חלום שחלמתי...

gabrielle

New member
אני גם לא אראה את זה בסטאר וורלד

אבל הזמנתי את זה בדי וי די את הגירסה הלא מצונזרת... אני אחכה לפרק של שבוע הבא... ואז אני אראה אין לי מושג איך אני אשרוד אחרי זה...

gabrielle

New member
רגע רגע אם כולם יודעים על זה אז

מה הרסתי פה? לא ניראה לי יש מישהו מאיתנו שלא יודע את הסוף וכאילו שלא מדברים על זה פה 24 שעות ...

Dafi the Mighty

New member
תאמיני לי שלפעמים עדיף שלא לזכור

חלומות. היו לי כמה חלומות (גם חלומות שקשורים בזינה) שהתעוררתי מהם בהרגשה רעה (תזכירי לי לספר לך בהזדמנות- אישית). גם לאחרונה יש לי חלומות כל כך מוזרים. היום אימא שלי הצילה אותי כשהיא העירה אותי, כי זה היה חלום שהמשטרה עצרה אותי (אני לא זוכרת למה) ואז שיחררו אותי, והייתי באיזו עיר ולא הייתה לי הסעה, וזה היה חלום דיי נורא. היו לי גם מספיק חלומות מזעזעים על זינה, שהיה עדיף לא לחלום. אני אתן דוגמא קטנה, למרות שיש עוד סוג של חלומות רעים של זינה- שאני לא מצליחה להקליט, שיש איזו תקלה שמונעת ממני להקליט. יש גם חלומות טובים, כמובן, אבל היום כבר בקושי.

korinalir

New member
אני דווקא זוכרת את כולם

אני שולטת בחלומות צלולים (שזה אומר שאני קובעת מה יהיה בחלומות שלי וגם זוכרת) ואצלי יש מלא חלומות על זינה וגם על גיבורים אחרים מסדרות וסרטים שאני אוהבת. בדר"כ החלומות שלי בנויים כמו סרט אקשן כזה עם כל הגיבורים שאני אוהבת משתפים פעולה או שלא
לפעמים אני הגיבורה הראשית (אגואיזם קל
) ולפעמים רק צופה מהצד. בכל מקרה זה ממש ממש כיף לחלום חלומות זינאים

Dafi the Mighty

New member
הממ, כן, חלומות צלולים...

היו לי כמה חלומות צלולים. בראשון שלי גיליתי שאני בחלום צלול והתחלתי לעשות סלטות וזה, ואז אמרתי שאני רוצה שזינה תופיע ושארס יופיע. אני לא זוכרת מה בדיוק קרה. נראה לי שזינה הופיעה וארס לא. היו לי עוד כמה חלומות צלולים... אבל לא הרגשתי בהם מציאות. פשוט ידעתי שזה חלום. נורא הפריע לי שזאת לא הייתה הרגשת מציאות. היו לי חלומות שבהם לא ידעתי שאני חולמת ושהרגשתי שזה יותר מציאותי. המממ, לא משנה... בחלום הצלול האחרון שלי... היה משהו עם המורה (הר´ מנוקדת בקמץ, לא בסגול...
) שלי להיסטוריה ומילונית...

שלומית1

New member
זה לא כל כך קשור, אבל....

לפי מה שאני יודעת.. אומרים שאם את נמצאת בתוך חלום ואת מודעת לזה ואומרת לעצמך בתוך החלום שזה רק חלום, אז בשלב מסוים את יכולה לשלוט בחלומות שלך וזה מביא מזל... לא יודעת אם זה נכון...

Dafi the Mighty

New member
לא נראה לי שזה מביא מזל...

אבל אם את מודעת לזה שזה חלום, אז כן, את שולטת בו. אם את רוצה, אם את מנסה...

korinalir

New member
המממ

זה באמת לא כ"כ קשור, אבל כן זה מאפשר ידיעה שאת בתוך חלום ושליטה מכוח הידיעה שמה שקורה בו. אפשר להזמין אירועים\דמויות לעשות דברים שלא היית עושה בחיים לעוף\לקפוץ מצוקים\לצלול בלי לעלות לאוויר ולהרגיש ממש כמו בעולם אמיתי משלך. אצל חלק שעוסקים בזה הרבה (כמוני) זה לא רק לדעת שאת בחלום זה לתכנן מה את רוצה שיהיה בו ולדעת מהשניה הראשונה. ככה גם אפשר להרדם ישר כי ישר מתחילים לחלום. בכל מקרה לעוד מידע יש פורום חלומות צלולים כאן בתפוז. מזל? לא נראה לי שזה מביא איזשהו מזל אלא אם מזמינים בחלום כזה חזיון על הבחינת מגן בהיסטוריה (
כן כן זה לא יפה אני יודעת)

וואו, איזה חלומות

את חייבת לנסות לכתוב את החלום עם סולן והרקולס. זה רעיון פנטסטי לפנפיק!!!!

Dafi the Mighty

New member
אבל אבל...

לא יודעת... אני זוכרת את החלום, אני זוכרת איך זינה התרגשה, אבל... לא יודעת.

למעלה