חיפה

tapuzo

New member
אתם טועים

1. הרכבת הקלה בוטלה, אין, נגמרה, נעלמה. יש רק נתיב תחבורה ציבורית ואיזה צ'וקמוק של אוטובוס סופר-ארוך, טו קופרנדה?! 2. לגבי בנייה באזור סביוני דניה - מדובר במגדלים שאושרו כבר לפני שנים, לא שמעתי שאישרו השבוע שום דבר חדש אשמח לשמוע מידע על זה, וגם זה רק טיפה בים מול פיתוח בערים אחרות כמו פתח תקוה או נתניה. 3. המחלף הזה "שמחה גולן" הוא סיוט שיעשה כיעור מוחלט של הואדי הכי יפה שיש לעיר (כנראה הוזנח בכוונה) והמנהרות האלו לדעתי לפני 2020 לא יעבדו וכשיעבדו יגלו שגם הן הופכות לחור שחור תרתי משמע, מי ירצה לסוע עשרות ק"מ בחושך בפקק?

G riffin

New member
אנחנו נשמח לקבל את...............

הכתבה שאומרת שהרכבת הקלה בוטלה והוחלפה בנתיב תחבורה ציבורית . לגבי סביוני דניה "הטיפה בים" אני גם אשמח לקבל ממך הצעות היכן אפשר עוד לבנות בחיפה כי נדמה לי שהשטחים מתחילים כבר להיגמר . המנהרות לא יהיו פקוקות או חשוכות אם יתכננו אותם כמו שצריך . אני אישית הייתי מעדיף לעבור ב 5 דקות לצק פוסט במקום לעשות סיבוב של 45 דקות .

למיטב ידיעתי

הרכבת הקלה נמצאת על הפרק ומנסים לקדם את הפרוייקט, בינתיים הנתיב ישמש כנתיב תחבורה ציבורית ואף אחד לא יחכה לבירוקרטיה של הרכבת הקלה שתמשך עוד זמן רב. לגבי האזורים שקרובים לים- פוטנציאל אדיר שלא ממומש, חלק בגלל חוסר יוזמה וחלק בגלל תרפוד של הארגונים הירוקים אבל בכל מקרה פרוייקט קמפוס הנמל פרוייקט מאוד חשוב למרות שהוא לא מתוך תעשיית הנדל"ן שהייתי רוצה לראות באזור. אני מסכים שהמחלף יהרוס את הוואדי, אבל המקום הזה מבוזבז וחסר פוטנציאל למעט שמורת טבע מוזנחת במורדות נווה שאנן שסכנת חיים ללכת שם (נחשים בקבוקים של נרקומנים ומה לא..) והוואדי עצמו פשוט מקום זוועתי פעם שלחו אותנו מביולוגיה והכל למטה ביוב והזנחה לא נורמלית, מלא פלטות של עץ ובטון מהבנייה של הגרנד, סירחון לא נורמלי, בקבוקי וודקה כל שתי מטר ובקיצור מקום שגם ככה לא נותן כלום. המנהרות לא יהיו פקוקות משתי סיבות- א.רוחב הכבישים, ב.המנהרות יהיו כבישי אגרה ואני לא מאמין שכל כך הרבה אנשים יתלהבו לנסוע שם בדרך קבע. לגבי התאורה אני לא יודע אבל אני בטוח שהמנהרות תוכננו בקפידה.

AnGeLoCa

New member
אתם אומרים שזה כיוון מצוין לחיפה

ואני אומרת שזה הרס מוחלט של העיר זה באמת המחלף הכי גדול בצפון והוא באמת יכער את כול האזור הזה.אתם שמחים שזה יחסוך לכם 10 דקות מהכרמל אל הצ'ק פוסט ואני כול בוקר מתעוררת לצלילי הבניה של המחלף הארור הזה ואומרת להם תמותו אמן.עברתי לפה ושמחתי שיש פה וואדי יפה ולא נגוע ממש מתחת לחלון שלי.עכשיו לא יהיה.עכשיו יהיה פה רעש מהמלחף "הכי גדול בצפון" כמו שאתם גאים בו. כול שאר הפרויקטיים ההרסניים נדחו ודווקא זה הצליח ואין בו שום תועלת חוץ מ10 דקות נסיעה פחות מהכרמל אל הצ'ק פוסט. הכביש יהיה מטרים ספורים מהבית שלי כי אני גרה ממש מעל הוואדי.רוצים להתחלף?

למעלה