חכמי חלם

dariayaari

New member
חכמי חלם

באחת מישיבות הפעילים שהוזמנתי אליה אחר כבוד, אמרתי שצריך מומחה, אדם עם ידע וניסיון בכגון אלו, שינהל את המאבק. נועם ליגלג, אמר בחיוכו המפורסם, שאמנם עשה כמה טעויות בתחילת הדרך, אבל עכשיו אין מומחה ממנו. וזה מזכיר לי את גרונם מחלם בנאומו האופטימי, אותו נשא לרגל הסרת הלוט מעל האנדרטה לכבודו: "אין ברצונינו לכבוש את כל העולם, אבל חוכמתינו הולכת ופושטת בו בין כך ובין כך, עתידינו מזהיר. יש סיכויים טובים שיום בהיר אחד כל העולם כלו יהיה חלם אחד גדול". אגב, מאז לא הוזמנתי.

בני1234

New member
כתבה שראיתי היום בynet

הפורץ התחבא כמו בת יענה: עם הראש בחול שוטרים רדפו בשרון אחרי פורצים למכוניות. אחד מהם חשב שאם יטמון את הראש באדמה לא ייתפס, אבל נעצר מלא עפר רענן בן-צור פורסם: 10.11.09, 00:03 חלומות היו לעפר: בשעה שכמעט כולם ישנים, הבחין אתמול לפנות בוקר (יום ב') תושב הוד השרון בשני צעירים שפורצים לכלי רכב חונים. המשטרה נכנסה לתמונה, אבל המרדף שהתפתח אחר-כך נגמר בצורה מוזרה למדי. הפורצים הצליחו לאסוף שלל, וברחו לכיוון כפר-סבא. אחרי שהאזרח מסר את פרטי הרכב שבו נסעו ואת תיאורם, יצאו שוטרי הסיור ובלשי התחנה בעיר בעקבותיהם. קצינת מוקד השירות לאזרח בתחנת כפר סבא, רב-פקד רינת קליין, היתה במשמרת. "באחד הרמזורים בכפר סבא ראיתי פתאום את המכונית עם הצעירים שענו לתיאור", סיפרה. "הרכב עצמו היה מוכר לי מתלונות אחרות של אזרחים. החלטנו לעקוב אחרי המכונית תוך שאנחנו מזעיקים את הכוחות לכיוון הנסיעה של החשודים, כדי לסגור עליהם". הפורצים הנמלטים נכנסו לרחוב ללא מוצא בשכונת אלי כהן, והשניים ירדו מהרכב, נעלו אותו והלכו לכיוון אחד הבתים. "קראנו להם לעצור ואז הם נמלטו בריצה", הוסיפה רפ"ק קליין. השוטרים פתחו במרדף. אחד נתפס, השני נעלם. במהלך הסריקות הופתעו השוטרים לגלות כי החשוד השני שוכב על האדמה וטומן ראשו בתוך בור של חול, בתקווה שלא יבחינו בו. זה לא ממש עזר, והוא נעצר במקום כשפניו מלאים עפר. בחיפוש במכוניתם של השניים נמצאו רדיו דיסקים וארגזי כלים, שעל פי החשד נגנבו קודם לכן מכלי רכב, וכן כלי פריצה. הם נלקחו לחקירה וזוהו כשני בני 19 מטייבה - מוסטפא מסראווה, שטמן את הראש באדמה, ויוסף עומר. בחקירה הכחישו השניים את המיוחס להם, אך מעצרם הוארך בבית משפט השלום בכפר סבא בשלושה ימים. בתחנת המשטרה כינו את תפיסתם "מבצע בת יענה".

בני1234

New member
מוסר ההשכל מהסיפור הוא

אם אתה טומן את הראש בחול, עוצרים אותך..........

dariayaari

New member
איזה סיפור חמוד

ממש כאילו נלקח מסיפורי חלם. אז אולי יעצרו את נועם ביום מין הימים......האמת שחשבתי על זה, רק לא העזתי להגיד. כי האיש ממש פושע, על אף שאולי לא בידיעתו.

y a u l a

New member
וואווו דריה...

נהיית חדה...!

בני1234

New member
למה דריה קיבלה מחמאה ואני לא?

היא הגיע למסקנה הזו רק בגללי

dariayaari

New member
ממש לא בני

למסקנה המסכנה הזאת הגעתי מזמן, ואף רציתי ללכת ולהפגין מול ביתם במצפה הילה. אלא שאני לא אוהבת שכועסים עלי......אתה נתת לי את הפוש לכתוב את זה.

קמנצינד

New member
אל תדאגי, דריה...

בני עוד המליץ עלי להיות מנהל פורום. מה הוא חושב? שלא הייתי מוחק לו את ההודעה הזאת ?

dariayaari

New member
תפקיד רם מעלה מנהל הפורום

גם לי הציעו...חחח....בימת.... ואגב, בני דוקא בסדר.....לא ככה? אולי אם כבר יש פורום, נדבר פה על דברים אחרים? הרי אין טעם בפורום הזה בכל מקרה.

שאלה:מה מכל מה שנכתב פה מגיע למטה למען גלעד?

אם מעלה כאן dariayaari את השאלה אם יש בפורום הזה טעם, אני מוסיף שאלה משלי: האם מישהו כאן יודע, אםהדברים הנכתבים כאן, לפחות הענייניים והרציניים (ולא משנה אם נכונים הם או שגויים, באים 'מצד ימין' או 'מצד שמאל'), מגיעים לידיעת מישהו מהמטה למען גלעד שליט ? הרעיונות, ההצעות, הניתוח של מה שנעשה או מה שצריך להעשות, הנכונות להתנדב בפועל למען גלעד שליט ? או שזהו באמת רק מועדון ויכוחים עקרים של כותבים למען עצמם ? אני שואל ברצינות ומקווה לא לקבל תשובות ציניות, 'מתחת לחגורה', או שלא לענין. תודה מראש למתייחסים ברצינות.

dariayaari

New member
רק ציניות, סורי...אי אפשר שלא,

לנוכח "פשעי המלחמה" של משפחת שליט ושל צבא החברים, ושל המטה, ושל, ושל, ושל.... ואענה לך בהשראתה של יונה {רק בהשראתה, לא בידיעתה את דברי אלו} - יש להניח, אבל רק להניח, שמאחר והמטה על פעיליו עסוקים למעלה ראש בהפקות למיניהן, בצילומים לסרט הבא, בבבב...... אין להם לא את הזמן ולא את העניין להיכנס לפורום ולקרוא את השטויות שאנחנו כותבים.

dariayaari

New member
חוצמזה,

מה שעל המטה להבין, ומה שעל נועם להבין אלו שני דברים שונים. על נועם להבין שדרכו שגויה, ועל המטה להבין שאם גם הם חושבים שדרכו שגויה, {כך שמשון טוען}, עליהם להיפרד מנועם, ולחדול מהעניין. אולי פעם זה יקרה, לא נראה כך כיום. על כן הפורום הזה הוא סתם מקום להוצאת קיטור לפעמים, לסטלבט לפעמים, להפגת שיעמום...... מסתבר שאנחנו כולנו דון קישוטים. ועד שלא נמצא משהו גאוני, אנחנו סתם מקשקשים. למשל אני מהרהרת לי על מאה אנשים שיפרצו לביתו של ביבי נניח - כל עוד לא יהיה שם נועם או תהיה אביבה, לא יקרה דבר. רק הם יכולים להציל את הבן שלהם. זו העובדה המצערת במדינתינו. כך שמה שצריך שיקרה, זה להמציא משהו גאוני שיפיל את האסימון אצל נועם. אני על כל גאונותי, לא הצלחתי להמציא משהו כזה. נסו גם אתם. דוקא יש לי איזה רעיון - נכון שהיום מציפים את ראש הממשלה ושות' במיילים? במקום זאת, להציף את נועם במיילים. אולי אפילו לפנות אליו כאילו הוא ראש הממשלה שרק הוא יכול להציל את גלעד. אגב, אני רצינית.

יונה1

New member
דינה, את ממש מדהימה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

"צבא החברים של גלעד מבצע פשעי מלחמה"? ע----נ------ק!!! ואנא אל תתני קרדיט לאף אחד שם בצבא - מאחרון החיילים ועד הרמטכ"ל. אם הם טוענים שנועם שוגה, הם מתכוונים שהיו צריכים ללכת למשחק כדורגל של מכבי ולא של הפועל. שהיו צריכים לעשות רכיבת אופנים סביב ים המלח ולא סביב הכנרת!

dariayaari

New member
הייי....תודה,

ופסקתי לחלק קרדיטים. זוכרת שהיו ימים בהם חשבתי ששמשון תותח? ואת אמרת ש......{אולי בכל זאת הוא קורא}.....ולקח לי זמן להבין שצדקת. אז נגמרו לי הקרדיטים. אבל מה דעתך על הרעיון הגאוני שלי להפציץ את נועם במיילים ולפנות אליו כאל ראש הממשלה? הרי הוא קיבל את איש השנה בפוליטיקה.......?! אבל ברצינות, נראה לי שזה עשוי אולי...אולי...אולי.....להצליח. הרי צריך לדבר אל האיש בשפתו שלו.

y a u l a

New member
הרשי לי ללחוץ את ידך דריה חביבתי !

ויודעת מה... אפשר לפנות לבית האח הגדול לבקש שיכניסו לשם את נעם לחמישים, או כמה שלא יהיה, ימים וכך לכולם יהיה מרחב פעולה להשיב את גלעד. לפעמים נדמה לי שרק אנחנו רוצים שהוא יהיה פה ושההורים שלו מעדיפים בעונת העומס עוד חדר ריק לצימר...

בני1234

New member
החדר הריק כבר נמצא

הוא בין הכתפיים. הוא משמש כיסוי שלא יכנס גשם לגרון

למעלה