקווה שאני נראית יותר טוב מהמלכה של יצפאן.....
א ארנבת היחידה New member 5/7/02 #5 אתם צוןדקים בעיניין הפרסומות אבל השדרנים לפי דעתי טובים (לא כולם כמובן).והמוסיקה אחלה.
T tankgirl21 New member 5/7/02 #11 אם ..... הייתי עושה משהו.... דפנטלי חורבה..... חוץ מזה ששמתי עין על אחד הברמנים אבל לא נראה לי נראה לי שאני אתן להם להתגעגע אלי קצת.
אם ..... הייתי עושה משהו.... דפנטלי חורבה..... חוץ מזה ששמתי עין על אחד הברמנים אבל לא נראה לי נראה לי שאני אתן להם להתגעגע אלי קצת.
T tankgirl21 New member 6/7/02 #14 לא יודעת .... אם את מכירה אבל קוראים לו צביקה הוא היה אם עוד ברמן שקוראים לו יניב. חוץ מזה אחרי 4-5 שנים שיתגעגעו אלי קצת מה יש? רק חבל לי שאני יפסיד אותך ואולי את הילדה שלי שהתגעגעתי אליה שכבר שבוע לא ראית אותה וזה הרבה!!!!!!!!!
לא יודעת .... אם את מכירה אבל קוראים לו צביקה הוא היה אם עוד ברמן שקוראים לו יניב. חוץ מזה אחרי 4-5 שנים שיתגעגעו אלי קצת מה יש? רק חבל לי שאני יפסיד אותך ואולי את הילדה שלי שהתגעגעתי אליה שכבר שבוע לא ראית אותה וזה הרבה!!!!!!!!!
ע ענתי_המתוקה New member 6/7/02 #16 אחיווווווווותתתתיייי../images/Emo24.gif פספסתי משהו???????? מי הולך? לאן? איפה? מתי? הכיצד???? ואין על רדיו 1!!!!!! וגם גלגלצ......למרות שברדיו חיפה הם תמיד שמים את השירים שיש לי...שאני שומעת קבוע באוטו!!! אוהבת את שתיכן המון המון המון!!!!!!!! LOVE ענת.
אחיווווווווותתתתיייי../images/Emo24.gif פספסתי משהו???????? מי הולך? לאן? איפה? מתי? הכיצד???? ואין על רדיו 1!!!!!! וגם גלגלצ......למרות שברדיו חיפה הם תמיד שמים את השירים שיש לי...שאני שומעת קבוע באוטו!!! אוהבת את שתיכן המון המון המון!!!!!!!! LOVE ענת.
T tankgirl21 New member 6/7/02 #17 יא חתיכת יפיפייה שלי... איפה את? למה לא רואים אותך? .... כי את לא באה למה את לא מתקשרת? .... כי את לא אוהבת אותי יותר
יא חתיכת יפיפייה שלי... איפה את? למה לא רואים אותך? .... כי את לא באה למה את לא מתקשרת? .... כי את לא אוהבת אותי יותר
ע ענתי_המתוקה New member 6/7/02 #18 ../images/Emo6.gifאחותי את בסיידר?????? מה ניש אוחתי הכל טוב???????. מה לא מתקשרת???????? לא דיברנו היום??? ואי ואי תבדקי שאין לך חום!!! מה חוץ? הכל טוב?? לא יוצאת היום? LOVE ענת.
../images/Emo6.gifאחותי את בסיידר?????? מה ניש אוחתי הכל טוב???????. מה לא מתקשרת???????? לא דיברנו היום??? ואי ואי תבדקי שאין לך חום!!! מה חוץ? הכל טוב?? לא יוצאת היום? LOVE ענת.
T tankgirl21 New member 6/7/02 #19 לא... אני בקטע של להכנס לקטנות (נראה לך מה אני פדופילית) אני התקשרתי לא את.
ש שמופי בבית New member 6/7/02 #20 מתוקות שלי../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif אני הולעת עכשיו להתלבש ולחורבה, מקווה מאוד מאוד לראות את שתי אחיותי היפיפיות שמופ!
מתוקות שלי../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif אני הולעת עכשיו להתלבש ולחורבה, מקווה מאוד מאוד לראות את שתי אחיותי היפיפיות שמופ!