חיפוש פטנטים - שאלה

forester404

New member
חיפוש פטנטים - שאלה

שלום. אני מקווה שהשאלה שלי לא יותר מדי טפשית. הבנתי שיש שירותים שונים של חיפוש פטנטים. האם יש מישהו מהם שמבטיח אחריות, כלומר במידה ונתנו חוות דעת חיובית אבל בבחינת הפטנט הוא נדחה בגלל הפרה שאפשר היה לגלות בבדיקה הראשונית - מתחייבים להחזיר את התשלום עבור השירות שלהם (כלומר, אם אותו שירות התברר כמזיק במקום מועיל), או שכל מה שמובטח זה שהם יעשו את המאמץ הטוב ביותר ?

SZ Co

New member
אם מישהו מבטיח אחריות - לברוח....

חיפוש פטנטים הוא אחד התחומים היותר בעייתים וחסרי ביטחון שיש, זאת לאור מגבלות שפה, מאגרים, פרסום, גישה וכו'. צום קל ופורים שמח,

Patentar

New member
חיפוש פטנטים - תשובה

יש לזכור כי ההוצאה הכספית על חיפוש פטנטים מקצועי הינה זניחה יחסית לנוכח ההוצאה על רישום פטנט. חיפוש פטנטים עשוי להראות לך כי אין טעם להגיש את הבקשה או שיש צורך לנסח את הבקשה באופן שונה לאור הקיים בתחום ובכך למנוע הוצאות מיותרות. אם מה שמטריד אותך הוא קבלת "אור ירוק" מוטעה בעקבות ביצוע החיפוש, ישנן כמה דרכים להקטנת חוסר הוודאות בביצוע סריקת פטנטים כגון להיות מלווה בעורך פטנטים בעת ביצוע התהליך ולראיין את המידען שיבצע את החיפוש בפועל (ולא את נציג המכירות שמשוחח עמך בטלפון).

forester404

New member
אני קונה שירות מסויים

לא ממש משנה לי מי מבצע אותו בפועל, אלא רק איכות השירות, או הדיוק במקרה הזה. אני בא חסר כל ידע בתחום, ולכן לא יכול לשפוט מראש את ספק השירות, תהיה הגדרת המקצוע שלו אשר תהיה...

Patentar

New member
בדיוק בשל סיבה זאת

הייתי ממליצה לך לעיין בתוצאות החיפוש בליווי עורך פטנטים וכן לבחור בשירות חיפוש פטנטים המאפשר מספר סבבי חיפוש בהתאם למשוב שלך ושל איש המקצוע מטעמך.

למעלה