חלום שחלמתי...

חלום שחלמתי...../images/Emo151.gif

אבל זה ממש אידיוטי:) אז ככה, יש מקום ליד איפה שאני גרה שנקרא *תיאטרון הצפון* שזה מקום של הצגות וכל זה אז לוסי הופיעה שם (שמעתי על זה ממישהו..) ואני התחלתי להתפלל שאני יצליח להשיג כרטיס והגיע היום של ההצגה ונלחצתי! בסוף נכנסתי להצגה (אין לי מושג איך...שכחתי את הפרט הזה
ועוד בשורה הראשונה! (אני זוכרת שהייתי בשורה הראשונה בכיסא שהכי בצד ימין, זה לא חשוב אבל לא משנה:) אז לוסי הופיעה ואני מה-זה התרגשתי חבל-על-הזמן ואז כשהסתיים המופע אז כולם יצאו מהיציע ואני רצתי למאחורי הקלעים אז חברות שלי שואלות אותי : שירן! לאן את הולכת אז עניתי: לפגוש את לוסי לולס! אז רצתי למאחורי הקלעים מצאתי את לוסי ושאלי אם אני יכולה דבר איתה והיא הייתה מאוד נחמדה ודיברנו שיחת נפש ארוכה ואני זוכרת שהתעוררתי עם חיוך:) זה מהחלומות האלה שאת קמת בחיוך אבל בעצבנות שזה רק חלום !
החלום השני היה שנסעתי לניו זילנד עם חברה שלי - מאיה ( שם בדוי,השם האמיתי שמור במערכת)
אז נורא התרגשתי אני חושבת שכמה שעות מהחלום עברו רק באריזת הדברים ובדיבורים על מה נעשה שם, וזה כלל גם חלק שדיברתי באינטרנט (במקרופון) עם כמה "חברים" מהאיי סי קיו שגרים בניו זילנד (בהמילטון) ונורא התרגשתי- החלום הזה היה ממש אמיתי, ממש הייתי בטוחה שזה מציאות ולא חלום ( כמה חבל ואז עלינו למטוס אל-על ואפילו צפינו בהרקולס (בדרך לשם, חלמתי שזה 21 שעות טיסה!) הגענו לשעה ה- 15 (ממש ספרתי את השעות! אחת אחת!) שמעתי : שירן!!! ביקשת שאני יעיר אותך ב- 1 וחצי ! קומייייייייי! שמעתי את אח שלי קורא לי ואני קמתי מסוחררת אך עם חיוך ! ובעצבנות ועצב אמרתי לו: הייתי בדרך לניו זילנד והערת אותי
*סניפ* *סניפ* גם אתם חלמתם חלום נחמד כזה או אחר אני ישמח לשמוע:)

שלומית1

New member
האמת היא שגם אני חלמתי חלום מוזר...

חלמתי שאני נמצאת מתחת לבית שלי ( יש שם דשא גדול מאד ) וישבתי לי שם בניחותא.. ופתאום נבהלתי ממשהו ותפסתי כזאת ריצה... ורצתי ורצתי עד שהגעתי לדשא יותר גדול וזינה עמדה שם עם המבט החודר שלה לעבר האופק, השמש בדיוק שקעה אז היא האירה אותה באור מוזר כזה... בכל מקרה רצתי אליה ואמרתי לה שחייבים לעשות משהו כי דבר נורא עומד לקרות!! באותה שנייה שאמרתי את זה עננים שחורים התחילו לכסות את השמיים וזה היה ממש מפחיד.. פתאום זינה דיברה והיא אמרה: "יש לי תוכנית" היא התחילה לרדת מהגבעה עם הדשא וגבריאל פתאום הצטרפה אליה והם הלכו אחת ליד השנייה בשקט לעבר הבית שלי בשביל ארוך... אני פשוט הלכתי אחריהם ולא הבנתי מה קורה... ואז התעוררתי... זה היה כל כך מוזר... שעתיים ניסיתי לחשוב מה בדיוק הלך שם... עד עכשיו אני לא ממש מבינה..

אוו....לי היו הרבה חלומות כאלה..../images/Emo123.gif

חלומות כאלה שמתעוררים עם חיוך אבל מתעצבנים כי זה רק חלום... בחלום אחד, הייתי בבר מצווה של בן דוד, שלי וראיתי את רוב טאפרט יושב לו בנחת ליד אחד השולחנות...אני התחלתי להזיע כי אם רוב נמצא שם, אז בטוח שגם לוסי...וצדקתי...
אז לוסי באה אליי ואומרת לי שהיא חייבת לדבר איתי ביחידות. נו, טוב, מי אני שאעצור אותה?
אז הלכנו לשירותים והיו שם שתי בנות דודות שלי שהסתכלו עלינו במבטים מוזרים, אז לוסי משכה אותי לאחד מהתאים והיא אמרה את מה שהיא רצתה להגיד, רק שאין לי מושג מה היא אמרה כי הייתי קצת בהלם...
כל הזמן הנהנתי בראש כאילו אני מקשיבה...ואז יצאנו והבנות דודות שלי עדיין עמדו שם והסתכלו עליי במבט שאומר, "חכי חכי עד שנספר מה עשית..." ואז התעוררתי... היה לי איזה לילה שחלמתי שלושה חלומות על זינה ברציפות והם כולם קשורים אחד בשני...
אני לא אתחיל לפרט כאן כי זה ממש ארוך, אז אני אספר בקיצור...הייתה מסיבה של סיום הסדרה, וכל השחקנים היו שם ואני הוזמנתי לשם בתור צלמת של איזה עיתון שסקר את המסיבה, הגעתי ולוסי הייתה שם עם רוב, יפה כמו תמיד, ונורא רציתי לצלם אותה, אז התקרבתי אליה בבישנות ושאלתי אותה אם אפשר לצלם אותה, והיא הסכימה וחייכה חיוך מקסים ואז רוב נדחף לתמונה ונורא התעצבנתי!
רנה משום מה לא הופיעה במסיבה, אז בחלום השלישי, אחרי שאני וגבריאל היינו במרדף מכוניות אחרי מישהו שהרג את זינה <היה קטע מאוד עצוב בחלום הזה...> אז גבריאל הפכה להיות רנה, אז שאלתי אותה למה היא לא הופיעה במסיבה אז היא אמרה שהיא באה אבל מאוחר יותר, כי היא הייתה צריכה לחכות לבעלה שיחזור וישאר עם התינוק שלה כי היא לא הצליחה למצוא בייביסיטר...
היו עוד הרבה חלומות, פעם הלכתי לעבוד בחוות סוסים ומסתבר שהמנהלת של החווה הייתה זינה, ומרוב התרגשות קפצתי עליה וחיבקתי אותה ונורא הופתעתי כשהיא לא התעצבנה מזה...
בחלום אחר לוסי וברוס קמפבל היו ההורים שלי ושטנו בספינה לאיזה אי, ובחלום אחר הייתי בלונדון וראיתי את קווין סמית´, אדריאן ווילקינסון ודניאל קורמק עושים חזרות להופעת רוק שהם עושים <אדריאן על התופים, דניאל על הגיטרה, וקווין שר...
) ובחלום אחר נפלתי ממפל מים וזינה הייתה שם למטה כדי לתפוס אותי...

hilabg

New member
את יודעת שכשחולמים שנופלים זה חלום

על מין... אהמ..אהמ...

LLRO

New member
גם לי יש לא מעט חלומות כאלה../images/Emo13.gif

פעם אחת ( זה היה אחרי שמישהו כתב פה משהו על זה שלוסי לא רוצה שיצלמו את ג´ודה כי היא מפחדת מחטיפות). בקיצור חלמתי שהגעתי הביתה באיזשהו ערב, ראיתי קצת טלויזיה ואז רציתי ללכת לישון, אבל כשהגעתי לחדר ראיתי שזינה ישנה במיטה שלי. אז הערתי אותה ושאלתי אותה למה היא במיטה שלי והיא אמרה שהיא נחה כי מחר היא יוצאת למשימה מאוד קשה. ואז שאלתי אותה איפה גבריאל והיא אמרה לי שחטפו אותה ומחר היא הולכת להחזיר אותה ובגלל זה היא צריכה לנוח. אז הלכתי לישון בחדר של אחותי ואז בבוקר זינה העירה אותי. שאלתי אותה למה היא העירה אותי ואז פתאום היא הפכה ללוסי ואמרה לי שחטפו את ג´ודה ואנחנו הולכות להחזיר אותו. הסיפור של המרדף אחרי החוטפים הוא ארוך אז אני אחסוך לכם אותו אבל בסוף הצלחנו להחזיר את ג´ודה הביתה בריא ושלם...

