הללויהההה
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): כל האלה ששמעתי מהדיסק החדש. - שיר השבוע (כללי): love today-mika - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: עמית, האנשים מהעבודה - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תסלח לי, אם אני מפריע זה רק מרוב געגועים תרגיש חופשי תרגיש בבית תרקוד כאילו לא רואים. תהיה אתה, תחיה כל רגע כאילו לא יהיה מחר, תאהב כאילו לא נפגעת כאילו כלום אף פעם לא נגמר." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כל הזמן יש מליון ואני לא זוכרת.. :\ - דבר שהשגתם השבוע: המשכיות, ועברתי טסט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111!!!!11!!!!!! - מאכל השבוע: כנפי עוף - משהו שעשה לכם את השבוע: ירושלים, והטסט!!!!!!!
- משהו שהרס את השבוע: שומדבר
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הפעם אני לא יכולה להגיד קונסיסטנסי פייז. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקבל את הרישיון
והיום אמאבא וקאי חוזרים מאילת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אקנה דיסקים ואעבוד ה-מון. ים ביום שלישי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: elvis-rock around the clock -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה (תתפרעו.): ככה ילדים, נראה בנאדם אחרי שישן מחמש ועד שבע. בבוקר. (ז"א שעתיים!!!!!!!!!!!!!!!!!)
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): כל האלה ששמעתי מהדיסק החדש. - שיר השבוע (כללי): love today-mika - אלבום השבוע: