chili angel
New member
חלום שחלמתי
חלמתי היום מ2 עד 2 ורבע בצהריים חלום...אלוהים ישמור על מי שנותן לנו את החלומות לחלום עילהם..(חחח סתם..) אז החלום הלך ככה: הרד הוט הגיעו להופעה בטבעון(מה שלא נראה לי יקרה בחיים) ואני כזה בהתלהבות קניתי כרטיסים והכל באתי עם 2 חברות שלי חנית והדר(מה שמוזר שהן אוהבות רק דיכאון או מזרחי,אבל עדיין חברות טובות!) אז ההופעה הייתה באיזה עולם ספורט(חחח)שהיה חלק של הרצפה-שעומדים טריבונות וכיסאות אנחנו עמדנו איפה שהיה טריבונות.. אבל קודם הינו צריכות לחכות בחוץ שיכניסו אותנו(לא שהיה הרבה אנשים)אז אנחנו מחכות....... ופתאום!!!!!!(סתם)חחח פתאום אני רואה את האקס הנחמד שלי-שמואל שלום שלום מה קורה ידעתי שתהיי פה(כאילו דע)טוב סבבה באו להכניס אותנו ואמרתי כזה איזה באסה שיש לי רק מצלמה רגילה מהבית וזה..ואז שמואל אמר את יודעת שיש לי פה מצלמה דיגיטלית אז אמרתי וואי תביא וקשה בחחיאת שמואל יש לי מקום די רחוק וזה אני צריכה זום אין.. אז הוא אמר שהוא יביא לי רק אם אני יקנה לו אחת חדשה אז אמרתי בסדר אני יקנה לך אחת חדשה(חחחחח נראה לכם שהתכוונתי גם לקנות לו???פשוט מאוד שהוא בא אומר לי נו אז את קונה לי אז אומרים לא אמרתי מתי אני קונה..) נכנסנו סוף סוף פנימה הייתה הופעת חימום כזאת עם מישו שפלי וג'ון היו צריכים לנגן איתם,מאוד מוזר,ואז פלי בא עם הגיטרה והכל עם הכבל עד אליי(ומוזר שזה היה מספיק ארוך עד לסביבה שלי)ופתאום הוא אומר לי בעברית ילדה תעזרי לי להכניס את הכרית לציפה..(וואט דה פאק) עזרתי לו וזה היה מוזר..ואז אנטוני בא התיישב כזה והם בהו בי כזה צחקקו ואז אמרתי וואט אר יו לוקינג אט?אז הם אמרו יו לוב אס דונט יו?אניווי יו קיים היר..אז אמרתי רייט..
אז הם חייכו ואמרו כע קול..ואז הם אמרו טוב אנחנו זזים מפה אנחנו חייבים לתת הופעה..אז אמרתי אוקיי.. ואז הם התחילו לנגן צילמתי הכל והיה סבבה ואז הייתה הפסקה(חחחחח)אויייששש...חרא את החלק הזה אני לא זוכרת..
טוב נו לא מצ'נה.. חזרנו ואז נגמרה ההופעה כולם התפזרו וזה וכמה אנשים באו לרד הוט תחתום לי פה תתצטלם איתי ואז אמרתי לחנית:"חנית בואי קחי את המצלמה ותצלמי אותי ואת פלי"אז היא אמרה טוב ובאנו אליו ואז אמרתי היי אי וואנה פיקצ'ר ווית' יו אז הוא אמר אוקיי וואט איז יור ניימ? אז אמרתי תמר ומרוב התרגשות ששמתי לו יד על הכתף נתתי לו ככה..מכה קטנה לא משו רציני ואז הוא אמר משו על זה אני יחזיר לך וכזה עם יד אחת כזה חיבק אותי לא יודעת איך להסביר ומחץ אותי ואז כזה היינו ראש אל ראש כזה חמוד כזה
(וואו כמה כזה..פשוט שאני לא יודעת איך להסביר יוצאים לי מלא כזה חחחח)ואז חנית צילמה סבבה והכל פתאום היא התחילה להשתגע לבזבז תמונות(כן יש לה את הקטעים האלה שהיא פשוט מתחילה להשתגע)ואז אמרתי לה לא תפסיקי את הורסת אותה וזה ופלי שאל מה קרה אז אמרתי שהיא הרסה אותה וזה והתחלתי לקלל אותה(שאני עצבנית אני מוציאה את כל האוצר מילים שלי בקללות)ואז פלי נותן יציאה לקח קללה שאמרתי ואז כזה הוא אומר בת זונה במבטא אמריקאי כזה חחחח חנק אותי... הקיצר כל התמונות נמחקו ואז נזכרתי שיש לי את המצלמה הרגילה ואז פלי אמר הנה נצטלם עוד פעם וזה פתאום אנטוני בה ומתחיל להציק לפלי הוא לחץ לא עם האצבע על עצם הבריח שלו(זה מאוד כואב ומוריד אותך לריצפה)חחחחחחחח אז הוא אמר לו להפסיק וזה קרה משו עם המצלמה של תמר וזה הוא אמר אוו אימ סורי..