נחמד:))) אבל הכי מעצבנים אלה החלומו

ת (המשך מילה..) שבאמצע הם נפסקים מכל סיבה שהיא:/ אבל מגניב לחלום על זינה, בטח חלמתי עוד חלומות אבל אל את כולם אני זוכרת בפרטי פרטים:)

Dafi the Mighty

New member
חלומות זינאים...

אזהרה- ההודעה הזאת הולכת להיות מאד ארוכה (היא תהיה יותר ויותר קצרה ככל שהעייפות שלי תגדל וככל שחוסר הסבלנות שלי יגדל) ואני מודיעה מראש שיהיו פה חלומות מאד מאד מאד מוזרים! נראה לי לפחות. 1. פעם היה לי חלום שזינה וקליסטו זרקו אחת על השנייה בקבוקי תבערה באמצע הרחוב. זינה שכנעה את קליסטו להתחבר איתה, וקליסטו הסכימה. הן נכנסו לבית אמריקאי ישן ולבן, היה איזה פתח סודי והיו שם מדרגות שהובילו למעלה. הן עלו והתברר שזה שחזור מדויק של החדר של קליסטו לפני שזינה באה ושרפה אותו. וזה לא היה בסגנון יוון העתיקה, אלא סתם סגנון של... בית ישן. זינה התנצלה והתחילה להרגיש אשמה, ולא נראה לי שהיא ידעה, אבל קליסטו חייכה חיוך זדוני ורצתה להרוג אותה או משהו. 2. חלום סאברי ביני לבין זינה. חלמתי שאני בגוף של זינה, וחברה שלי בגוף של מלילה ואנחנו בתחילת פרק בעונה השלישית. הלכנו בשדה יבש וצהוב, ונורא פחדתי שיש עקרבים בסביבה. הגענו למקום מסוים והיה בו סלע ועליו מחשב. כל הזמן רציתי להגיד לזינה שאני אוהבת אותה, אבל לא יכלתי כי הייתי בתוך הגוף שלה. אז פתחתי את האיי סי קיו במחשב וניסיתי לשלוח לה הודעה, אבל לא יכלתי! כי הרי היה לנו את אותו משתמש! נכנסתי לצאט, ואז הצלחתי סופסוף להגיד לזינה שאני אוהבת אותה ואז יצאתי מהגוף שלה. אני לא זוכרת אם נישקתי אותה על הפה או על הלחי, אבל אני יודעת שנישקתי אותה. 3. הלכתי לסופרמרקט עם אימא זינה שלי. אני הלכתי להסתכל על גלידות, היו שם טילונים ענקיים! ואז ראיתי שאנשים רעים נכנסים לסופרמרקט כדי לתפוס אותי ולסחוט את זינה. אז לקחתי את הסוודר הירוק זוהר שלי (נטע, מוכר לך?
) ושמתי עליי על הראש כדי להתחבא מהאנשים הרעים, שלא יזהו אותי. הם לא זיהו אותי, ורצתי מהר לכיוון הדלת. גם אימא זינה רצה לכיוון הדלת ובדיוק כשהיא הגיעה הגיע ארס (אבא ארס?) והם נתקעו אחד בשני והתחילו להתנשק, הממ. ואז כולנו ברחנו והגיעה המשטרה והתברר שהכל היה מתוכנן. 4. פעם חלמתי שהקלטתי איזה פרק ושהייתה שם סצנה מסוימת שמאד אהבתי, כך שהעברתי אחורה כמה פעמים כדי לראות את זה שוב ושוב (אני מתארת לעצמי שזה מה שגרם לי לזכור אותה כל כך טוב). נראה לי שזה היה איטרנל בונדס, כי היו שם העצים, והבגד של זינה אחרי שאיב נולדה. זינה וארס (כמה מפתיע) דיברנו, ובשלב מסוים זינה התחילה להוריד את השיריון שלה ואמרה לארס משהו כמו, "מה אתה רוצה? אתה רוצה אותי? את הגוף הזה? אז קח את זה!" משהו כזה. ניסיתי לכתוב פנאפיק על זה, אבל לא הלך. 5. אחרי צפייה של איזה שלוש פעמים בפרק Deja Vu All Over Again (למה?! למה?! טוב, הייתי אז תמימה ומאוהבת- באנני כמובן. לא שזה השתנה, אבל...) חלמתי שאני פוגשת את לוסי (הנמצאת בלבוש של אנני). נורא התרגשתי, גם התחלתי לדבר איתה בשלב מסוים באנגלית, ואז אמרתי לה (בעברית) איזו מטומטמת אני, כי היא לא יודעת עברית. אז חזרתי לדבר באנגלית. והסתובבנו ודיברנו. ביקשתי ממנה אם אפשר לבוא איתה לטיול בניו זילנד, ופתאום הגיעו המון ילדים מהבית ספר שלי ואמרו שגם הם רוצים. מאיפה הם צצו לעזאזל?! אני רוצה את לוסי לעצמי! לא זוכרת מה היה בסוף. משהו עם קפוארה מתחת למים. 6. לפני כמה ימים חלמתי שארס שם את הבגדים שלו בתצוגה, או איפושהו. לו ולזינה יש תינוק, והתינוק אצלו. זינה באה אליו עצבנית ורצתה את התינוק, ואז הוא הביא לה יד והיא לקחה לו את היד והוא הוביל אותה לאנשהו והיא המשיכה לדבר בטון עצבני כזה. זה היה מאד מוזר. אחרי זה הלכתי לאיהז מקום עם הרבה טלוויזיות ובדיוק שודר שם פרק עם זינה, אז צפיתי בו בגאווה. אחרי זה חלמתי על משהו עם שרון, אבל לא נגיע לזה... 7. זינה לקחה את סולן והפגישה אותו עם הרקולס, זה היה מאד מרגש. סולן לא ידע שזינה אימא שלו (כמובן) וראה את הרקולס, וואו, הרקולס בכבודו ובעצמו! (אני לא הייתי ממש מתרגשת מלראות אותו...) וזה היה נורא מרגש, זינה הייתה מאושרת. 8. חלמתי ששרון הייתה ארס. אני הלכתי לטייל רגע בשני אתרי בנייה של איזה שני אחים. כשחזרתי התברר שארס וחברה שלי הלכו לטיול סנפלינג. זה היה נורא מעצבן. 9. מצאתי את עצמי בכנס. הלכתי הלכתי ומצאתי את ג´ניפר סקאי (אקא אמריס) ואמרתי לה שהיא נורא יפה (אוי, אני מתה עליה!). אחרי זה שמעתי שקווין נמצא בסביבה, אז רצתי לחפש אותו ובמקום זה נתקלתי באשתו שהייתה אחראית על ההלבשה ב"זינה" (?!). בסוף הגענו אליו, אבל הוא הרי היה נגר בחלום וכלב של חברה שלי עשה לו צרות והוא התחיל לרדוף אחריו, הממ. 10. חלמתי שאני הולכת והיה חדר חשוך שבו היה מסלול של מרוץ מכוניות וזינה (או לוסי) ישבה שם ועשתה משהו. התקרבתי אליה ואמרתי לה שהיא ממש יפה. 11. החלום הכי טוב שלי בזינה היה חלום רדיפה- אני הייתי הרודפת! חה חה חה! בהתחלה היה משהו עם מכשפות (זו הייתה נבואה, אני נביאה. אני הנביאה דפי! באמת, יש לי נבואות...) ואז היה קטע עם הראש של גבריאל ושלוש מכשפות מסתובבות מסביבו. זינה באה והיא הייתה זינה בתחילת הימים שלה כלוחמת, ואז הייתי צריכה לבחור אם לחזור לחלום עם המכשפות או להמשיך. החלטתי לחזור לחלום עם המכשפות, כי לא הבנתי כלום שם. אח"כ המשכתי לחלום והגעתי לקטע שאני רודפת אחריי זינה. רצתי אחריה ברחבי הכפר העתיק. היה קטע שקפצתי על כבל עם נורות צבעוניות (הייתה שם מסיבה, והילדים שם אמרו שאני לא יכולה לעשות סלטה). קרעתי עם בעיטה את הכבל ועשיתי סלטה קדימה (הילדים במסיבה ניסו לחקות אותי אח"כ) והמשכתי לרוץ אחרי זינה. ראיתי אותה נערצת מאחורי איזה בד. אז באתי ותפסתי אותה! אה, שכחתי להזכיר, אני הייתי בתוך גוף של מישהי אחרת, אז היינו שתיים. תפסתי את זינה והיא הסתכלה עליי בשוק. והסתכלתי עליה, וזאת ממש הייתה היא! ואז באתי להכניס אותה לכלא, והיא אמרה בתמימות- "כן, מגיע לי, תכניסו אותי לכלא" הכנסנו אותה לכלא! שהיה מעין חדר מרובע עם דלת מוסך צהובה, בלי גג, ועם חלונות. זינה מיד קפצה לאחד החלונות ויצאה החוצה. אז יצאתי לגוף משלי, והילדה שבה הייתי התחילה לקרוא לשומרים לרדוף אחרי זינה, אבל הם התעלמו ממנה. אני הלכתי ואז הייתה הפסקת עשר לבנות מהכיתה שלי ואמרה לחברה שלי שראיתי את זינה והיא התעלמה ממני. אז אני זוכרת שעמדתי והסתכלתי אל האופק וידעתי שיום יבוא ואני אמצא את זינה ואצטרף אליה. התעוררתי עם חיוך ענקי על הפנים. אני עוד מחכה להמשך החלום. זה כל החלומות שזכורים לי בשעה כזאת, ואולי אני אזכר בעוד, הממ. כל מי שרוצה לשמוע חלומות על פיטר פן... או חלומות מוזרים מכל הסוגים, כל יום אני חולמת חלומות מוזרים.

