חלומות משוגעים

חלומות משוגעים

הי לפני שבועיים היתי אצל ההומאופתית שלי (יצא מרווח של 5 חודשים מהביקור האחרון) ואתמול התקשרתי אליה לשאול מה עם רמדי אז היא אמרה שכבר פעמיים היא ישבה על התיק שלי ולא הצליחה להחליט ואמרתי לה שיש לי פנים קצת אדומות מאלרגיה (זה לא נקרא בעיני סיבה לקחת רמדי אחרי הצרות הצרורות שהיו לי בעבר) אז היא אמרה שאקח את הרמדי שרשמה לי לפני שנה באותו תאריך כי לדעתה היא מתאימה (למי שמעניין אותו הסוג : LACH מינון 12) ואמרה שאם ארגיש בשינויים אז אפסיק לקחת ואם לא אז שאקח למשך 3 ימים לקחתי אתמול בלילה והתחילו לי החלומות המשוגעים שמאפינים אצלי לקיחת רמדי לפעמים זה סרטים משוגעים כאלו שאפשר לכתוב מהם סרטים נהדרים למשל היום חלמתי שיש לי רובה שהוא גם אופנוע ואני ובעלי נסענו לאיזו עיר והוא נשאר שם אצל קרובי משפחה ואני נסעתי לעיר עצמה רכובה על האופנוע רובה הזה ואז גם האופנוע רובה מתקלקל וגם אני לא זוכרת את הדרך לקרובי המשפחה והעיר מדהימה, יש בה גם דברים מפחידים וגם מענינים כמו ים המלח ובתים עתיקים כמו ירושליים ומה לא - כל הנופים שראיתי בחיים שלי היו בעיר הזו איך אחותי אומרת : "הומאופתיה זה סמים חוקיים" כשאני לוקחת רמדי אז מספיק שאני עוצמת את העיניים וסרטים מתחילים לרוץ..

הלכתי להביא תוצאות בדיקות הדם

הכל מאוזן כמו לפני 5 חודשים בלוטת התריס מאוזנת B12 תקין אחרי 13 חודשי טבעונות תפקודי כליות וכבד תקינים ברגע שיהיה לי זמן אז אעלה לכאן טבלה של איך היה המצב לפני הטיפול ההומאופתי ואיך התאזן, עם תאריכים וערכים והכל אני צריכה לעשות גרפים גם בשבילי כדי לראות את השינויים לחיי ההומאופתיה

enatti

New member
איזה יופי רויטל

שמחה מאוד בשבילך! נפלא שהדברים מתאזנים. אגב, איך את שומרת על רמות תקינות של B12 עם הטבעונות? יום נפלא ושלל
ענת

הי ענת

אני לא מבינה גדולה בנושא ה B12, אני עושה בדיקות דם וכל עוד זה תקין אני לא עושה כלום בעלי שהוא אוכל כל היום בשר ביצים וחלב סובל ממחסור גדול ב B12 והרופא נתן לו כדורים אני מאמינה שאם בבדיקות הבאות תהיה ירידה ב B12 אז אקח כדורים הערך שלי היום הוא 222 ולא הספקתי לעשות טבלה של ה B12 אצלי בשנה וחצי האחרונות כדי לראות את השינויים

gui1

New member
מה ? רק בזכות ההומאופטיה

כל החסרים התמלאו? לא ככ הבנתי את התפקיד של ההומאוטיה כאן תוכלי להסביר?

לא החסרים התמלאו, הגוף אוזן

הגוף היה במצב גרוע וההומאופתיה הצילה אותו הגוף היה במצב של כמו חולה סרטן אחרי הקרנות זאת אומרת שהרבה מערכות לא פעלו כמו שצריך והרופא בבית החולים אמר שאם הבלוטה לא תתאזן אז יכרתו חלק ממנה דבר שיגרום לי לצריכת תרופות למשך כל ימי חיי וההומאופתיה הצילה אותי וכבר מעל שנה שאינני צורכת שום תרופה מלבד פעם בכמה חודים התייעצות עם ההומאופתית שלי לגבי רמדי שאותה אני לוקחת יום או יומיים פעם בחודשיים או פעם בכמה חודשים למשל שלשום הפנים שלי היו אדומות מהאלרגיות של האביב וממזג האויר היבש ובמקום ללכת לרופא שיתן לי משחות ותרופות אז לקחתי רמדי שהיתה אצלי מלפני שנה (שעלתה לי 20 ש"ח לכמות שמספיקה להמון זמן)

הומיאופתיה אינה ממלאת חוסרים כימיים

היא פועלת במישורים אחרים, נאמר אנרגטיים למרות שזה אולי נשמע נדוש, אבל ככה זה. כאשר הגוף מקבל גירוי אנרגטי מתאים הספיגה ובחירת הכימיה הרצויה מהמזון משתפרת, זה הגיוני בדיוק כמו ההבדל בטיב המזון שנאכל במצב רגוע לבין מצב של מירמור וכעס ( במצב כזה האוכל לא נספג טוב ואפילו עלול להיות רע לסועד - כך אבי אמר וכך ראיתי ).

