חישוב פיטורים

מצב
הנושא נעול.

לונה5

New member
חישוב פיטורים

חישוב פיטורים
איך מחשבים פיטורים, לפי שכר אחרון או ממוצע של שנה אחרונה? אם ב- 4 חודשים אחרונים קיבלתי משכורת יותר נמוכה מהרגיל הפיצויים ייפגעו? אם יש לי ביטוח מנהלים, אני מקבלת חלק מהפיצויים מהמעביד וחלק מהביטוח? את החלק של הביטוח אני יכולה למשוך?? תודה!!!!!

שיר ורד

New member
חיושב פצויים

חישוב פיטורים
איך מחשבים פיטורים, לפי שכר אחרון או ממוצע של שנה אחרונה? אם ב- 4 חודשים אחרונים קיבלתי משכורת יותר נמוכה מהרגיל הפיצויים ייפגעו? אם יש לי ביטוח מנהלים, אני מקבלת חלק מהפיצויים מהמעביד וחלק מהביטוח? את החלק של הביטוח אני יכולה למשוך?? תודה!!!!!
חיושב פצויים
בדרך כלל מחשבים לפי שכר אחרון. אם השכר נקבע על פי התוצרת / מחזור וכדומה מחושבים הפצויים על פי שכר ממוצע ב 12 חודשים אחרונים. אם היקף המשרה השתנה במהל תקופת העבודה, מחושבים הפצויים בהתאם להיקף המשרה היחסי בכל תקופה. אם השכר הופחת בחודשים האחרונים ישולמו הפצויים על התקופה שקדמה להפחתה על פי השכר שקדם להפחתה. ניתן למשוך את כספי הפצויים מביטוח המנהלים לאחר שמתקבל כתב שחרור של המעסיק. אם מטרת המשיכה היא הקטנת משיכת יתר או החזרת הלואות כדאי לעשות זאת, אם הכוונה היא הגדלת צריכה או העברה לאפיק חסכון אחר, עדיף להשאיר את הכסף בביטוח המנהלים , שיהיה ממה להתקיים לאחר גיל פרישה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה