חיפוש עבודה ראשונה בהייטק-בוגר הנדסה וסטודנט ללימודי תעודה במדמ"ח

AeroGeek

New member
לא משהו מיוחד. אתה עובד כבר כמה שנים בתחום אחר, ועוד לא השלמת את "קורסי הבסיס לראיונות עבודה" (מבני נתונים, ואלגוריתמים). כמעסיק, זה נראה "לא לפה ולא לשם". חוזר על מה שכתבתי בפעם הקודמת - סיים את הקורסים ב"מבני נתונים" וב"אלגוריתמים", *ואז* התחל לחפש עבודה. חלק ניכר מראיונות העבודה מתמקד בשאלות שנוגעות בשני הקורסים הללו, וחלק מהותי אחר עוסק בתיכנות מרובה נימים. מגייס פוטנציאלי רואה את קורות החיים שלך, אומר "אני לא יודע מה לשאול אותו בראיונות אפילו", ומדלג הלאה.
תודה על תגובתך,
בהינתן שיש לי עוד שני סמסטרים עד גמר הלימודים ובהינתן שמשיקולי עומס אני לא רוצה ללמוד מערכות הפעלה ואלגוריתמים ביחד בסמסטר הבא (כך שמערכות הפעלה למשל אלמד רק בסמסטר חורף הבא), האם חיפוש העבודה עלול להיפגע משמעותית ללא קורס במערכות הפעלה?
ממה שרשמת אני מסיק כי מספיק לי לסיים את קורס האלגוריתמים (שאלמד בסמסטר הבא, מבני נתונים ומבוא לאלגוריתמים אני לומד כבר עכשיו, בסמסטר הנוכחי).

choo

Active member
תודה על תגובתך,
בהינתן שיש לי עוד שני סמסטרים עד גמר הלימודים ובהינתן שמשיקולי עומס אני לא רוצה ללמוד מערכות הפעלה ואלגוריתמים ביחד בסמסטר הבא (כך שמערכות הפעלה למשל אלמד רק בסמסטר חורף הבא), האם חיפוש העבודה עלול להיפגע משמעותית ללא קורס במערכות הפעלה?
ממה שרשמת אני מסיק כי מספיק לי לסיים את קורס האלגוריתמים (שאלמד בסמסטר הבא, מבני נתונים ומבוא לאלגוריתמים אני לומד כבר עכשיו, בסמסטר הנוכחי).
השילוש הקדוש" הוא שלושת הקורסים הללו (אלגוריתמים, מבני נתונים, מבוא למערכות הפעלה). ברם, יש משרות שעבורן "אלגוריתמים" ו"מבני נתונים" ביחד יספיקו. יש משרות שלא - והם לא יזמנו אותך לראיונות, וזה בסדר.

למעלה