גלי ר

New member
כן, חלומות משוגעים באמת

הי רויטל מאוד אהבתי את התמונה שלך בכרטיס האישי. איך קוראים לחתולה שלך? לשלנו קוראים לוסי-לו והיא באמת יפיפה שחורת שיער מהממת, מאוהבת בעצמה, כמו הדמות של לוסי-לו (לינג) באלי מקביל. אני שולחת לך תמונה מדהימה של חתול. ובקשר לחלומות המשוגעים שלי. קיבלתי את הפוטנץ ההומאופטי לפני ארבעה חודשים בערך. כשהייתי בסוף ההיריון. לקראת הלידה עברתי סדרה של דיקורים סיניים. המטרה שלי הייתה לידה טבעית למרות האילוצים של הצוות האונקולוגי שרצה שאלד בשבוע 34. זה הצליח ובאמת עמדתי-וכרעתי ללדת. המטרה של אחד הדיקורים הייתה לחזק אותי - לעזור לי לקבל אנרגיה מהיקום. שכבתי על מיטת הטיפולים עם הסיכות למשך ה-20 דקות שצריך. ונפלתי לתוך שינה עמוקה, עמוקה, עמוקה. ראיתי צבע טורקיז מדהים קורן באור צלול כחלחל-ירקרק זוהר. ואז, יותר ממרחק ראיתי כי זה עור תנין שצבעו טורקיז. עור תנין ענק, אולי 40 או 50 מטר אורך ורוחב של כמה מטרים טובים. העור קרן באור הטורקיז המופלא ההוא. והציידים שאחזו בעור הזה התווכחו כמה כסף אפשר יהיה להשיג עליו בעיר, הם עמדו על שביל בג'ונגל. ואז גלגלו את העור והמשיכו ללכת לעיר שבקצה היער. התעוררתי מהדיקור בתחושה של כוח, אנרגיה וחיוניות. הייתי המומה מהחלום. יש לי חלומות די משוגעים כשאני עושה מדיטציה אבל החלום הזה היה מוטרף ממש והייתה לי מחשבה שהחלום קשור לפוטנץ ההומאופטי אבל לא ידעתי איך. בלילה כשקמתי לשירותים (הריון, זוכרת?) פתאום נתקפתי בפחד גדול. נזכרתי כי כשהייתי אצל אלישוע סיפרתי לו, ממש בסוף הפגישה שלנו, על הספר שאני כותבת, סיפור שהתרחש לפני שלושים וחמש אלף שנה כשאלוהים הייתה אישה, החברה הייתה נשית וסקס היה פולחן. ואלישוע אמר "אה, אז זה מסביר את הכל" שאלתי למה הוא מתכוון והוא אמר שאני באה מעולם נשי, עולם של שפע נשי, והכללים של העולם הגברי שמסביב לא מובנים לי, וכשעולה לי רעיון עסקי אני מוצאת שותפים ואומרת "באו נעשה את זה יחד ונתחלק בשפע שיבוא" והם פשוט מנצלים את התמימות הזו, (חזיר נותנים לו אצבע רוצה את כל היד...). וכששאלתי את אלישוע מה הצעד הבא הוא ענה לי: "להאכיל את הראויים ולהפסיק להאכיל את הבלתי ראויים" (מדהים, הראיה שלו, נכון?) פתאום הכל התחבר ביחד ונבהלתי. נזכרתי בדמות המיתולוגית של האם הגדולה שמופיעה בדמות של הלוויתן ושל התנין. שניהם ייצוגים של האם הגדולה, יצור הענק שחי במים, האחד בעמקי האוקיינוסים, השני בעומק הנהרות הגדולים. באותה תקופה עשיתי מדיטציות של הלוויתנה- הדולפינה. מדיטציות שחברה טובה שלי למדה אותי לקראת הלידה. נבהלתי נורא. האם הציידים רודפי הבצע הצליחו לצוד את התנין – דמות האם. זה נשמע חלום מבהיל כל כך. ממש עברה בי צמרמורת. ידעתי ממש בוודאות שזה קשור לפוטנץ וחיכיתי לסוף הלילה שכבר אוכל להתקשר לאלישוע. בבוקר דיברתי איתו, והוא עם השלווה והרוגע שלו אמר לי כי יש הבדל עצום בין הלוויתן לבין התנין. הלוויתן הוא יצור שלוו, ניזון מפלנקטון, ניתן לתקשר איתו. הוא עוצמה ושלווה. התנין הוא טורף קדמון שלא ניתן לתקשר איתו כלל. לעולם אדם לא ילך לישון ליד גדות נהר שבו חיים תנינים. אלישוע אמר לי כי החלום הוא חלום הניצחון של הגוף על הסרטן. על התנין. אני מרגישה שיש בחלום הזה תובנות על המהות של הנשי הקדמון. הנשי המיטיב מול הנשי המסוכן האם הגדולה אלת החיים ומוות. אני יודעת שעדיין לא פתרתי את כל החלום. יש לחלום הזה מסר בשבילי. אם למישהו יש תובנות וראיה נוספות, אשמח מאוד לשמוע. (ואם לשלומי, או למשהו אחר יש ספקות אם הוא רוצה לספר לי או שלא רוצה לספר לי על התובנות שלו אז הכלל הוא: If you doubt – don't כשהתובנות הנכונות יעלו אני בטוחה שלא יהיה שום ספק שאני ארצה מאוד לשמוע אותן) גלי

