חלום שמתגשם!

חלום שמתגשם!

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.):

ליאןןן

New member
I feel like no one.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): somebode else, לא יכול אחרת - שיר השבוע (כללי): מנגינה יקרה/תתחנני אלי/מתנות - אביתר בנאי, גן מאיר - דנה ברגר - אלבום השבוע: אביתר בנאי - עומד על נייר. היהודים - פורטה |מושפעת| - האדם שעשה לכם את השבוע: טול, שחר, נעמה, ענבר, אוחנה, טלטול, רחלי ואחותי. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תן לשינוי לצמוח, אל תפחד מהפחד....כשאני יוצא מזה אני קונה מתנות לכולם." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אבא שלי מסתכל על המפה של הווליום כנרת, ואחרי איזה 20 דקות שהוא ממש חוקר אותה.. "טוב. אני לא מוצא פה שירותים. את לא הולכת." דנה בהופעה היום, למתופף שלה (שהוא גם מתופף בכוכב נולד): "מנצור, איך זה שאתה גם פה וגם בטלוויזיה באותו זמן?!" - דבר שהשגתם השבוע: טרגוס
. חינם להופעה של דנה היום (תודה לענברי ומור
). וכמה פגישות וחיבוקים שהייתי זקוקה להם.
- מאכל השבוע: עוגה וגלידה. - משהו שעשה לכם את השבוע: יום ראשון אצל נעמה בחיפה, יום רביעי טול ושחר ברעננה+בפארק בערב, יום חמישי הופעה של אביתר, יום שישי ענבר אוחנה וזמי ברעננה, היום הופעה של דנה. - משהו שהרס את השבוע: היום אחרי ההופעה, כל הקטע הזה איתו ולדעת שהכאבתי לו ככה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תעריכו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סיום המלווה!!!1123 - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמועד ב' יעבור בשקט. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: גן מאיר בהופעה של דנה מבחינתי פתח את השבוע. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.): שלום. קוראים לי ליאן ואני מכורה לקולאז'ים
.

Dug E

New member
איזה שבוע../images/Emo13.gif.

שיר השבוע (של היהודים): לא יכול אחרת. - שיר השבוע (כללי): השירים של ריטה מפוקהונטס
- אלבום השבוע: יפה ירקוני-שיבולים ומלחמת ששת הימים. נו מה? - האדם שעשה לכם את השבוע: טלי,משה,הדס,שיר,מאור,יפית,חזי,בוריס, - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הייתי ככה סתם מאוהב, אבהתי אבל לא כמו עכשיו". - דבר שהשגתם השבוע: טיפים טובים
. - מאכל השבוע: המבורגר בעבודה. - משהו שעשה לכם את השבוע: פורטה והיומולדת לטלי. - משהו שהרס את השבוע: רפי העלה לי תעצבים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לדבר עם ***** כמו שצריך. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שזה יקרה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: דונט לייק. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל מי שירצה לראות אותי
. סתם: - תמונה (תתפרעו.): אתמול בלינקולן.

אם אתה לא נרדם, אז תכבה ת'אור

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
somebody else, לא יכול אחרת, להיות. - שיר השבוע (כללי):
ככלות הכל והתמונה, רוקפור- חור בלבנה, שוב לא שקט, שילה פרבר - לונדון. - אלבום השבוע:
פורטה
- האדם שעשה לכם את השבוע:
עמרי, נעמה, מור וענבר וספיר. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
אולי תבואו לקחת אותי? - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
אני וענבר ראיני בת"א מישהי ממש ממש עקומה. [אני מצטערת, זה היה באמת מקרה חריג, אני לא נוהגת לצחוק על אנשים חריגים אסטתית.] ואז: "וואי,ראיתי משהו יותר מכוער ממני! נראה לי לאמא שלה היו בחילות בוקר אחרי שהיא נולדה! איזה באסה לסול תשעה חודשים ולראות שיצא כזה דבר! אם זה היה יוצא לי, הייתי מכניסה אותו חזרה פנימה!". - דבר שהשגתם השבוע:
לראות אותו מחייך. - מאכל השבוע:
כרובית. - משהו שעשה לכם את השבוע:
שטישלר חזרה:))) הדיסק. חיפה. עמרי. - משהו שהרס את השבוע:
שאין. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
ענבר הבנאדם הכי הזוי שתכירו בחייכם. כןכן. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
ליום שני. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שאני לא אמות. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
אם הוא נפתח בשניה זאת, אז "חולמת". -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
עמרי. טל. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

