תום, אשיב ללא ציניות
הכי חשוב - הפורום הזה מהווה קבוצת תמיכה מצויינת "למתוסכלי נועם"! ככל שאני יודעת, לפחות תרומה אחת קטנטונת היתה לו: שבועיים אחרי ש"מישהו קילל כאן מישהי" קללות נמרצות ביותר על דעותיה, היא מצאה שהוא מצטט בראיון בעיתון מילה במילה דעות שלה, שהוא קרא כאן . מעבר לזה, (וזו תשובה לשאלה שהעלת כאן כבר לפני כמה שנים) - זה נכון וזה מרתק שהנשיא ברק אובמה נבחר, ב-י-ן ה-י-ת-ר בגלל קבוצת הפייסבוק שהקים. זה נכון שרותי ויעל הקימו את אוהל המחאה (שלדעתי פועל בצורה עלובה), בעזרת רשימת דיוור אלקטרונית. הרי בכלל אי אפשר להשוות את האינטרנט ונפלאותיו, לשיחות הטלפון היקרות ששילמו בעבר פעילי תנועות מחאה כדי להודיע לחברים על הפגנות. א-ב-ל כשמשפחת שליט הקימה "צבא חברים וירטואלי" (ועילג... כן, לצערי ולטעמי האנין מדי גם עילג), והם היו בטוחים שבעזרת האתר הם ישחררו את גלעד ( מן הסתם בעקבות המלצת יועצת הפרסום שלהם, ששמעה על אובמה והאינטרנט...), הם היו הזויים כדרכם. כשנועם בא להפריע לי בהרצאה שהעברתי באוהל בירושלים על כשל המחאה, עדת מעריציו שאלה אותו מה אפשר לעשות כדי לעזור, הוא ענה "להרשם לאתר!!!!! (לא יאומן, אבל יש לי פה בפורום עדי שמיעה). נו, אז הקימו בתפוז פורום מיוחד "לחטופים", והקימו במצפה הילה אתר אינטרנט לתפארת שרשומים בו כבר 40.000 חברים. לפי שעה, לא מוכרת לי אפילו דוגמה אחת מהעולם שפעילות מחאה הצליחה או נערכה דרך האינטרנט. כמובן שאשמח מאד להתבדות, וכשגלעד יחזור , בגלל שלאתר נרשמו מליון איש, אשמח לקרוא מחקרים חדשניים שמספרים על כך.