הי גלי

מדהים הסיפור שלך, ונפלא שיש לך בעל נפלא ותינוק - בעלי ואני לא מסתדרים ובטח ניפרד בקרוב (לשימחתי הגדולה) יש מישהיא שדומה לאלישוע ביכולות שלה, קוראים לה מאיה והיא בפורום רפואה אלטרנטיבית - אני בטוחה שהיא תדע דברים על החלום לי היא עזרה המון בתקופות הקשות למשל כשבלוטת התריס שלי התחרפנה אז ישבתי במחשב בעבודה והיא כתבה לי בפורום להושיט יש לשמש ולקחת ממנה חתיכה ולשים על הצוואר שלי לרפא את הבלוטה - וזה היה כל כך אמיתי , זה נראה כזה נפלא ולא מופשט כמו שזה נשמע - במילים האלו היא פשוט נתנה לי כוח להמשיך כי המצב הפיזי והנפשי שלי בעקבות הבעיות עם הבלוטה היה מצב קשה מנשוא כמו שלא היה לי בחיים, כל המערכות בגוף התחרפנו - כולן : המערכת ההורמונלית לא הייתה בסדר תפקודי כבד לא תקינים תפקודי כליות לא תקינים ועוד ועוד צרות שמזכירות אדם שנמצא עם תופעות לוואי של טיפול כימותרפי בקיצור אני כבר נכנסת לפורום 24 לחפש את הכינוי של מאייה ולשלוח לך מסר עם הכינוי שלה, היא אדם כזה טוב ואני בטוחה שהיא באהבה תשלח לך מסר עזרה בזכותה אני טבעונית - כי אומנם ההומאופתיה ישר הקלה עלי את הסבל של הבעיות אבל פתאום היה קטע של עצירה ואז היא אמרה שבעיות לא נפתרות רק מטיפול אלא אדם צריך לחשוב מב לא בסדר בחיים שלו ולעשות שינוי ואני אז החלטתי שמבחינה מוסרית עלי להיות טבעונית, בזכות מאייה ואני מודה לה כל יום ובעניין החתולים, בתמונה זה אברום ז"ל אבל היום יש לי כמה חתולים מקסימים שנותנים לי אושר גדול ושמחת חיים

גלי ר

New member
תודה רויטל

אני מאוד אשמח ליצור קשר עם מאיה. אגב מה שהיא אמרה לך זה: "להושיט יש לשמש ולקחת ממנה חתיכה ולשים על הצוואר שלי לרפא את הבלוטה" אני רוצה להיות בטוחה שנחשתי נכון. התכוונת "להושיט יד לשמש" כן? והאיש המדהים שלי והקטנטן - זה באמת נפלא. תדעי שזה אפשרי. התחתנו לפני שלוש שנים, וכל יום שהוא מגיע הביתה אני רצה לחבק ולחבק ולחבק אותו. ואחר כך במשך חצי שעה בערך אנחנו מתכרבלים על השטיח (שטיח עבה ורך כמו מרבץ כזה) רק מתכרבלים ומספרים אחד לשני כמה התגעגענו. ולוסי-לו מצטרפת ומתכרבלת מהצד השני שלו (כדי שיהיה בין שתי חתולות) ואני מרגישה איך המצבר שלי כמו יונק ומתמלא מהטוב והשפע הזה. תדעי לך שזה אפשרי. ידיד הנפש שלך, הנשמה התאומה נמצא לא רחוק. תדעי שיש משהו חשוב בקשר לזוגיות ששכחו לספר לנו: כשזה פשוט - אז זה פשוט! רק תיקון קטן - הוא לא הבעל שלי. התחתנו (בקפריסין כדי שלא תהיה כתובה שאומרת שהוא קנה אותי) בעיני מילים הן כמו פוטנץ. צריך לדייק איתן. בעל זה בעל הבית, ובעל השדה ובעל המפעל. אם משהו הוא בעליך פרוש הדבר שאת שפחתו. אני יודעת שלא חושבים על זה ביום יום. אבל בעיני לדייק במילים שמוציאים מהפה זה חשוב לא פחות מלדייק באוכל שמכניסים לפה, שגם זה מאוד חשוב, אבל נמשיך את השיחה על זה בפעם אחרת. שיהיה לך חג אביב שמח של צמיחה והתחדשות. שלך גלי

גלי חג שמח

אני חושבת בדיוק כמוך, חתונה לא ברבנות ! וכל מה שכתבת מוסכם עלי חג שמח

noati

New member
גלי...אהבתי את האבחנה שלך

כולם מתפלאים שאני אינני אומרת בעלי אלא האיש שאיתי,לצידי ועוד כל מיני תיאורים :) למרות שאנחנו נשואים כדת וכדין היהודיים ובכלל אהבתי את השירשור הזה מעניין ו"משוגע" במינון האהוב עלי
המון בריאות ואושר לכן

gali sister !!! woow

dear gali what you wrote brote like a shower of energy to my body did you read "the mists of avalon" ? or "the chalice and the blade" by Lindan mcsomthing... i dont remember the exact name i think you would be very very interested in these books it is about the keltic goddes worship will be in touch if you want after i will be coming from the us having beltaine hag sameach Daniel

גלי ר

New member
brother da nia el

תודה על ההמלצה. ועל ה- !!! woow הספרים יצאו גם בעברית? מחכה כבר להתכתב איתך בעברית. חג שמח גלי

hey gali

the chalice and the blade is onlyin english, you should order via amazon but the english there is very tough as it is a very old english i used the dictionary the whole bbok reading !!! and still it is highly recommended the mists of avalon is available in hebrew too it is called - a-rpi-ley ava-lon hag sameyach will be back 3rd of may Daniel

tanin in the simbolism

from my learning (not too much unfortunatly but more too come inshaalaa) i learned that the aligator resembels the deep deep side of us. the cause of passion of life and too the dark side of us the big algator that is deep deep in the nile river (nilus yaani) is the big shadow we ought not to meet but the meeting with him is part of our grouth or redemtion "hatanin hagadol harovets bayeor" is part of yeheskeel prophecy and the tanin gadol is part of pesach becuse meetin our shadow and beeing enlighted after is part of our redemtion hag sameyaach daniel

מעניין איך התנין עלה כך מבלי משים

בסמוך לערב פסח. סתם צירוף מקרים זה מדליק יותר אחרי שמבינים מה זה LACHESIS. הטריק הראשון שעשה משה בפני פרעה וחרטומיו, הגרסאות שונות יש האומרים תנין ויש האומרים

גלי ר

New member
הסבר ושאלות לאלישוע ולשלומי

בעקבות המלצה של רוויטל כתבתי את החלום גם בפורום רפואה משלימה. קיבלתי הסבר מענין מטל. להלן ההסבר כלשונו. טל המליצה לי לפנות לשלומי לקבלת הסבר, ובנוסף יש לי שאלה לאלישוע. להלן דבריה ש טל: הסבר אפשריו ammital ו 11:14 | 23/04/05 היי גלי, אני לא מומחית בהומאופתיה, אך עברתי קורס מבוא ולמדתי קצת על PROVING שעושים לרמדי ההומאופתית, כלומר, ניסויים שעושים על קבוצה גדולה (מדובר באלפים) של אנשים מתנדבים ואיסוף התגובות שלהם לרמדי המסוימת שרוצים לבדוק, לפני שמאשרים אותה לשימוש. שמעתי קצת על תגובות שניתנו לרמדיס השונות, כמו למשל: רמדי שעשויה מצמח שנקרא "רגלי צפרדע" ואנשים שנטלו את הרמדי תיארו תחושות וחלומות שקשורות לעולם הצפרדעים. היו אנשים שסיפרו שהרגישו אפילו שהם רואים את העולם מתוך לוע של צפרדע ועוד דברים משונים כאלה. מסיפורך נשמע לי שהחלום אכן קשור לרמדי ואם אכן כך, אזי לא בטוח שיש כאן באמת מסר בשבילך. מי שיוכל לענות לך יותר בהרחבה הוא שלומי, שיש לו אתר הומאופתיה. ספרי לו בפורום מהי הרמדי אותה את נוטלת ואת החלום והוא יוכל להתייחס לזה. הכתובת של האתר היא: www.homeopathy.co.il בברכת חג שמח, טל אלישוע - מהו הרמדי שקיבלתי? האם יש קשר לחלום?

למעלה