וזה וחנית ישבה בצד עם רגשות אשמה חחח ואז פלי אמר שהוא רוצה שאני יבוא למלתחות שם(חחחחח תרגעו לא בגלל זה)לדבר איתי אז אמרתי בסדר דיברנו קצת בכיתי בגלל שהכל נמחק ואז הוא אמר לי לא נורא נשאר לך מזכרת עם התמונה שלי ואז אנטוני בא ואז הוא גם אמר לא נורא ואז הוא הציע שאני יצטלם איתו ועם כולם אז הצטלמתי תמונה עם אנטוני ותמונה עם כולם וכולם היו מה זה מעודדים..וג'ון כל הזמן חייך המאמי הזה..ואז הם השאירו אותי ואת פלי לבד לדבר קצת שיחות נפש.. ואז חנית אמרה שאמא שלה קראה לה כי היא הייתה צריכה להיות בבית ב-12 וחצי(חחחחחחחח זה תמיד ככה)אז הלכנו הביתה וכולם נתנו לי נשיקה והכל.. אחחחחחחח...איזה חלום..הלוואי שהוא יתגשםםםם..לפחות חלק ממנו חחח.. בשביל רבע שעה הוא חלום ארוך..חחחחחחחחח אחחחח...איך שאני אוהבת את החבר'ה האלה..
חלמתי היום מ2 עד 2 ורבע בצהריים חלום...אלוהים ישמור על מי שנותן לנו את החלומות לחלום עילהם..(חחח סתם..) אז החלום הלך ככה: הרד הוט הגיעו להופעה בטבעון(מה שלא נראה לי יקרה בחיים) ואני כזה בהתלהבות קניתי כרטיסים והכל באתי עם 2 חברות שלי חנית והדר(מה שמוזר שהן אוהבות רק דיכאון או מזרחי,אבל עדיין חברות טובות!) אז ההופעה הייתה באיזה עולם ספורט(חחח)שהיה חלק של הרצפה-שעומדים טריבונות וכיסאות אנחנו עמדנו איפה שהיה טריבונות.. אבל קודם הינו צריכות לחכות בחוץ שיכניסו אותנו(לא שהיה הרבה אנשים)אז אנחנו מחכות....... ופתאום!!!!!!(סתם)חחח פתאום אני רואה את האקס הנחמד שלי-שמואל שלום שלום מה קורה ידעתי שתהיי פה(כאילו דע)טוב סבבה באו להכניס אותנו ואמרתי כזה איזה באסה שיש לי רק מצלמה רגילה מהבית וזה..ואז שמואל אמר את יודעת שיש לי פה מצלמה דיגיטלית אז אמרתי וואי תביא וקשה בחחיאת שמואל יש לי מקום די רחוק וזה אני צריכה זום אין.. אז הוא אמר שהוא יביא לי רק אם אני יקנה לו אחת חדשה אז אמרתי בסדר אני יקנה לך אחת חדשה(חחחחח נראה לכם שהתכוונתי גם לקנות לו???פשוט מאוד שהוא בא אומר לי נו אז את קונה לי אז אומרים לא אמרתי מתי אני קונה..) נכנסנו סוף סוף פנימה הייתה הופעת חימום כזאת עם מישו שפלי וג'ון היו צריכים לנגן איתם,מאוד מוזר,ואז פלי בא עם הגיטרה והכל עם הכבל עד אליי(ומוזר שזה היה מספיק ארוך עד לסביבה שלי)ופתאום הוא אומר לי בעברית ילדה תעזרי לי להכניס את הכרית לציפה..(וואט דה פאק) עזרתי לו וזה היה מוזר..ואז אנטוני בא התיישב כזה והם בהו בי כזה צחקקו ואז אמרתי וואט אר יו לוקינג אט?אז הם אמרו יו לוב אס דונט יו?אניווי יו קיים היר..אז אמרתי רייט..
![](https://timg.co.il/f/Emo9.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo4.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo99.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)