אולי..ננסה
1 והשני לא קשור לרד הוט אבל הוא היה נורא נורא מפחיד. טוב:1: חלמתי שאני בליד כניסה של חנות כמו כלי זמר וזה.. אז נכנסתי, ובכלי זמר שהייתי לפני כמה זמן ראיתי שעשו מקום מיוחד עם פלקט של הנדריקס והגיטרות שלו אמיתיות, אז חיפשתי כזה גם של ג'ון ולא היה. ---------------------------------לא זוכרת מה היה פה----------------- אז בהמשך פתאום איזה ילד קטן בן איזה 10 ככה מחבק אותי בצד ואנ מול שני מיש שאני לא מכירה ופתאום מישו אחד אומר:"וואי זה אנטוני קידיס?" <(מכות במצח......אררררר.....)> ואז לא יודעת הוא עזב אותי יותר מזה אני לא זוכרת..... החולם השני היה שהייתי בפארק במתקן מים, מסלול אבובים או משהו.. ואז אני יוצאת ואני פתאום בסביבה של הבית הישן לי ואני רואה את מלאך המוות מהחלון של המטבח והוא היה דיי קרוח מהבית אבל היה אפשר לראות אותו, אז אמרתי לאמא שלי והיא לא ראתה כלום... נראה לי שזה היה בחלום שהאחים שלי עוד ממש קטנים..יושבים בכסא תינוקות ואוכלים במטבח ואני יושבת על הספה בסלון, ופתאום- הדלת הפתחת דיי באיטות כזה.. ואזכל החושך של החדר מדרגות נכנס הבייתה אבל רק אני רואה את זה, ואז, נכנס מלאך המוות הבייתה, אני הרגשתי משותקת מפחד, לא יכלתי לזוז או לדבר, הוא נכנס למטבח התקרב לאמא שלי שעמדה ליד השיש... הוא תלש ממנה חתיכה מהזרוע השמאלית בשתי האצבעות ואכל את זה. היא לא הרגישה כלום. רק אני ראיתי. ואז לא זוכרת יותר מה קרה... זה מפחיד. היא חייבת להפסיק לעשן.