חישוב הקב"א

נריה_ה

New member
צוות אפטר, סוף סוף שומעים ממכם...

ידוע שבעבר כן החשיבו בקב"א מקום מגורים. זה בטח מראה שלא רק שלושת המרכיבים קובעים את הקב"א... לא? למשל רמת בגרות לא משפיעה? נריה

אני סבו שהוא צודק

לא סתם מאבחנות ראיון (אלה שקובעות את הקב"א) עוברות קורס של 4 וחצי חודש, במהלכו הם מקבלות סיווג בטחוני -סודי- וחצי מהקורס הם מסתובבת עם ארגזים נעולים עם חומר בסיווג בטחוני גבוהה. ברור שצהל יכחיש שהוא מדרג אנשים על פי מוצא או מקום מגורים אבל זה סביר לחלוטין שהוא יעשה את זה.

dwante

New member
צוות אפטר צר לי להודיע לכם אך..

לקב"א לא נכנס תוצאות מבחן העיברית שאתה עובר באימות נתונים עכשיו יש כמה נתונים שמשפיעים לשיבוץ שלכם אבל זה לא נכנס לקב"א למשל: רמת העיברית! מוטבציה! קב"א! וכו...

sagiv4

New member
אז אולי המוסמכים יענו בבקשה על זה..

האם רמת העיברית משפיעה הרבה על הקב"א? כי בצו-ראשון כתבתי כמה שגיאות כתיב באימות נתונים. האם זה מוריד הרבה מהקב"א? אנא ענו לי

rocken

New member
לא יודע אם זה מוריד או לא

אבל אם זה מוריד, זה ממש שולי. גם אני עשיתי כמה טעויות בעברית והקב"א שלי בכל זאת 56, אז תבין לבד...

פזמבמבה

New member
האמת המוחלטת הודאית האחת והיחידה

קב"א של בנים מורכב משיקלול ציון בשם קב"א רציף שמורכב אך ורק מציון הדפר הרציף (ולא הדפר הרגיל) שהוא הציון הישיר של המבחן בצו ראשון, מציון העברית שהוא בין 1 ל 9 (והשפעתו מעטה) ומציון הצד"כ, שמורכב מניתוח אישיותי חברתי של המלשב נטו ולא משום גורם חיצוני. לעולים חדשים יש יתרון מכיוון שאוטומטית הדפר שלהם מחושב בצורה אחרת ממלשבים שנולדו בארץ (לטובתם) ומכאן שלעולים יש יתרון עצום, ועולים ותיקים מקבלים קב"א יותר גבוה ממה שמגיע להם אם היו נולדים בארץ. אצל בנות זה אותו הדבר, רק ללא צד"כ (לבנתיים). זה הכל. שום דבר נוסף.

פזמבמבה

New member
ושכחתי...

שכחתי עוד נתון חשוב (שאצל רוב האנשים הוא פשוט אותו הדבר ולכן שכחתי ממנו...) שנות לימוד

Black Star

New member
אני בספק...

אמנם מאוד מרשים שרשמת הכל ואני אכן מאמינה שלא סתם המצאת את זה, אבל אני בספק. ידוע לי שיש לי קב"א מאוד גבוה (אני לא יודעת בדיוק מהו... אבל קיבלתי זימונים למשהו מאוד טוב בחמ"ן ועברתי את כל המבחנים בינתיים), והכתובת שלי היא בשכונה שממש ממש לא נחשבת משהו. אמנם יש לנו עוד דירה בשכונה הרבה יותר טובה אבל הצבא לא יודע את זה. אם מקום המגורים היה משפיע, אני חושבת שזה היה משפיע על הקב"א שלי... יעלי.

למעלה