*neta*

New member
הסוודר הירוק ../images/Emo5.gif הזוהר ../images/Emo70.gif

וואו דפי כמה חלומות! 11..! זה שכל אחד יותר מוזר מהשני,סיפור אחר..

shiri_b

New member
הלוואי עלי חצי מכמות החלומות!!

כמה?? אני חלמתי אולי פעמיים שלוש וגם זה היה מאוד מסובך כי חלום אחד היה מעורב עם זינה וכל הצוות של באפי... וחלום אחר היה שהיא באה למסיבת יום הולדת אצלי והיינו בבריכה או משהו.....לא ממש זוכרת.

LLRO

New member
הבעיה היא שאני לא זוכרת...../images/Emo10.gif

יש הרבה חלומות על זינה שאני לא זוכרת אותם אבל אני יודעת איכשהו שזינה הייתה שם. או שאני זוכרת רק חלק קטן מהחלום. למשל, פעם חלמתי שאני רוכבת בשדות ליד הבית שלי ואז פתאום זינה, גבריאל וארס עברו לידי בדהרה וצעקו לי משהו... פעם הייתי חולמת המון על ארס או על קווין אבל מאז שהוא מת
הפסקתי פתאום לחלום עליו. מוזר נכון?

shiRan WP

New member
אה!

נזכרתי! חלימתי עלייי ועל ארס במצב אהם אהם...אינטימי
אבל זה היה מזמן, מאז לא חלמתי עליו יותר, לצערי

*זינה*

New member
לי היה חלום... ../images/Emo1.gif

שהחברה הכי טובה שלי (*גבריאל שלי* - וקוראים לה לוסי תאמינו או לא) ולוסי לולס התערבבו... ז"א - זאת הייתה היא, לוסי שלי, בגוף של לוסי לולס, ומשום מה בחלום זה היה נראה לי בסדר...
היו לי עוד המון חלומות על זינה, לוסי והסדרה... פעם אפילו חלמתי על ארגו...

