חישוב פיצויי פיטורין

מצב
הנושא נעול.
חישוב פיצויי פיטורין

חישוב פיצויי פיטורין
הועסקתי במשרה שסיפקה העלאה במשכורת כל שנה. נניח שעבדתי שנה במשכורת 2 שנה במשכורת 4 שנה במשכורת 6 ופוטרתי. * האם אני אמור לקבל שלוש פעמים 6? אם הועסקתי שנה נוספת במשכורת 1 ורק אז פוטרתי. * איך מחושבים הפיצויים? ארבע פעמים 1? בשלוש השנים הראשונות, הייתה העלאה במשכורת בכל שנה. מ-2 ל-4 ול-6. השאלה היא האם אמורים לקבל על פי השכר האחרון, כלומר שלוש פעמים 6. לאחר מכן, במקרה השני, המשכורת צנחה ל-1. האם כאן אמורים לקבל ארבע פעמים 1.

שיר ורד

New member
אם השינויים היו שינויי שכר בלבד

חישוב פיצויי פיטורין
הועסקתי במשרה שסיפקה העלאה במשכורת כל שנה. נניח שעבדתי שנה במשכורת 2 שנה במשכורת 4 שנה במשכורת 6 ופוטרתי. * האם אני אמור לקבל שלוש פעמים 6? אם הועסקתי שנה נוספת במשכורת 1 ורק אז פוטרתי. * איך מחושבים הפיצויים? ארבע פעמים 1? בשלוש השנים הראשונות, הייתה העלאה במשכורת בכל שנה. מ-2 ל-4 ול-6. השאלה היא האם אמורים לקבל על פי השכר האחרון, כלומר שלוש פעמים 6. לאחר מכן, במקרה השני, המשכורת צנחה ל-1. האם כאן אמורים לקבל ארבע פעמים 1.
ולא שינויים בהיקפי העבודה אתה זכאי ל 3 פעמים 6 ועוד פעם אחת 1.

ה-1 היה כתוצאה מ-50% משרה

ולא שינויים בהיקפי העבודה אתה זכאי ל 3 פעמים 6 ועוד פעם אחת 1.
ה-1 היה כתוצאה מ-50% משרה
ובנוסף הפחתה משמעותית של המשכורת, כתוצאה מאובדן כושר העבודה הקודם. אם הדבר נעשה כתוצאה מפגיעה פיזית שקרתה למועסק, האם זה משנה משהו?

אשמח לתשובה יותר מפורטת מ-"לא"

אני קורא אבל לא מצליח להבין את כוונתך. זה משנה שבשנה האחרונה זה היה 50% משרה? כן? לא? אני אמור לקבל שלוש פעמים 6 כאשר זאת היתה המשכורת האחרונה או גם כאשר המשכורת האחרונה היתה 1? אם כן גם במקרה השני, אז מדוע? אשמח לתשובות קצת יותר מפורטות עם הסבר.

אפשר לקבל תשובה?

אני קורא אבל לא מצליח להבין את כוונתך. זה משנה שבשנה האחרונה זה היה 50% משרה? כן? לא? אני אמור לקבל שלוש פעמים 6 כאשר זאת היתה המשכורת האחרונה או גם כאשר המשכורת האחרונה היתה 1? אם כן גם במקרה השני, אז מדוע? אשמח לתשובות קצת יותר מפורטות עם הסבר.
אפשר לקבל תשובה?
תשובה מפורטת?

אתה אמור לקבל

אתה אמור לקבל
3 פעמים 6 ועוד פעם אחת 1. אין משמעות לסיבה בשלה ירד היקף המשרה שלך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה