חלום שמתגשם!

הללויהההה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): כל האלה ששמעתי מהדיסק החדש. - שיר השבוע (כללי): love today-mika - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: עמית, האנשים מהעבודה - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תסלח לי, אם אני מפריע זה רק מרוב געגועים תרגיש חופשי תרגיש בבית תרקוד כאילו לא רואים. תהיה אתה, תחיה כל רגע כאילו לא יהיה מחר, תאהב כאילו לא נפגעת כאילו כלום אף פעם לא נגמר." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כל הזמן יש מליון ואני לא זוכרת.. :\ - דבר שהשגתם השבוע: המשכיות, ועברתי טסט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111!!!!11!!!!!! - מאכל השבוע: כנפי עוף - משהו שעשה לכם את השבוע: ירושלים, והטסט!!!!!!!
- משהו שהרס את השבוע: שומדבר
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הפעם אני לא יכולה להגיד קונסיסטנסי פייז. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקבל את הרישיון
והיום אמאבא וקאי חוזרים מאילת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אקנה דיסקים ואעבוד ה-מון. ים ביום שלישי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: elvis-rock around the clock -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה (תתפרעו.): ככה ילדים, נראה בנאדם אחרי שישן מחמש ועד שבע. בבוקר. (ז"א שעתיים!!!!!!!!!!!!!!!!!)

t o o s h a

New member
לפחוד כשאת לא איתי.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):עד שזה יעבור - שיר השבוע (כללי):תן לשים תראש על דיונה - אלבום השבוע:זאת באמת שאלה? - האדם שעשה לכם את השבוע:יובלי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "צ'יק צ'יק צ'יק", "איפה הג'ינס שליי תגידו לי איפה הג'ינס שלי!!!!" "רק שתדעו שבלי מודיעין בערבית המצב במדינה שלנו היה הרבה יותר גרוע!!" "פאו פאו פאו פאו פאו פאו..." [מושפעת מסיבת סיום] - דבר שהשגתם השבוע: מסיבת סיוםםם - מאכל השבוע: קורנפלקס... - משהו שעשה לכם את השבוע: הבנים אצלנו במסיבת סיום עלו לנגן איזה שיר ובסופו התפשטו ונשארנו בחוטיני ורצו על הבמה... היה אדיר - משהו שהרס את השבוע:כלום כלום כלום היה שבוע אדיר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כנס של הש"ש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:להנות :) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לעולם מצידי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: תאיהההההה סתם: - תמונה (תתפרעו.):

greengirl4ever

New member
מתעלפת!!! איזה אלבום!!!

שיר השבוע: dont like -היהודים!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהבתי בטירוף!!! אלבום: ברור!!! חיכיתי לשניה לעוף מהעבודה כדי לקנות אותו!!! תמונה: אני וה -

Spirite

New member
דעתי על האלבום - אני לא יודעת...

לא התלהבתי ממנו... חוץ מהשיר הראשון, אין כל כך את הקסם הישן... חוץ ממנו לא שמעתי שום דבר יוצא דופן שמשך את תשומת ליבי...

זמן אור

New member
../images/Emo55.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לא יכול אחרת - שיר השבוע (כללי): in the flesh- pink ployd - אלבום השבוע: להיות נדושה ולהגיד פורטה? - האדם שעשה לכם את השבוע: חן ועדי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"You'll just have to claw your way through this disguise" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): נועם באמצע שיחה רצינית: נועם: "קחי, חשבתי שתצטרכי את זה, בעיקר עכשיו". אני: "מה? טישו?" נועם: "לא, זה" |מושיטה לי מסטיק|. אני: "
אבל ציחצחתי שיניים!" נועם: "עם מה? נפט?"
- דבר שהשגתם השבוע:עבודה והערכה על הסרט בתקשורת - מאכל השבוע: ירקות מוקפצים - משהו שעשה לכם את השבוע: יום שישי עם כל מה שהיה בו, וכל הימי צילום אצל חן - משהו שהרס את השבוע: העצרת לחטופים בחמישי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: heaven is overrated השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת למאיה! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: משמרות טובות ות"א -שיר שפתחתם איתו את השבוע: טיפה של אור- אביתר בנאי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא מישהו מיוחד סתם: - תמונה (תתפרעו.): "רק הסגולים יכולים" מחנ"ק 2007, איזה געגוע

little WhiSper

New member
step by step

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): What about you - שיר השבוע (כללי):לינקין פארק- the little things give you away. - אלבום השבוע:לינקין פארק- החדש, וברווווור שפורטה. - האדם שעשה לכם את השבוע:ממממ חברות... - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לרגע לא לחשוב רגע לבד לרגע לא לחשוב רגע אחד. רגע לעזוב. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: העברת זמן, מועד ב' אנגלית, - מאכל השבוע: ארומה
- משהו שעשה לכם את השבוע: העברת הזמן, ואני לא זוכרת מה עשיתי שבוע שעבר... - משהו שהרס את השבוע: שהזמן עובר מהר. מדיי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אממ.. לחיות כל רגע? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בטח לא ליום שלישי...ורביעי וחמישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיגמר מהר ובקלות
(שידחו לי ת'גיוס, שלא יהיה ביום שלישי) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: דונט לייק -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אממ.... קצין מיון?
סתם: - תמונה (תתפרעו.):

אם אין ברירה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): SE שהתאהבתי בו
- שיר השבוע (כללי): פורטיסחרוף - חלום כחול - אלבום השבוע: הייתי אומרת פורטה, אבל עוד לא קניתי אותו..
- האדם שעשה לכם את השבוע: שני - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: שומדבר - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: מממ..רק השדרה ביום שני - משהו שהרס את השבוע: טסט כושל, אני וכל מה שמסביב - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקנות ת'דיסק, להיות אדם חופשי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אעבור ת'בגרות בהצלחה סבירה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: דונט לייק
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

גם אני חחחח.. פרוטה ברור!

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):מלחה שקטה לייב - שיר השבוע (כללי):קוקוריקו - תקווה 6 - אלבום השבוע:הגבתי רק בגלל זה ברור אבל ברור ש... נאמנות ותשוקה של אלג'יר!!!חחח - האדם שעשה לכם את השבוע:אבינו שבשמים שהוציא לנו דיסק כל כך יפה וילד כל כך חמוד - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):מליון כדורים הם נותנים לי הרופאים שלא אצחק שלא אצעק שלא אתעורר יותר! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)תגידי אבא שלך רפתן? לא?? אז איך יצא לו פה כמוך!!! - דבר שהשגתם השבוע: לא משהו מיוחד סתם נשיקה - מאכל השבוע:דגים של שבת - משהו שעשה לכם את השבוע:האלבום - משהו שהרס את השבוע:שהוא מגיע לחנות דיסקים במעלות רק ביום שלישי איזה חור!!!!! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אל תגורו בחור שדיסק שאתם רוצים יוצא !!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לא יודע? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לא יודע? -שיר שפתחתם איתו את השבוע:למנצח על שושנים של גבריאל חסון -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את החברה מהגולן! סתם: - תמונה (תתפרעו.):

וואי היה עוד משהו שהצחיק אותי

- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)? אל תגיע בי!!! מי זה גבי? מה אתה רוצה ממני ??? מיזה מני? דפוק אחד! דפוקה שתיים!! חחחחחחחחח זה כל זה ברצף זה כזה מצחיק!!!