gabrielle

New member
אני לא יודעת אם זה טוב או רע

אבל אני חולמת לפחות כל לילה על גבי או זינה נשבעת לכם...בדרך כלל בזמן האחרון אני מתעוררת בלילה בוכה ( מאז שגיליתי שהיא מתה בפרק האחרון ) אז יש לי סיוטים מזה... ומידי פעם יש לי חלומות כיפיים על רנה ולוסי... בואו אני אשתף אותם באחד שיא החמוד: רנה ולוסי יושבות אצלי רנה בבית בחדר של רנה ומדברות להן בכיף סתם מעבירות צחוקים ודאחקות... במקביל אחות של רנה בגיל שלנו ( אני יודעת שאין לה אחת כזאת אבל זה חלום....
) נמצאת כזה במין חדר מוזר שיש לרנה בבית של מלא כלי נשק ובינהם הסאי של גבי והצקארם של זינה ועוד מלא חרבות וזה ... חדר מדהים ... והיא כזה שם מסתכלת על כל הנשקים ופתאום נכנס פורץ לדירה...ואז כזה רואים את רנה ולוסי מדברות עד שפתאום רנה שומעת את אחותה צועקת... רנה אומרת כזה ללוסי : חכי שניה, והיא הולכת לבדוק מה קרה... כשהיא נכנסת לחדר היא רואה את אחותה הקטנה בין הידים של הפורץ והוא מצמיד לה סכין לצוואר... רנה כזה המומה ואז הפורץ שהיה פסיכופט אומר: אוווו הנה גבריאל הגיעה...גבריאל תמיד רציתי לדעת איך זה להלחם איתך ועכשיו החלום שלי עומד להתגשם, או שאת רוצה שאני יהורג את אחותך במקום? ורנה כזה לא מבינה מה הוא רוצה ממנה בכלל והיא אומרת לו: אני לא גבריאל , גבריאל זאת רק דמות שאני משחקת... ואז לוסי שלא מבינה למה רנה מתעכבת נכנסת לחדר הנשקים ורואה את המצב ואז הפורץ הפסיכופט אומר: וואיי גם זינה פה?! והוא כזה מתחיל להשתגע זורק את אחות של רנה לצד ואומר להן: ייאלה שתיכן עלי... רנה ולוסי מסתכלות אחת על השניה בשוק.. ואז הן מחייכות אחת לשניה ורנה אומרת כזה ללוסי : סוף סוף נוכל להלחם במישהו ולפגוע בו באמת בלי לעשות כאילו... והן צוחקות.. רנה לוקחת את הסאי לוסי את הצקארם..הפורץ כזה מתכונן לקרב ורנה מביאה בעיטה לסכין שלו ומעיפה לו אותה במכה... ואז התעוררתי.... איזה חלוםםםםםםםםםםםםםם--- כל כך רציתי להרדם שוב לגלות מה קרה אבל לא הלך:(

וואו חלום מגניב

באמת! בכלל, החלומות של כולכם ממש יפים ומעניינים ומוזרים (לפעמים) אבל זה כייף לחלום על הסדרה, ובאסה שמתעוררים יוצא שדווקא בחלומות הרעים והמפחידים אף אחד לא מעיר אותי, בטובים, דווקא כן

Dafi the Mighty

New member
../images/Emo58.gif של גבריאל מעליי!

למרות שנראה לי שכולם יודעים על זה, ספוילר נשאר ספוילר. אנא להזהיר בעתיד.

forgiven dreams

New member
ספויילר- ../images/Emo13.gif

כשמישהו מגלה מה יקרה בעתיד של סידרה מסוימת והורס לאלה שרוצים להיות מופתעים... *ספויל באנגלית=לקלקל*

Dafi the Mighty

New member
ובמיוחד בנושא של FIN

אני החלטתי שאני בטוח לא רואה את זה בסטאר וורלד, אבל עדיין לא החלטתי אם אני אראה את זה בערוץ עשר. אני יודעת שיש כמה שלא רוצים כל כך לראות את הפרקים, מכל מיני סיבות. אז להזהיר.

למעלה