החבר הטוב מאוד
New member
כמה הערות
אני מדבר על מחיה בת"א ולבן אדם אחד אז לגבי שאר הארץ תעשו את החשבון שלכם בהתאם. דירה מינימלית עולה באזור 300 + דולר ואני מדבר על כלום. אין לכם מושג כמה כלום. משהו כמו 15 מ"ר, תמדדו בעצמכם. וזה במיקום סביר -. מים חשמל טלפון גז ארנונה ועד בית - לפחות 500 שקל ואפילו יותר. תלוי אם יש מזגן וכו'. אוכל - פה אני לא מסכים איתך. את אולי בחורה וחיה על עשבים ופוטוסינתזה
אבל יש מספיק חבר'ה בנים וגם בנות שצורכים באופן טבעי הרבה יותר אוכל וצריכים גם בשר. אני מדבר מנקודת מבט של מישהו שעושה הרבה ספורט ולכן אוכל די הרבה. לכן האוכל יכול להיות הוצאה לא פשוטה אפילו כשמצטמצמים (תמיד אפשר לקצץ ארוחה וללכת לישון כמו ילד סומלי). מי שעושה ספורט - מנוי עולה הרבה כסף לכן אפשר להתאמן בים. אפשר לוותר על טלפון ולהשאר רק עם פלאפון , אבל אז אין אנטרנט. אם רוצים אינטרנט, אז אין ספק שצריך לקצץ ואפשר ללכת על דולר ליום במידה ואתם לו גולשים הרבה. אם כן תעשו את חשבון העלויות לבד. ניידות - פה אני לחלוטין לא מסכים איתך. מה זאת אומרת להתחלק עם חברים על הוצאות ברכב שלך? מה קרה? זאת חוצפה ואני בתור חבר הייתי מסביר לך טוב טוב מאיפה יוצא הכסף בבנק. זה שאת בהוצאות אומר שאני צריך גם? כמו שאת אומרת לתפוס טרמפ עם חברים אבל שאת לא תשלמי למה שהם ישלמו כשהם נוסעים איתך?
דלק ברכב ממוצע שנוסע בעיקר בעיר יוצא משהו כמו 400 שקל לשבוע, לטוסטוס 50 סמ"ק זה בממוצע 20 שקל לשבוע. בילויים - נקודה כואבת. פה הנפילה הגדולה. אני לא יודע כמה זמן את לבד או מה הרגלי היציאה שלך, אבל אני ביציאה אחת לבד יכול להוציא 200 שקל בלי להרגיש וזה בלי לדבר על דלק. אני לא חושב שללכת למקומות זולים או כל מיני דברים כאלה יעזרו. הרי ממילא לא הייתי הולך לשם גם אם היו שורפים לי את השערות בתחת. אז למה שאני אלך ככה? אין כסף - לא יוצאים. יש לי חבר שחודש לא יצא מהבית לפאבים וכאלה כי לא היה לו. ואני מאוד מעריך אותו על זה. נקנה בקבוק בירה , נשים מוזיקה בבית ונשב עם חברים.
אני מדבר על מחיה בת"א ולבן אדם אחד אז לגבי שאר הארץ תעשו את החשבון שלכם בהתאם. דירה מינימלית עולה באזור 300 + דולר ואני מדבר על כלום. אין לכם מושג כמה כלום. משהו כמו 15 מ"ר, תמדדו בעצמכם. וזה במיקום סביר -. מים חשמל טלפון גז ארנונה ועד בית - לפחות 500 שקל ואפילו יותר. תלוי אם יש מזגן וכו'. אוכל - פה אני לא מסכים איתך. את אולי בחורה וחיה על עשבים ופוטוסינתזה