Tom 7

New member
"לרגע לא לחשוב"

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): "גם כשלא בוכה" don't like, learning ,ככה אני ,חופשי - שיר השבוע (כללי): כל מה שלמעלה - אלבום השבוע: פורטה.. - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מה שעליי עובר כשאתה חוזר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
- דבר שהשגתם השבוע: אממ אין - מאכל השבוע: גבינות - משהו שעשה לכם את השבוע: הולנד - משהו שהרס את השבוע: הולנד - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תשמעו את פורטה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיצא עוד קליפ -שיר שפתחתם איתו את השבוע: learning -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה (תתפרעו.):

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): נו כל הדיסק טוסיק - שיר השבוע (כללי): darkest hour- demon - אלבום השבוע: פורטה[?] - האדם שעשה לכם את השבוע: הממ - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: אותו^^ - מאכל השבוע: בא לי להקיא מי חושב על אוכל - משהו שעשה לכם את השבוע: יומולדת, והחבר, 91 בטימטומטיקה - משהו שהרס את השבוע: מבחנים וכאלה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: זובו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיביאו לי ת'מצלמה החדשה כבר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור>< -שיר שפתחתם איתו את השבוע: haste the day- who we are -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.): Lol אני נראית כמו דובי

וואי שנים לא הייתי פה...

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):שומדבר...אבל איכס אתמול שמעתי את מחפש תשובה בטראנס..גועלי - שיר השבוע (כללי):אין..לא היה זמן להקשיב למוזיקה - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:וואיי..פשוט כולם,בחזרות,בהצגה,החברים שראיתי..כ-ו-ל-ם! - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):- - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):ביום שני היינו בהרצליה ואח"כ כשחזרנו: אני:"טוב,לסיכומנו היום..:" חברהשלי:"מצב צבירה:מוות" ידידשלי:"מזה מוות? זה בין נוזל לגז?" בעבודה אני נכנסת למקרר לקחת משהו אז ה"חותך דגים" נכנס אחריי ואומר לי:"עדי,תתחתני איתי?" אני:"כן...בטח,אחרי שתנחש את הגיל שלי.." חותך הדגים:"18" אני:"עוד מעט.." חותך הדגים:"אה..אז עוד מעט תיהיה החתונה.." ועוד משהו,אתמול בהצגה ידיד שלי בא בהפתעה ואומר לי:"בואנה עדי,כשהורדת את החצאית והיית עם המכנסון כל הקהל שרק.." אני: "ואתה לא,נכון?" ידיד אחר:"לא..הוא אמר שלו יש את הדבר האמיתי.." - דבר שהשגתם השבוע:עם כל הרעש של החזרות והעבודה..היה שקט נפשי - מאכל השבוע:קציצות של אמא - משהו שעשה לכם את השבוע:ההצגה,העבודה,הבוס,החברים,הכל... - משהו שהרס את השבוע:לסיים את העבודה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:תמצאו את עצמכם... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לנסוע ליום תפוח של העתודה ואח"כ למתא"ן - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני לא אתאכזב מהזה של העתודה,ושאני אראה את אור.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:- -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אור...ואח"כ את הידידים שטסים,ואח"כ את החברים ממתא"ן סתם: - תמונה (תתפרעו.):

eliavtu

New member
everybody gonna love today love today

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): What about you <שמעתי במייספייס והוא נחמד, טיטי צועקת :) > - שיר השבוע (כללי): אממ.. כל השירים שהיו בהופעה של גבע אלון יום חמישי! - אלבום השבוע: Pain to give - פליינג בייבי - האדם שעשה לכם את השבוע: ידידה שלי שבאה איתי להופעה - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): everybody gonna love today love today - איזה שיר ממכר זה! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "בוא'נה, כבר עיוור היה שומע ואתה לא!" אה ו.. ניו יורק סיטי, כזה שיר מטומטם חחחחח.. - דבר שהשגתם השבוע: שטויות - מאכל השבוע: הדג יום שישי היה נוראאא טעים - משהו שעשה לכם את השבוע: כינרת מאולתרת בשישי בלילה, וכמובן - ההופעה הא-ד-י-ר-ה של גבע - משהו שהרס את השבוע: נהייתי חולה.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום, השבוע הזה לא מתוכנן! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אמצא עבודה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: What about you - היהודים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.):

אדם ק

New member
תשוקה גדולה

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): somebody else - שיר השבוע (כללי): מתי נתנשק(אביתר בנאי) פשוט מזכיר לי נשכחות.... - אלבום השבוע: אין משו ספציפי... - האדם שעשה לכם את השבוע: י=ס=מ=י=ן - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין לי ברירה, תמיד זה אני מולי, אין לי ברירה, רק להיות איתי, רק להיות איתי... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני יבש בקטע הזה... - דבר שהשגתם השבוע: התחיל החופש.... שגרה חדשה... קצת שינוי... בית ריק, שקט.... קרבה... - מאכל השבוע: אסא - משהו שעשה לכם את השבוע: הברמצווה היה בנזונה - משהו שהרס את השבוע: שזה נגמר, תקופה כל כך כייפית, ה=תקופה שלי... עבר... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:דברים טובים נגמרים מהר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ארוחות גדולות עם הרבה בשר, רפסודיה! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לוידע... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: תיאטרון רוסי... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סודי ביותר סתם: - תמונה (תתפרעו.):

תומע79

New member
../images/Emo34.gifשבוע טוב לכולם!!! ../images/Emo9.gif

מומלצי השבוע.
השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של היהודים):
אין לך מקום - שיר השבוע (כללי):
בועד שרעבי-אם את עדיין אוהבת אותי. - אלבום השבוע:
דיסק שחברה של אחי צרבה לו. - האדם שעשה לכם את השבוע:
מאי. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"You changed my life and all my goals. And love is blind and that I knew when, My heart was blinded by you. I've kissed your lips and held your head. Shared your dreams and shared your bed. I know you well, I know your smell." I've been addicted to you." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
"עברתי את הגיבוש והתקבלתי לקרקל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" (בערך לכל מי שראיתי השבוע) - דבר שהשגתם השבוע:
עברתי את הגיבוש והתקבלתי לקרקל :) הגשמתי חלום. - מאכל השבוע:
תפוחי אדמה וחזה עוף. - משהו שעשה לכם את השבוע:
שעברתי את הגיבוש והתקבלתי לקרקל. - משהו שהרס את השבוע:
סבא . - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
חלומות מתגשמים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לסיים אותו.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שאני אעבור את הבגרות הזאת במתממטיקה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
קחי לך זמן-יציאת חירום. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
אסתי,בנה. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

yuvizz

New member
ארבעה ימי נדידה...

שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי):לאט ומהר-שילה פרבר - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:שיא,נטע - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אין כלכך.. פשוט, לאט ומהר.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)אוף היו מלא שאני לא זוכרת - דבר שהשגתם השבוע:קצת מילים, אנשים. - מאכל השבוע:פיצה? - משהו שעשה לכם את השבוע:הספונטניות, הנסיעות.. - משהו שהרס את השבוע:אני, הפרידה הזו, אבא. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:להופעה שלנו. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שלא ייגמר מהר מידי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:ממ.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מיס זאמיתה פיתה. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

../images/Emo135.gif

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): somebody else
- שיר השבוע (כללי):קרוסלה של בן ארצי.. חחח - אלבום השבוע: פורטה
- האדם שעשה לכם את השבוע: תכלס? החניכים שלי, כפרעליהם! - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"וכמה אכזבות, וכל זה בגללו.."
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אחת החניכות שלי מספרת לי: -פעם אני אהבתי.. לא לא, בעצם לא אהבתי. פעם סימפטתיי את .., אבל עכשיו כבר לא.
ובכלל כל השיחות שהיו לי איתם בלילה.
- דבר שהשגתם השבוע: אכזבות בשפע, דיסק חדש
, חזיה ובגדים חדשים.
- מאכל השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: אלון
, כמה חתיך ככה אידיוט.. אבל מנשק מעולה
- משהו שהרס את השבוע: הוא והקטעים המסריחים שלו.. והוא כ"כ הולך לאכול את עצמו על זה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:תזרמו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסופש" שאחותי תבוא לחגוג יומולדת כאן. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיעבור בשלום ובשקט יחסי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא יכול אחרת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אחותי סתם: - תמונה (תתפרעו.):

למעלה