מומלצים

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לרנינג - שיר השבוע (כללי):מאיה-שלום חנוך - אלבום השבוע:חח נו פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: כל הכיתה שלי
צחר ומשה - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"ואחרי שהמסך ירד אנחנו ניפרד עד הפעם הבאה"....
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) (אני ומאור מתכוננים לצאת) אני:מאור אפשר לשים את הדברים שלי בתיק שלך? מאור: איזה דברים? אני: טלפון סיגריות מפתח... מאור: טוב אני: אהה כן גם את הארנק מאור: נו מה את כל הבית?!!?!?!!? - דבר שהשגתם השבוע:פורטה
- מאכל השבוע:צ'יפס - משהו שעשה לכם את השבוע:הטקס סיום, העל האש עם הכיתה, הדייט,עיר ערוץ הילדים
, יום שישי בת"א. - משהו שהרס את השבוע:כאב הפרידה...! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שליהיות קטן זה הכי כיף בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופ"ש בגני תקווה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לגשת לטסט -שיר שפתחתם איתו את השבוע:הנה זה בא- היהודים. (ואי זה ממש מוזר:-O) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אשני פתח תקווה\ גני תקווה סתם: - תמונה (תתפרעו.):

V O L T A

New member
מיאו חתולה...

- שיר השבוע (של היהודים): גם כשלא בוכה - שיר השבוע (כללי): Brainstorm-arctic monkeys - אלבום השבוע: with teeth-nine inch nails - האדם שעשה לכם את השבוע: אהה... המ"פ שלי...כי כשרע לי אני תמיד מסתכלת עליה ומבינה שיש יותר גרוע (הרבה יותר במקרה שלה) - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): our hopes & expectations, black holes & revelations"/ Muse" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): זה כתוב איפשהו על קיר בבסיס שלי והעלה בי גיחוך " 'עד מתי חורף 73?' על החתום גבי אשכנזי" - דבר שהשגתם השבוע: אההה... קניתי MP3 חדש... - מאכל השבוע: פסטה סלמון - משהו שעשה לכם את השבוע: פורטה - משהו שהרס את השבוע: שלא הייתי בהופעה של לורן היל - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: עוף זה ציפור ופרה זה חיה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של יעל דקלבאום (הבנות נחמה) ביום שבת בלבונטין - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הופעה של היהודים -שיר שפתחתם איתו את השבוע: don't like -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הידיד הכי טוב שלי שלא ראיתי מלא זמן... סתם: - תמונה (תתפרעו.):

I don't know how to let you go.

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): איי דונט לייק. - שיר השבוע (כללי): C'mon Billy-PJ Harvey. - אלבום השבוע: Pink Moon-Nick Drake. - האדם שעשה לכם את השבוע: היו כמה. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "איי סייד
" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) This is not really happening. You bet your life it is! - דבר שהשגתם השבוע: אחלה בגרות במת'? - מאכל השבוע: שניצל תירס כמובן. |9 באב| - משהו שעשה לכם את השבוע: http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/610/027.html - משהו שהרס את השבוע: לא היה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: נגמר בצפרוש. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של טורי!!!!!!!!!!1 3 ימים!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הופעה של טורי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Sheryl Crowe- If It Makes You Happy. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טורי איימוס!!!!111111 ושלומי.

לגעת ברוח, לתת לגל לשטוף.

אני אנסה לזכור מה היה שבוע שעבר, משימה קשה. - שיר השבוע (של היהודים): 'לא יכול אחרת'. - שיר השבוע (כללי): כבר לא זוכרת. נראה לי ש'רק לנו'- שילה פרבר. - אלבום השבוע: פורטה, כמובן
. - האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שהיה מעורב בו. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): What about you?
. "לעולם מצדי!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) תודה לאל שיש פלאפון
. רואים הבועה, ואז סטיבן לחנע [אני לא אפרט
.] "חנע, את עדיין רוצה לגור איתי?"
ורוניקה [אחראית משמרת] אמרה לי שאני מדברת עם הסובבים אותי.. אני: "אבל אני מחייגת!!!" ורוניקה מראה לי את האוזניות האזנה: "שקרנית!! שקרנית!!"
אתי, אחת שישבה מאחוריי במשמרת, בתסכול של 21:20, [בקול של כרוז באצטדיון] "עוד 25 דקות! אני חוזרת... עוד 25 דקות!"
אני ואוחנה תופסות טרמפים. במחסום, אוחנה: "טוב ניתן לו לעמוד... אנחנו רק נקטוף את הפירות." :p על איזשהו טרמפיסט שהיה לידנו. הטרמפיסט היצור שהיה איתנו מדבר עם טרמפיסט אחר, עוצר טרמפ לאריאל עם מקום אחד. אנחנו: "יאללה שאחד מכם יעלה!" היצור: "לא רוצה.. אני נהנה לדבר איתו" אוחנה לוחשת לי: "בוקס לדבר איתו..אנחנו צריכים לדלל פה אוכלוסין" :D אחד שהביא את ליעד לעבוד ב'חקר', וליעד שאיכשהו הביא את כולנו [בהשתלשלות אירועים..] בא לחקר. אוחנה מצביעה עליו ואומרת לי שהוא החוליה החסרה בשושלת של חקר.. הוא בא ללכת: "יאללה, ביי בנות" אוחנה: "ביי אבא של חקר"
"וההורים עדיין לא הבינו למה.." :D "איזה כיף זה הרבה אחים, זה כזה... חבר'ה".
"מאיפה את יודעת? אולי היא תהיה איזה טראנס ג'נדר.." אוחנה בקול מכוער: "אמא, אני חושבת שאני בן בגוף של בת"
היה יום מרמור בתל אביב.. ואז מישהי ממש שמנה הגיעה וכמה ערסים ירדו עליה "וואו, איזה דבה" וכאלה אני: "דיי איזה מסכנה..." אוחנה: "והיא בתמימות אכלה יותר מדי.."
כעבור דקה, "ועוד מביאים אותה ליד כל הסמבוסקים [אבולעפיה],לגרות אותה" :D אוחנה רואה מישהי: "יוווו!! ראיתי משהו יותר מכוער ממני"
ואז היא מספרת לי על איזה בדיחה שהיא שמעה מחוץ למסיבה.. "שמעתי ת'בדיחה הכי מצחיקה בעולם!! 'את כל כך מכוערת שלאמא שלך היו בחילות בוקר אחרי שנולדת'..." DD: "בעוד 3 שנים...משה כבר יהיה מרים." עם פורטה, אוחנה: "נראה לי שמישהו פה ממחזר.." [על משהו בחוברת של הדיסק] ואז מקריאה לזמי ת'מילים של ניו יורק סיטי... זמי: "מה ההמשך?" אוחנה: "המשך?? לא הספיק לך?" איי אוחנה אוחנה.
- דבר שהשגתם השבוע: כאב. שיחה משמעותית בחיפה. - מאכל השבוע: וואי, לא זוכרת. היה יותר מדי
. - משהו שעשה לכם את השבוע: ראשון הבועה [סופסוף!] בבית ריק של סטיבן,וצחר באריאל. שני עם מורלימור, שלישי בקופי בין עם דניאל, רביעי כפר גלים, טישלר בארץ(
) ומסיבת גיוס ללי. חמישי ראשל"צ, מרמור בתל-אביב שהפך למצחיק, וטרמפ ישיר לאריאל מאלנבי
, שישי פורטה
וחיפה, ושבת אמפי וואהל- הופעה של אביב בחינם. - משהו שהרס את השבוע: לא ניכנס לזה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: 'פורטה' אהבת חיי. מזל שיש אוחנה ומור. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כל מה שחיכיתי לו עבר כבר
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלפחות היום יהיה בסדר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: 'חופשי'-היהודים. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גם את מי שהשתוקקתי לראות, כבר ראיתי. סתם: - תמונה (תתפרעו.):
את התמונות הגאוניות של זמי אתם תראו בקרוב.

למעלה